Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
haha, zar nisi ti rekao da je igra shit, a nasao si sve kasete?
cekaj, zar nije na kraju Jackal ispao good guy, ili sam opet imao halucinacije? :d
jel' se secas koliko si ti mislija presao od ukupno 33?
edit: wow, 3 recenice i 3 pitanja. ovaj edit mi je pokvario prosek.
Uh, pa igra jeste shit, i presao sam je celu...a zaista nemam obicaj da igru otaljavam kad zapocnem, a ovde sam se bas trudio da nadjem nesto sto bi mi se svidelo Jedino nisam pokupio sve kofere sa dijamantima i nemam sve odradjene hitman misije zato sto me je igra ubila u pojam, bukvalno I *** ne secam se koliko sam presao misija, ali znam da sam isprobavao oba nacina za prelazenje (u misijama gde ti je kao ponudjen izbor), i nikakve razlike nema.A svi ortaci su ostali zivi i zdravi (ili je bese neki doziveo skriptovanu smrt, vise ni ne pamtim), ali nijedan mi nije poginuo u borbi, a da je zavisilo od mene.
Cak sam onaj glupavi bar uspevao da odbranim, sve dok glupi skript nije rekao "PADNI VEC JEDNOM", sto je smejurija...mislim samo PAF i ti padas mrtav...upucan ili ne U crkvi nisam imao sanse, bar brze poginem i znam od cega je
Inace ako ga ubadas inekcijama, i ortak posle trece umre, znaci da si zakasnio, i da mozes da ga spases ako budes brzi.
A to da li je Sakal good guy ili ne, to je teska budalastina s njihove strane...mislim stvarno:
Drzava ciji su svi stanovnici otisli preko mosta:d A Sakalu kao dojadili warlordovi i trt-mrt, ajd da raselim ljude pa da krenem ispocetka, pa jos uz pomoc lika koji radi za...Ciju?Biju?Vojsku Spasa?...hmmm al mu trebaju pilule protivu malarije hahaha
@Chinaski: Onaj Amer, koji ti je umro na rukama, je prosto namenjen da rikne po defaultu igre, tako da masta radio, ma koliko mu injekcija roknuo u srce, frajer je otpisan. Tu sigurno nisi izgubio misiju. Sto se tice smrti drugog buddy-ja, postoji mogucnost da si tu preskocio koju misiju. Ko je tacno bio u pitanju?
Sto se tice Sakalovih kaseta, njihovo kompletiranje ne donosi nikakve bonuse, ali njihovo preslusavanje dosta doprinosi celokupnom storyline-u i popunjava nam neke rupe u prici. Interesantno je sto, posle prvih par sati igranja i nekoliko preslusanih kaseta, prvi zakljucak na koji dolazite je da je Sakal totalni psihic. Na kraju se ispostavlja da je on najmanje bad guy od svih. Posle svega sto je moj lik u FC2 preziveo i uradio, kraj igre mi dodje, nekako, objektivan i realan.
Prica je definitivno imala svojih skrivenih poruka.
I *** ne secam se koliko sam presao misija, ali znam da sam isprobavao oba nacina za prelazenje (u misijama gde ti je kao ponudjen izbor), i nikakve razlike nema.
pa dobro, ali kada radis i buddy missions onda ti zadatak traje duze i imas vise da se cimas. meni je bilo interesantno da radim i te zadatke
A svi ortaci su ostali zivi i zdravi (ili je bese neki doziveo skriptovanu smrt, vise ni ne pamtim), ali nijedan mi nije poginuo u borbi, a da je zavisilo od mene.
bas cu da pogledam u statistici koliko mi je drugara pandrknulo pa cu da napisem (sada kada sam mod mogu da editujem post kada mi se cefne :smoke
Cak sam onaj glupavi bar uspevao da odbranim, sve dok glupi skript nije rekao "PADNI VEC JEDNOM", sto je smejurija...mislim samo PAF i ti padas mrtav...upucan ili ne
samo je onaj smeker tako umro. ako mi je jos neko pandrknuo to znaci da sam zakasnio, ali samo sam njega pocastio sa 3 syrnige-a.
A to da li je Sakal good guy ili ne, to je teska budalastina s njihove strane...mislim stvarno:
Drzava ciji su svi stanovnici otisli preko mosta:d A Sakalu kao dojadili warlordovi i trt-mrt, ajd da raselim ljude pa da krenem ispocetka, pa jos uz pomoc lika koji radi za...Ciju?Biju?Vojsku Spasa?...hmmm al mu trebaju pilule protivu malarije hahaha
to jeste, ali ja gledam na ovu igru kao na set misija povezanih nekom mlakom pricom. ma za te pare igra je odlicna
@Vuk gamer:
samo mi je Amer pandrknuo na rukama, ali mislim da sam izgubio jos nekog saborca. znam isto da me je par napustilo (ali nisu otisli u vecna lovista)...provericu kasnije pa cu da napisem...
Pomoc!!! Sad sam na 12% i nestalo mi je tableta za boles'. Pop mi rece da idem juzno od Mokuba shantytown. stigao i pobio sve sto mrda, ali sta sad? kursor mi ukazuje na kucu, ali ja ne mogu da udjem u nju. Sta je poenta? i sta se desava kad nestane tableta?
Bice ti sve gore i smarace te blur po ekranu...ne znam da li moze da se rikne
Inace, ako ne mozes da udjes u kucu, mozda ipak nisi pobio sve u okolini, a mozda je i bug u pitanju.
Koliko se ja secam, otisao sam kod popa u crkvu D) i on mi je dao zadatak da odnesem papire do neke od kuca "podzemlja" (koja je jelte opkoljena komarcima koje treba da pomlatim), i onda u zamenu za dokumenta dobijem lekove...
Posle je sve na istu foru, od tacke A do tacke B nosis dokumenta za lekove...usput pobiti 100tinak komaraca.I opet u povratku
Edit- mozda se zabagovalo nesto posto vidim da su ti misije aktivne...odradi prvo to sto si zapoceo (crveno ili plavo) pa onda uzmi misiju za malariju...
Mozhe. Ja sam se na samom pocetku butjnuo u reku umesto da idem do onog skladishta mesa (ili cega vec). Nisam preplivao ni 20 metara kad ono "ocesh da loadujesh zadnju snimljenu poziciju".
Sad sam na 27%. Jel moze nekako da se ubrza ili moram da uzimam te dosadne misije i tako da teram do 100% ? Takodje,u weapon shopu mi se vise ne pojavljuje prodavac da mi da misiju za otkljucavanje novih oruzja iako trenutno nemam startovanu nijednu misiju,pretpostavljam da mi igra ne dozvoljava da odmah otljucam sva oruzja?
Da...cim ne dobijas vise misija od dilera oruzjem znaci da si "ocistio" taj deo, kasnije kad krenes drugu mapu imaces jos misija.
Ako bi da ubrzas prelazenje, onda samo radi misije od vodja frakcija.I to je to...uostalom za tih 27% si video sasvim dovoljno jer igra postaje repetativna posle 5. misije
hahaha ***, igra je Deja Vu u svakom pogledu, pa cak i u Act2... Dakle manje-vise sve isto, mapa doduse jos vise lici na Amazoniju nego na africku zabit i u Act2 ces imati oruzja koja si ranije otkljucao, i jedino je sam prelazak, onako...simpatican
hahaha ***, igra je Deja Vu u svakom pogledu, pa cak i u Act2... Dakle manje-vise sve isto, mapa doduse jos vise lici na Amazoniju nego na africku zabit i u Act2 ces imati oruzja koja si ranije otkljucao, i jedino je sam prelazak, onako...simpatican
ajde priznaj sad da ti je ovo jedna od najomiljenijih i najduzih igara koje si preshao do sad tj da nije nikakav shit i slobodno iskazi ocenu koja je po tebi sigurna 9
mada po meni world record u brzini komentara (ali ne i naracije ko u far cry 2) drzi test drive unlimited i to kad je jurnjava sa pandurima pa kad se ovi deru kroz megafon i u roku od 0,1 sec urlaju: "STOP THAT VEHICLE NOW!!!"
Mene jedino drzi da otkljucam i isprobam sva oruzja(mada vec imam sva jaca). Dobro su odradili sto imas tri klase oruzja pa mozes da pravis razne kombinacije.
Inace,otvorio sam drugu mapu i nije toliko strasno sto se tice duzine - ipak su oni procenti vezani za celu igru a ne za jedan akt.
Prica je prilicno nezanimljiva,a ovo sto je Nex999 rekao za brzo izgovaranje recenica ziva istina
Ja sam izdrzao da odigram 10 misija i nisam vise mogao. Uzasno sam se smorio, prosto igra nema twist, neku zhvaku koja bi me drzala da je igram do kraja.
Vizuelno je jako lepa, na mojoj konfi radi odlicno. Da su se malo vise potrudili oko price bilo bi svakako mnogo bolje.
Ja sam izdrzao da odigram 10 misija i nisam vise mogao. Uzasno sam se smorio, prosto igra nema twist, neku zhvaku koja bi me drzala da je igram do kraja.
Vizuelno je jako lepa, na mojoj konfi radi odlicno. Da su se malo vise potrudili oko price bilo bi svakako mnogo bolje.
Omatorilo se :d
I mene je smorila za medalju. Igram je u 1680x1050 sve na max osim senki, ma ide super, izgleda prelepo, al je brate dosadna. Dobro de, i očajan zvuk oružja se da oprostiti.
Da se ne bi totalno smorio obrnuo sam Doom3 ponovo, mnogo više diže adrenalin iako je 100% linearna igra.
Ljudi, kao da uzmem lek za malariju na početku igre? Oslobodim onu ribu na početku, nadjem dijamant, odem do onog BARA, kada tamo je sve zaključano! Nema ni oružara niti koga u baru!
Smorio sam se, vrtim se 2 sati u igri ne znam šta ću!
Ljudi, kao da uzmem lek za malariju na početku igre? Oslobodim onu ribu na početku, nadjem dijamant, odem do onog BARA, kada tamo je sve zaključano! Nema ni oružara niti koga u baru!
Smorio sam se, vrtim se 2 sati u igri ne znam šta ću!
Bio je bug u pitanj.u Vrata od onog bara se nisu otvarala. Morao sam da pokrenem igru iz početka... Tek kasnije sam ušao u bar, pa me je onaj crnja uptio kod onog sveštenika inače do tada nije bilo nikoga u crkvi.