.:GoRaNStEin:.
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.10.2005
- Poena
- 379
ovaj "kvalitetni" naslov nije vredan toga![]()
Ja nisam primetio razliku izmedju 180.42 (koje trenutno koristim) i 178.13(WHQL).
Total Frames: 11589, Total Time: 284,02s
Average Framerate: 40,80
Max. Framerate: 75,06 (Frame:991, 16,74s)
Min. Framerate: 25,02 (Frame:5717, 124,64s)
Moj benchmark eto malopre sam uradio znaci igra leti kao sto vidite potrajace meni ova 8800gt dugo jos mada sam cuo da bolje igra radi na dx 10,nisam ljubitelj viste,a ni dx 10 zbog dva vise detalja je necu instalirati hhhhhh
E da sve je na ULTRA HIGH 1280x1024 bez AA ,180.43 su drajveri
Pa to je kao da ne igras Far Cry 2, razlika je bas primetna u teksturama u DX9 i DX10, ovu igru nema smisla igrati u DX9.
Naprotiv, ova igra nije vredna prelaska na drugi OS. "Pozeljno" je poterati je na visti, ako za to postoje uslovi, u suprotnom i xp radi posao sasvim ok.
Sad sam na 88 posto igre
i opet bug ne znam ni sam treba da dodjem do kafica i da pricam sa likom u tom kaficu i sve lepo dodjem krug crveni pokazuje da je tu a kad dodjem do vrata da udjem unutra ne pokazuje se ruka tj ne mogu da ih otvorim vec sam dva puta radio istu misiju i uvek ne mogu da udjem u taj ****ni kafic jel imo neko problem slican mojem
Sta reci o igri osim da NEMA VEZE SA FARCRY-om i da treba da se zove "mercenary soldier" ili tako nesto ... znaci ovo je strasno,mislim mozda igra nije losa toliiko,ali kao sto rekoh ovo nema veze sa vezom !@#$
Ja ne znam sto ste zapeli da FC2 nema veze sa FC1 kad je i najavljano da igra nece imati apsolutno nikakve veze sa prvim dijelom osim imena. Koliko vidim ovdje ima likova koji iako procitaju informacije o igrama sami sebe ubjede u suprotno od onog sto pise i na kraju budu razocarani.
Stvarno ima smijesnih ljudi na ovom forumu![]()
LoL
Upravo tako, ponekad prosto poželim rimejk FC sa boljom grafikom.
Trenutno igram igru, stigao sam do 14% i sad sam tek usao u stos. Igra je fenomenalna.
Otisao sam u onu "kucicu" gde ima krevet, i mozes da namestis sat kada da izadjes, i namestim 7 ujutru kada je izlazak sunca. E ljudi... ono je... neverovatno! Snopovi zraka sunca se vide kako prolaze kroz drvece, zaista je fantasticno.
Nocu kako se lepo mesecina vidi, cuju se cvrchci, snop svetla sa bandere se fenomenalno vidi, cak se vidi i musice kako lete oko svetla. Odusevljen sam!
Fiziku su isto odlicno uradili, kad pucas u grane, one se lome, i to ne prosto, vec tipa ako pucas u lishce onda se samo drma, ako pucas u koren onda se lomi... ma genialno je, svaka cast stvarno!
Evo malo screenshotova da vidite na shta mislim. Ahhhh kako je dobro!
Ok, lepo je to sto si zapazio, vidi se da su se trudili oko sitnica. Ali kad ti splasne pocetno odusevljenje i realno sagledas igru pozeleces ono sto 90% ljudi zeli od FarCry2. A to je: Ocu fakin open world sa dobrom fps akcijom a ne Virtuelni Afrika safari! No dobro, necu ti ja kvariti raspolozenje, uzivaj u igri![]()
E sad si me ubioMomci iz Crytek-a su u jednom intervjuu spomenuli da su za svoju internu zabavu provukli FC kroz CryEngine 2 i da igra izgleda fenomenalno, šteta što to nije dostupno širim masama......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari