Šta je novo?

FarCry 2 - utisci, testovi, itd...

^A ti bas ne citas postove?Ili si i ti u fazonu da "nekima nedostaju tropska ostrva i vanzemaljci"?:wall:

Naidjes na najmanji kamen, drvo u travi, ili neki drugi omaleni predmet pa se lik zaglavi o isti, e to smeta, kapiras?Ili da crtam?
A ta prozivka u vezi "realnosti", nemam komentar, zaista.Vec je sve receno.

Igrajte igru bar sat vremena, i sve ste vec videli...ko se ne smori, svaka mu cast.Taman se pomisli, "to je to, vise nece...valjda", ide ACT2, preslikan ACT1.

Igrajte igru bar sat vremena, i sve ste vec videli...ko se ne smori, svaka mu cast.Taman se pomisli, "to je to, vise nece...valjda", ide ACT2, preslikan ACT1.

Ja se nisam smorio. Igra je sasvim okej. Svima je jano da se mnoge scene ponavljaju, ali to je jednostavno slucaj sa svim ALL AROUND MAP igrama. Jednostavno ne moze toliko raznovrsnosti da bude za ovakav tip igre, jedino da ga rade 10 godina, instalacija da bude 50gb.

@nex
Meeen stvarno ti se divim, jer očigledno imas izrazito visok prag tolerancije i izdržljivosti:D. Iz mene je isisala zivot posle samo otp. 4 sata igranja i zaista se nesećam kad sam zadnji put ostavio neku igru a da je ne završim...Ovde sam ipak morao da napravim izuzetak *sigh*

@nex
Meeen stvarno ti se divim, jer očigledno imas izrazito visok prag tolerancije i izdržljivosti:D. Iz mene je isisala zivot posle samo otp. 4 sata igranja i zaista se nesećam kad sam zadnji put ostavio neku igru a da je ne završim...Ovde sam ipak morao da napravim izuzetak *sigh*

Iskreno, ono sto mene motivise da igram, su nova oruzija. Uhhh .... kako dobre puce mogu da se kupe :D .

Ja se nisam smorio. Igra je sasvim okej. Svima je jano da se mnoge scene ponavljaju, ali to je jednostavno slucaj sa svim ALL AROUND MAP igrama. Jednostavno ne moze toliko raznovrsnosti da bude za ovakav tip igre, jedino da ga rade 10 godina, instalacija da bude 50gb.

Ni to nije skroz tacno, postoje i GTA igre, i Mafia, Boiling Point, pa i Oblivon,Gothic i jos dosta RPG-ova.I nigde ne postoji ovakav nivo repetativnosti i neraznovrsnosti.NE TRAZIM da ova igra razbija od kvestova i da ima obim RPG-a, samo ilustrujem da open-world igre (iliti all round map kako si ih nazvao) NE MORAJU i uglavnom NISU repetativne.
Jedine dve takve igre koje sam odigrao u novije vreme su ova dva Ubisoftova "bisera", FC2 i Assassin's Creed.Totalno ista filozofija, s tim da je AC ipak imao nesto smeka u sebi.
A btw, obe ove igre i nisu bas "open world"...nema tu uopste puno slobode...
Cak su i glavni zadaci ubitacno dosadni i opet isti kao i sporedni.Niti su i izazov!Povrh svega, ima ih nekoliko sa ponudjenim izborom (banana-pomorandza) koji TEK NEMAJU NIKAKAV SMISAO! Igra ce imati identican zavrsetak i sve ce se na isti nacin odvijati...WTF??
A zavrsetak je za medalju...mislim, koji biser je ono smislio, da mi je znati:smash:

Achilles82 je napisao(la):
Iskreno, ono sto mene motivise da igram, su nova oruzija. Uhhh .... kako dobre puce mogu da se kupe .

To sam i ja pomislio, ali 90% tog oruzja gubi smisao u ovakvom gameplay-u.Jedino sto se ovde moze koristiti bez smaracine je Dragunov, mali bacac granata i SAW/PKM....onaj .50 snajp otpada jer se kvari jako brzo_Ostalo oruzje je tu tek reda radi i nema nikakve koristi/zabave od istog i samo bez potrebe tera igraca da gubi vreme na checkpointima i zadacima.

BenRektum je napisao(la):
Meeen stvarno ti se divim, jer očigledno imas izrazito visok prag tolerancije i izdržljivosti. Iz mene je isisala zivot posle samo otp. 4 sata igranja i zaista se nesećam kad sam zadnji put ostavio neku igru a da je ne završim...Ovde sam ipak morao da napravim izuzetak *sigh*

Nemam pojma zasto sam ovo presao, zaista...em sto sam posle igre imao opaku glavobolju :)D), em sto mi se ogadio Ubisoft...sledeci put cu dobro razmisliti pre nego sto odigram neki njihov hypovani megahit.

Poslednja izmena:
26MB v1.01 patch does not remove the needless driving, or rapidly respawning guard posts:

* Fixed for difficulty level not changing health when updated.
* Fixed keyboard controls remapping in single mode that didn't carry into multiplayer mode.
* Prevent a buddy from getting stuck when healing him while receiving damages.
* Display server's IP address in lobby, beside the match’s name (for direct IP join to work)
* A ranked match that is already started will not be listed in the match list.
* Improved match start conditions. Ranked games can now also start if the player max is attained and everybody but the host is ready.
* Fixed players with same name by using identifiers instead of names.
* Always validate the diamond pool after class upgrades, reset or rank up to avoid getting more diamonds than the player is supposed to for his rank.
* Fixed a random crash when joining a game.
* Fixed to make sure game is minimized in order to show the website when clicking on ubi.com
* Allow launching the Dedicated Server Launcher in command line.

Download

kad sam skino patch nemogu da se aktiviram jer mi trazi neki serial. a ima kao neko objasnjenje kako naci serial medjutim ne kuzim to uopste. znaci imam taj neki unlock request code medjutim iznad trazi serial i neznam odakle da ga pokupim. jel moze neko da mi objasni jednostavno kako da ga nabavim.

Ide li neka nova medicina uz patch ili može i stara?
Ja sam upotrebio staru mađiju i igra radi, ali nisam siguran da li ima efekta na patch?

Poslednja izmena:
26MB v1.01 patch does not remove the needless driving, or rapidly respawning guard posts:

* Fixed for difficulty level not changing health when updated.
* Fixed keyboard controls remapping in single mode that didn't carry into multiplayer mode.
* Prevent a buddy from getting stuck when healing him while receiving damages.
* Display server's IP address in lobby, beside the match’s name (for direct IP join to work)
* A ranked match that is already started will not be listed in the match list.
* Improved match start conditions. Ranked games can now also start if the player max is attained and everybody but the host is ready.
* Fixed players with same name by using identifiers instead of names.
* Always validate the diamond pool after class upgrades, reset or rank up to avoid getting more diamonds than the player is supposed to for his rank.
* Fixed a random crash when joining a game.
* Fixed to make sure game is minimized in order to show the website when clicking on ubi.com
* Allow launching the Dedicated Server Launcher in command line.

Download

samo reci kako si uspio da se aktiviras nakon instalacije patcha. trazi mi taj neki unlock code :wall:

Uh... predjoh je konacno. Moram priznati da je postala zamorna na kraju, jedva sam cekao da zavrsim sa njom. Suvise monotonije zaista...

Najgore mi je kada dobijem zadatak, i ono nalazi se u shumi negde... a nema blizu autobuske stanice, pa MORAM da idem kolima... i onda me pozove onaj "friend", da dodjem negde, i cik pogodite, NI TAMO ne mogu da stignem autobusom, vec moram kolima.

Ocena je i dalje visoka, ipak sobzirom da je all around mapa, nekako ocekivano je. A i grafika je revolucionarna. Kada sam video prvi put izlazak sunca samo sto na dupe nisam pao.

^A ti bas ne citas postove?Ili si i ti u fazonu da "nekima nedostaju tropska ostrva i vanzemaljci"?:wall:

Naidjes na najmanji kamen, drvo u travi, ili neki drugi omaleni predmet pa se lik zaglavi o isti, e to smeta, kapiras?Ili da crtam?
A ta prozivka u vezi "realnosti", nemam komentar, zaista.Vec je sve receno.

Naravno da citam. Zato sam i napisao ono sto sam napisao :)

Igrao sam igru malo vise od 1 sata i za sada je igra ok. Malo je glupo sto moram da istresem kilo metaka u nigere da bi ih ubio, mada meni to ne smeta toliko jer i onako sam naucio da pucam u glavu. Svidja mi se grafika, dobro su je odradili.
Jedini problem koji sam imao je da mi je igra zaglavila komp pri izlasku iz nje pa sam morao "rucno" da ga resetujem.

Igra je ok. Stigao sam skoro do kraja i više se ne zezam sa šunjanjem i taktičkim pristupom, nema potrebe... sad samo frontalno i posle malo napucavanja svaka misija se pređe bez teškoće.

Nego, nije mi jasno zbog čega su ubacili reputaciju u igru ako ničemu ne služi!?

Mnogo bi bilo bolje da su bar za level 4 reputacije omogućili da se punktovi prolaze bez napada ili ako radite misiju za određenu frakciju da vas ne napadaju barem na njihovim puktovima.

Cekajte da li patch sto je izaso pomaze nesto ili ne recimo ako su slabije masine od compa i da li se ponistavaju upisi ako se instalira patch,a takodje me interesuje i medicina posle patch je li uspesna ili treba neka nova?

Cekajte da li patch sto je izaso pomaze nesto ili ne recimo ako su slabije masine od compa i da li se ponistavaju upisi ako se instalira patch,a takodje me interesuje i medicina posle patch je li uspesna ili treba neka nova?

Patch ne pomaže u optimizaciji igre tako da će isto raditi sa njim ili bez njega. Da ne kačim listu ispravki imaš malo iznad pa vidi šta je se izmenjeno. Što se tiče upisa (nadam se da misliš na save game) oni će raditi i posle patch-ovanja igre.
Medicina je naravno potrebna i treba odgovarajuća koja ide uz verziju 1.01. Ako je do sada nisi našao cimaj da ti pošaljem link.

Igra je ok. Stigao sam skoro do kraja i više se ne zezam sa šunjanjem i taktičkim pristupom, nema potrebe... sad samo frontalno i posle malo napucavanja svaka misija se pređe bez teškoće.

Nego, nije mi jasno zbog čega su ubacili reputaciju u igru ako ničemu ne služi!?

Mnogo bi bilo bolje da su bar za level 4 reputacije omogućili da se punktovi prolaze bez napada ili ako radite misiju za određenu frakciju da vas ne napadaju barem na njihovim puktovima.

Za vecu reputaciju dobijas vise dijamanata za neku misiju.

Ma necu ni da pacujem jer najbitnija mi optimiacija ali ako kazete da od toga nema nista necu da se zezam ipak hvala vam na odgovorima.

instalirah ga na mojoj ubogoj masini i moram da priznam da sam prijatno iznednadjen: 1024 low details ide gotovo savrseno glatno i apsolutno je igrivo, imam jedan problemcic sto se tice benchmark aplikacije, kada je pokrenem izbaci me uz send/dont send a igra mi u startu prijavljuje da instaliram novije drajvere, ja imam 175.xx dali je to razlog i dali da instaliram 178.xx ili novije?

Ne moras se obazirati na to sto ti trazi novije drajvere...ali svejedno stavi poslednji oficijelni (ne moras da juris beta jer ne donose u sustini nista novo).
Bench tool ti mozda proradi s novijim drajverima, ali ko zna sta mu smeta...mozda los lek ili nesto trece...

instalirah ga na mojoj ubogoj masini i moram da priznam da sam prijatno iznednadjen: 1024 low details ide gotovo savrseno glatno i apsolutno je igrivo, imam jedan problemcic sto se tice benchmark aplikacije, kada je pokrenem izbaci me uz send/dont send a igra mi u startu prijavljuje da instaliram novije drajvere, ja imam 175.xx dali je to razlog i dali da instaliram 178.xx ili novije?

http://www.benchmark.rs/forum/showpost.php?p=1606503&postcount=416

gledaj sta je grafika :D

Presao sam igru, smorila je malo sa monotonoshcu, ali grafika je.... jos uvek sam pod utiskom stvarno. Ja ovakve efekte jos uvek nisam video u igricama, bolje je i od crysis-a.

ja sam zadovoljan sa igrom-pogotovo sto je igram na ultimate high!Samo mi je malo dosadno sto moram stalno da idem po posao :D

Sta bre bulaznite, ko je bre ovde rekao ja sam rekao ja :d.
Bolja grafika nego u Crysisu.... my hairy ass ;).

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Vrh Dno