Šta je novo?

Feathercoin [FTC] (scrypt)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
U prvih 10 minuta ja sa 0,8 otislo na 2,2 GH/s i posle je sporije nastavilo sve do 4,5. Pre 5-6 dana smo upravo tu i bili, oko 4,5GH/s

Pa prije par sati je pao diff sa 133 na 94.

A isplate otisle, ali na BTC-E nisu jos stigle...

ljudi koliko dobijete ftc-a na dan, meni evo kopa vise od 10 sati i nisam dobio ni pola koliko bi trebalo (dobio sam 25 ftc i jos 19 ceka na potvrdu) ne znam gde je ostatak a trebalo bi da dobijem oko 130 ftc-a za 24h
kopam na cointronu

Poslednja izmena:
^Definitnvo imaju neki problem sa pool-om. Ni ja nisam dobio ni priblizno koliko bi trebalo. Naime, meni je jedna 7850 imala polovican uspeh, izgleda da je imala malo duze pus i pis pauze... :d Za jednu noc napravila skoro duplo manje serova od 5770.

Poslednja izmena:
moje masine su sve radile non stop, ali nema coina :trust:

sto kopate to djubre, pogotovo dok je pod udarom ddos-a i ponekad 51% napada

Meni je stigla uplata jedino sto nisam kontrolisao koliko sam trebao da dobijem, ako hocete podicicu server ja sledeci puta kada je isplativo, koliko iskopamo toliko nam stize

^ Ja sam dobio 5 ftc manje, za 2 dana, vjerovatno je bio neki orphan...

ja sam otprilike dobio koliko treba, ne znam koliko sam kopao vremenski, nego jel ga kopate jos? vidim isplativost mu je 1.15 na coinotronu

Da kopali smo celu noc, ali evo sad u 7 ujutru nije vise isplativiji od LTC, sad dodje na slicno (diff sa 133 otisao na 144). Pojavi li se koji orphan dodje na isto kao LTC. Ovo dalje kopanje moze biti samo da rasteretimo LTC zbog buduceg diff. da bude manji jer ovih 713 je stvarno previse.

Kopam od 11h.....i nemam....nijedan Confirmed rewards...imate neku ideju? Coinotron.....je u pitanju...

100 blokova, ne brini nista... :)
Ja sam za 3 dana na coinotronu dobio 10 coina manje nego sto bi trebalo, fee, stale, orphan.

Moze li neko da izbaci podesavanja za cgminer za FTC na cointron-u sam napravio workera ali meni nece da krene nikako probao sam sa

cgminer --scrypt -o stratum+tcp://cointron.com:3337/ -u dcholass.ftc -p ******* --shaders 2048 --thread-concurrency 8192 -I 13 -g 2 -w 256

kaze can't connect to pool pravim li gde gresku ?

Uspeo :)

Poslednja izmena:
cgminer -o stratum+tcp://coinotron.com:3337 -u workername -p password --scrypt ovako pise kod njih na sajtu.

dobar PPS pool za FTC ?

cointron je posle napada RBPPS

drzi se coinotrona i RBPPS, nema nista bolje. Poredi FTC sa LTC tako sto na isplativost LTC dodas 10% i ako je manje od FTC kopas FTC. Sada je
LTC 2515.1 MH 100% 1359 0:11 h 0.02181 713 1.28
FTC 1737.5 MH 100% 519 0:1 h 0.00108 126 1.44

dakle 1,28+10=1.38.... kopas jos oko 3,5 h FTC posle LTC

diff pao na 75.9

kopa li ko ftc

Ja ne. Imam oko 100 FTC-a i dok mu se cena ne vrati na normalu (minimum 0.0015) ne pipam ga, makar i propao ne dam ga po sadašnjoj ceni.

News / Closing the trading of currency pairs, CNC/BTC <-- BTC-e next FTC crapola

News / Closing the trading of currency pairs, CNC/BTC <-- BTC-e next FTC crapola

Širiš paniku. :D

News / Closing the trading of currency pairs, CNC/BTC
00:57 23.06.13 from admin

Dear participants of the exchange BTC-e.com

In view of the minimal volume of currencies pairs CNC/BTC from July 10 trades with them will be closed.

https://btc-e.com/exchange/cnc_btc CNC/BTC

Withdrawal CNC in the automatic mode will be available until July 20, 2013.

Yours support btc-e.com

Nigde ne pominju FTC. :p

Gomila Orphana pre promene diff-a. Dosta blokova. Snaga cele mreze je pala sa ~800MH/s na oko 440 MH/s, sada raste. Pitanje je sta se desava. Ali izgleda da posle promene diff-a nema orphana. Zanimljivo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno