Šta je novo?

Feathercoin [FTC] (scrypt)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
51% + napad sa jedne adrese. Zaustavljen je na pravi nacin: "I just wanted to point out that flound was kind enough to manually swing multipool to FTC giving us an extra 400mh/s to combat these attacks. Thanks flound!" Napad odbijen.

Vec sam rekao da 95% shit coin-a netreba da postoji....

Prsla mu cena skroz na vircurex-u, skoro da nema vise ponuda za kupovinu ftc-a. Otisao sam na btc-e. Taj Vircurex je ugasio skroz, sve manje se trguje.

Ja vam lepo govorim, sinoc sam probao da kopam novcic koji se tek pojavio sa 500% profitabilnosti, pogodite koliko sam iskopao? cistu nulu, pola govanceta koje nemogu podici za 70min kopanja sa 6x 7950 :p

Ta ista sudbina ceka sve scrypt clonove ili bar 98% njih...... u FTC sam siguran da je gotov... posluzili su svojoj svsi pump/dump ko je zaradio OK, ostali su se opekli

Poslednja izmena:
Ne da moze nego izgleda i napada. Vise ne moze ni da se kopa FTC na coinotronu, ne baca sherove uopste.

Kopali kompovi celu noc, za sada je OK, ~ koliko i treba da dobijem. Znam da se gubi na Orphan i stale oko 8-10%, ali to je bilo i do sada. Za 6 sati 85 coina, to bi bilo 340coina/danu sto je meni OK.

ja sad usto i vidim rejected,rejected.. celu noc nije kopala masina,iskopala 9 novcica. ne moze da se konektuje na coinotron

evo i meni sad stale masine na coinotron, sad ce da me iznervira i da podignem p2pool

prso samo tako oko 7 sati. ja od 6:30 "nmirisao" situaciju jer je na feathercoin.com bilo u statistici - za vreme promene diffa, neko je ubacivao blokove u chain... izgleda. opet 51%.

Definitivno se ovde nesto cudno desava sto se nikako ne slaze!! Dif 52,3 i sve u -?!...jel da se prebacujem na ltc ili da kopam ovako?!

Ja sam jos jutros odustao jer nista ne dobijam a stalno mi stoji oko 2964 unpaid shares a diff pada.
Ludilo.

Definitivno se ovde nesto cudno desava sto se nikako ne slaze!! Dif 52,3 i sve u -?!...jel da se prebacujem na ltc ili da kopam ovako?!

Feather coin je uhakovan, pada mu vrednost eno ga na 0,00079 kopaj jos dok ima neke koristi, isplacuj na 20 coina...prodaji i to je to. Ako ovo prezivi svaka mu cast. U ovom trenutku jedino mu mozemo pomoci majnovanjem, svi sto vise nas.

Poslednja izmena:
e to ni meni nije jasno... ali idu sherovi i stizu koini,bem li ga

Meni je stiglo nesto malo koina i onda stalo. Vidim sledeci diff 36.
Vraticu se na FTC ako ima nade da se spasi.

Poslednja izmena:
Za sada radi savrseno na coinotronu.
Vidim da neki prijavljuju da se desavaju jako cudne stvari, da se blokovi resavaju preko reda, kao da je timestamp otisao dodjavola. Jedno je sigurno, onaj ko je napao FTC nije napao bez razloga i savrseno zna sta radi.

ubaceni su blokovi u chani sa datumom u buducnosti. Proci ce ovo, kad odradimo blokove.... nekih 504.

Samo polako. mozda i ugase mrezu na jedno vreme, da odrade sredjivanje. U svakom slucaju moze biti da je kraj FTC-a ako izgubi poverenje. Ovo je drugi zestok napad.

Problem su ti fake blokovi koji npr. su napisani da potvrdjuju transakciju i "posedovanje" recimo 1.000.000 coina na jedan racun ili 10 njih, nebitno, ali su svi FAKE. E tu ej frka, jer to moze sutra na berzu i da se laganini proda, jer je u sistemu, a onda ide vrednost doleeeee...

Kazem vam namnozilo se shit coin-a TONA, FTC je bio "prvi" scrypt clone i kad vide da je on pukao znaci da su pukli SVI klonovi LTC-a.... pogotovo to sto na diff i toni novcica mineri skacu, vecina njih je uvek izlozena napadima jer su svi ***** novcici....

Bas tako, ovo ode u djubriste istorije, sad ce vrednost na 0.00070 pa 60 pa 50 i odeee.... bice tu jos gore dole, laznog poverenja i nade. A ako prezivi, e onda je najgore, jer ce neko za 10-15 dana da istrese 1000000 coina opusteno ;)

Poslednja izmena:
Pravo je cudo sto niko nije panicio. Mnogo je manje love u ovome nego u bitcoinu tako da su ulozi mnogo manji ali sve mi se cini da se ftc vraca u normalu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno