Nije tesko biti brzi od cele mreze, prosta je matematika, DDOS-uj servere, tj. poolove i imaj dooosta grafickih kartica, recimo 3-4 najveca scrypt minera (svaki sa 150-140.000 kh/s) se dogovore i to je to. Dok su poolovi pod DDOS-om snaga mreze DRASTICNO opada (ispod 500.000 kh/s), a oni uskacu sa masinama.... i to je to.
Ne mogu da ugase sajt/pool coinotrona, tako sto imaju 51% hasha, problem je sto je coinotron sajt/pool bio off na svakih sat vremena po par minuta.Pa nije ovo DDOS napad druze, nego napadac pravi veci khash nego globalni pool. To je ono cuveno 51% pravilo! To i coinotron potvrdjuje:
FTC network is under attack. Attacker is faster than whole FTC network. Almost all blocks mined since Jun-08 14:00 UTC are orphaned. Link https://bitcointalk.org/index.php?topic=49182.1020
Drugim recima, napadac je preuzeo mrezu i puni svoje dzepove nenormalnom brzinom.
Dajte neki pool da radi kako treba probao sam na give-me-ftc i fcpool ali nece da se konektuje
Hvala probacu i na njega ali nije mi jasno sta je ovo RBPPS 10.0%
katastrofa je i ovaj pool 100% stale
danas radi odlicno coinotron, cak mi je vec i isplata stigla na btc-e
danas radi odlicno coinotron, cak mi je vec i isplata stigla na btc-e
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari