Šta je novo?

FIBA Mundobasket 2023 🏀

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Од сутра креће ватрено крштење. Па да видимо. Нема више слабих екипа.

Ako Pozzecco opet pokusa sutra neke gluposti......so help me god

Gubimo danas hrabro, treća sreća
Pre će senilni deda otići sa klupe

Normalno, protiv nas nista zivo ne mogu da promase...

Mali Jović je imao baš velike probleme u odbrani dok nije izašao. To je najveći problem za tvrđe utakmice.

I Dobrić se poprilično gubi u branjenju dva na dva.

Milutinov mora da traži poziciju bliže košu. Jači je od Melija.

Ništa naše prethodni porazi nisu naučili. I ova utakmica se igra u ritmu italijana... šibamo za 3 u prvih 10 sekundi napada. Nisu u stanju da uposle Milutinova.

Ništa naše prethodni porazi nisu naučili. I ova utakmica se igra u ritmu italijana... šibamo za 3 u prvih 10 sekundi napada. Nisu u stanju da uposle Milutinova.

Pre svega Milutinov za sada nije u stanju da izboru poziciju dole. Izguravaju ga napolje iz reketa. Što je bi smelo da se dešava jer je jači.

Otkud i ona njegova nervoza kada je napravio faul u napadu. A realno mogli su mu svirati faul u napadu kada je dao svoj prvi koš. Jer je bio.

Ali kako lepo ide Bane Bojanić - samo pijan mogu 😂😂

Да ли добијамо зависи од минутажу Гудурића😂

Da smanjimo ove silne gluposti i faulove u napadu i nadam se da ce biti dobro... Bogdana zaboravio na klupi...

Mnogo je bolje ovako da bude, gubimo malo a oni sve pogodili, nego da opet vodimo 16 i da ih krene…

Doduše odbrana nam je kriminal teški a Kari 😳

Dosta dobro Italijani skupljaju i pune reket. Osetili nervozu u puštaju nam šut spolja, a mi počeli da preskačemo te šuteve.

Mi smo malo stabilizovali odbranu, ova postava dobro čita njihovu igru. I spustili smo razliku pre svega na odbrani.

Vrati nas druga petorka u zivot :D

Evo ga, moraš kažnjavati skupljanje i prostor na šutu za tri 👌

Gledajte sada ovaj faul u napadu Jovića. Četiri Italijana bila u reketu oko njega i Petruševa.

Mora povratna napolje ranije i da se kazni skupljanje u reketu.

Mislim da ne može Milutinov ovde, kako se vratio u igru tako su počeli opet lagano da prave višak kao na otvaranju utakmice, jer mu moraš pomagati. A mali Jović se izgubi u odbrani tokom toga, umesto da bude strana pomoći.

Koliko smo faulova napravili u ovoj cetvrtini?
Koja je lozana ovaj italijanski selektor, secam se i na proslom prvenstvu da me je iritirao u pm

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno