Šta je novo?

Feathercoin [FTC] (scrypt)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Current Network Hashrate 27,683,737 KHash/s (60 block avg.)

skace gore dole, 4, 8, 16, 27, 13, 8, samo gledam...

Pu, pu, pomjeri se s' mjesta.
Jos nam samo to fali.

Ja sam na nekom multipool-u secem glavu ako autor ne forkira sa nasim hashom :p

Ma bezi odatle sto pre. Uvek imaju neku teoriju da kopaju neki krs coin koji je samo po njima trenutno najisplativiji.

FTC je definitivno najveci scam novcic, posle dumpa vecinu novcica drze par velikih igraca.... jednostavno udruze se u pumpanju jer sta je njih ~100-150BTC kad drze zajedno 50% FTC-a, smesno

Sto scam? Sve sam prodao danas i prosao sam kao zmaj. Kod svih alternativnih novcica je takva situacija, sto te sad ovo cudi?
Eno i WDC se pumpa isto tako.

Sto scam? Sve sam prodao danas i prosao sam kao zmaj. Kod svih alternativnih novcica je takva situacija, sto te sad ovo cudi?

Tacno svi klonovi scypt-e su cisti scam-vi neki veci neki manji.... FTC drze par velikih i oni odredjuju cenu... po nekim glasinama jedan covek drzi vise od 20% znaci par njih drzi 51+% sto je smesno

Mogu da pumpaju WDC u nedogled kada se citav buy order sveo na 15 btc. Elem gleda li neko berzu izgleda kao jak pump 9000 btc je obim trgovanja.

Ma wdc je boranija u odnosu na ftc.
BTW, skocila je cena ftc-u i to dosta. Nisam verovao da ce ovoliko ici. Bukvalno koliko diff skace toliko ide i cena, taman odrzavaju isplativost. Fenomenalno. Punih 4 dana samo ovo kopam i odusevim se cenom svaki put kad krenem da prodam.

Ma wdc je boranija u odnosu na ftc.
BTW, skocila je cena ftc-u i to dosta. Nisam verovao da ce ovoliko ici. Bukvalno koliko diff skace toliko ide i cena, taman odrzavaju isplativost. Fenomenalno. Punih 4 dana samo ovo kopam i odusevim se cenom svaki put kad krenem da prodam.

A ja mentol imao u šteku 100 komada i čim je prešao 100 istovarih se ko nikad...sad se pojedoh...

Ja na Coinotron-u.
Ja sam se istovario na 0.00123, nije mi delovalo da ce jos da skace. Sad isto prodajem sve jer mislim da ce pasti cena malo ali pasce i diff tako da ne mrdam s FTC-a nigde, odlican je za kopanje.

I ja kopam od poslednje promene diffa na LTC-u :) i bas mi prija ovaj skok cene... dobar ovaj FTC

Sjajan coin, verovatno najbolji od svih alternativnih coina. Ja sam ga do sada kopao kad mu padne diff ali zadnjih 4 dana ga kopam neprekidno. Ono sto je najbitnije kod alt coina, stabilan je i uvek je isplativ. Zato sto je on ovako isplativ LTC-u pada diff sto je odlicno.
Ja sam prodao sve ftc-ove jer verujem da ce mu cena pasti malo. Skoro sam 100% ubedjen u to. Hteo sam sada da uhvatim peak cenu da prodam sve i posle da hvatam nizak diff da krenem ponovo da ga stancam.

ja ga kopam na coinotronu, vec duze vreme od kad sam imao problem sa konektovanjem na litecoinpool ili kako vec, i odma menjam u btc koji stekam

Isto to i ja radim ,jer nece bas dugo biti ovoliki odnos ftc/btc...
I jos da dodam,btc menjam odma u ltc,jer ovaj mali odnos ltc/btc nece potrajati jos dugo,Lite ce ojacati sigurno,e onda se vratim na btc :smoke:

Sta mu dodje "FORK"?znam da se ne misli na jaja i slaninu :d

Poslednja izmena:
Auuu sta se ovo desilo. Taman je kao opala snaga i izgledalo je da ce pasti diff poprilicno a gle sad. Za 8h ide na 190 cak!

Nece, to njima bas i ne radi kako treba. Dosta je da naidje sretniji niz i da se par blokova brzo otvori i onda da vidis takvu cifru. Sacekaj jutro, bice to oko 120-130 diff.

Ne verujem ni da ce padati diff, nema razloga. Samo mi je cudno bilo jer nikada nisam video onoliko variranje u oba smera.

Pasce diff, eno ga na 162 i jos pada, bice oko 130-135.

Videcemo sutra. Taman bi trebalo da padne diff i LTC-u u isto vreme pa cemo da vidimo ko ce gde.

Ovo je odlicno. FTC koji sam do sada kopao na malom diff sam prodao po vecoj cijeni a sad pada diff na ltc. Nadao sam se da ce diff za ltc pasti samo nisam mislio da ce se to desiti u skorije vrijeme.

cena i nije losa 0.0013 istovariti zalihu pa cekati da padne na 0.0009? mada kakav sam malet ima da skoci odma za duplo kad prodam

Promenio se diff iiii... ja i dalje na FTC :D neverovatno kako se drzi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno