Šta je novo?

FarCry 2 - utisci, testovi, itd...

kod mene ostoji problem...odmah posle pokretanja igre mi izadje prozor da su mi drajveri od graficke stari ..ali igra nastavlja dalje sa ucitavanjem...e sad, imam problem sa tonom,ustvari ton postoji ali samo cujem npr. zvuk dzipa kojim me onaj crnac vozi na pocetku igre ali reci koje on izgovara necujem niti bilo sta drugo,pucanje pusaka itd...da li je imao neko taj problem...hvala

Prilozi

• crysis2008091911214570ea4.jpg
    crysis2008091911214570ea4.jpg
    220.7 KB · Pregleda: 60
  • FarCry2 2008-11-02 01-31-31-18.jpg
    FarCry2 2008-11-02 01-31-31-18.jpg
    183.8 KB · Pregleda: 45
  • 16yw7.jpg
    16yw7.jpg
    205.4 KB · Pregleda: 51
  • FarCry2 2008-11-08 19-08-50-48.jpg
    FarCry2 2008-11-08 19-08-50-48.jpg
    118.4 KB · Pregleda: 50
  • FarCry2 2008-11-08 19-05-53-12.jpg
    FarCry2 2008-11-08 19-05-53-12.jpg
    142.6 KB · Pregleda: 47
Jedino sto priznajem da je bolje u crysis-u je voda, mada i u far cry-u je odlicno uradjena, jedino sto u crysis-u je more u pitanju, i talasi su mnogo veci zbog cega deluje realnije dosta.

Prilozi

• 24111417az1.jpg
    24111417az1.jpg
    218.7 KB · Pregleda: 98
  • 15la0.jpg
    15la0.jpg
    180.9 KB · Pregleda: 103
  • FarCry2 2008-11-08 19-10-07-25.jpg
    FarCry2 2008-11-08 19-10-07-25.jpg
    135.9 KB · Pregleda: 74
  • FarCry2 2008-11-08 19-10-38-39.jpg
    FarCry2 2008-11-08 19-10-38-39.jpg
    127.5 KB · Pregleda: 84
Jedino sto priznajem da je bolje u crysis-u je voda, mada i u far cry-u je odlicno uradjena, jedino sto u crysis-u je more u pitanju, i talasi su mnogo veci zbog cega deluje realnije dosta.

To i ja kazem, Far Cry 2 graficki zadaje domaci zadatak i prirodnom svetlu, koje nikada nece dostici kvalitet kao sto je u FC2... Prirodo, renderuj se ponovo, FC2 te bacio na kolena :D

gittishamglade.jpg

Poslednja izmena:
Sta je bre ovo!!!
Sunce ti odo da insatliram FC2, ponovo (mrzelo me da cekam da me doveze onaj strucnjak).

Ma jeste bre :D

Ma i meni bilo sumnjivo ono opalo lisce, kakva bre jesen u pustinji! ;)

To i ja kazem, Far Cry 2 graficki zadaje domaci zadatak i prirodnom svetlu, koje nikada nece dostici kvalitet kao sto je u FC2... Prirodo, renderuj se ponovo, FC2 te bacio na kolena :D

gittishamglade.jpg

LOL vidi sta uradi, ovom slikom ces uvecati prodaju FC2 :p

znaci uzivam u ovoj igri-predobra je jos zamislite na full detalje-moze li mi ko rec jel mogu auto da vozim na volanu?

Sta je bre ovo!!!
Sunce ti odo da insatliram FC2, ponovo (mrzelo me da cekam da me doveze onaj strucnjak).

Ahahaha joj al se ispali coek.

Ahile, batali covece pricu. Onu sliku sto si dao iz Crysisa, to nije very high, cak mislim da nije ni high.
Kako mozes za grafiku u FC2 da je bolja, pa jb ja mogu reci slobodno da je ocajna, one boje, sivilo, kakvi crni efekti.
Al bar da si "snimio" neke bolje slike, lepse slike, one slike ko iz Doom-a 3 :D, samo napolju.

Nesto si ti sine duvao, daj urin :d.

Poslednja izmena:
Ahahaha joj al se ispali coek.

Ahile, batali covece pricu. Onu sliku sto si dao iz Crysisa, to nije very high, cak mislim da nije ni high.
Kako mozes za grafiku u FC2 da je bolja, pa jb ja mogu reci slobodno da je ocajna, one boje, sivilo, kakvi crni efekti.
Al bar da si "snimio" neke bolje slike, lepse slike, one slike ko iz Doom-a 3 :D, samo napolju.

Nesto si ti sine duvao, daj urin :d.

tebi ako ono deluje kao iz doom-a onda si ti nesto vario, ali dobro, ako tako misli vecina onda sam ja lud *** lol

oce li mi rec ko jel moze da se vozi auto na volan?

kod mene ostoji problem...odmah posle pokretanja igre mi izadje prozor da su mi drajveri od graficke stari ..ali igra nastavlja dalje sa ucitavanjem...e sad, imam problem sa tonom,ustvari ton postoji ali samo cujem npr. zvuk dzipa kojim me onaj crnac vozi na pocetku igre ali reci koje on izgovara necujem niti bilo sta drugo,pucanje pusaka itd...da li je imao neko taj problem...hvala

oce li mi rec ko jel moze da se vozi auto na volan?

Moze, moze naravno, al' obavezno ovaj sa porsche-ovim znakom... :d :p

47942445248193f3a9e508.jpg

Jes' da nije need for speed, al' mozes da naguzis onog matorog dzipica i 130 kmh, ako si na dobroj nizbrdici... :d

Prilozi

• Screenshot0110.jpg
    Screenshot0110.jpg
    199.8 KB · Pregleda: 82
ja sam probao da podesim da vozim na volan,al kao da ne moze..

Evo igram igru vec par sati i za sada jos nisam zapeo za zbun ili kamen kao sto neki kazu :D Grafika je dobra i nije nista losija Krize. Igra je skroz ok i uopste nije losa kao sto su je neki ovde napljuvali.

Evo igram igru vec par sati i za sada jos nisam zapeo za zbun ili kamen kao sto neki kazu :D Grafika je dobra i nije nista losija Krize. Igra je skroz ok i uopste nije losa kao sto su je neki ovde napljuvali.

Odigraj ti to jos par sati, odusevljenje ce poceti da opada geometrijskom progresijom i na kraju se svede na neki prosek. Naravno to vazi u slucaju da nisi poslednjih par meseci proveo na nekoj planini ili u pecini, izolovan od civilizacije i nakon povratka prvu igru koju si upalio je FC2.

Igra definitivno nije opravdala ocekivanja, ali neki ovde je toliko pljuju da je to neverovatno. Kao da je u pitanju najgora igrica godine. Igra je sasvim okej, ima monotonije, ne kazem da nema... ali evo recimo ja sam presao igru, malo mi je bila dosadila, medjutim evo sada mi se igra ponovo :D

BTW Ni meni nigde nije zapinjalo za zbun ili kamen, ko zna kakve su oni to ripove koristili...

Poslednja izmena:
samo cu rec da sam prezadovaljan igrom-to sto neki pljuju po njoj stvarno nemaju razloga za to-ili mozda igraju na low konfiguraciju pa onda se ljute...

Igra definitivno nije opravdala ocekivanja, ali neki ovde je toliko pljuju da je to neverovatno. Kao da je u pitanju najgora igrica godine. Igra je sasvim okej, ima monotonije, ne kazem da nema... ali evo recimo ja sam presao igru, malo mi je bila dosadila, medjutim evo sada mi se igra ponovo :D

Ne kazem da je igra losa, ali sam ocekivao mnogo vise.
Kad sam cuo najavu/preview-ove po stranim sajtovima ("licice malo i na Stalker po gameplayu,..."), napzrio sam se.
Kad igra ispade losija nego (prosecni) Crysis ;).
A i grafika mi se mnogo ne svidja, ***, ne mogu da svarim one boje.
Vise zelenila su trebali staviti, nemam pojma, ona gov.njiva braon me izludjuje :D.

BTW Ni meni nigde nije zapinjalo za zbun ili kamen, ko zna kakve su oni to ripove koristili...

To za zapinjanje je bio neki bug u Crysisu, a ljudi koji ne vole Crysis su se vatali za taj kamen spoticanja :D (da se tako izrazim :p) ko pijan plota, nista bitno realno.

Poslednja izmena:
Odigraj ti to jos par sati, odusevljenje ce poceti da opada geometrijskom progresijom i na kraju se svede na neki prosek. Naravno to vazi u slucaju da nisi poslednjih par meseci proveo na nekoj planini ili u pecini, izolovan od civilizacije i nakon povratka prvu igru koju si upalio je FC2.

...za razliku od krize gde posle par sati zavrsis igru, ovde barem mozes da je igras jos par sati, i to svaki dan !
:wave:

@zdravko:

izgleda da i nojeve izludjuje ta braon pa zabijaju glavu u pesak kad im dosadi. Verovatno su zato i prrvobitni africki naseljenici migrirali u evropu i aziju, ono kao "E ljudi ide mi na jaje vec ova braon, aj da palimo odavde" :d

Poslednja izmena:
oce li mi rec ko jel moze da se igra na volan ova igrica?tj da vozim na volaan

Ne znamo iz razloga shto si ti prvi kome je tako neshto palo na pamet. Dodushe i ja sam probao Mafiu da igram malo na volan malo na mish ali da igrash FC2 sa onako krsh fizikom vozila, odakle ti uopshte ta ideja.

oce li mi rec ko jel moze da se igra na volan ova igrica?tj da vozim na volaan

Udjes u meni gde podesavas kontrole, za kontroler izaberes volan i onda bindujes redom kontrole, recimo na menjac stavis skok i cucanj, na tiptronic (ako imas) stavis fire i aim, na dugmice u sredini volana stavis kretanje i sta jos moze da stane i strafe left/right takodje stavis na osu volana (imas tamo i alternate binding). Na pedale stavis forward/back ili jos bolje menjanje oruzja i reload !

:wave:

ja sam probao da promijenim nesto u kontrole al nece nista kad stiskam na volan a ukljucen mi je...

Vrh Dno