Šta je novo?

FarCry 2 - utisci, testovi, itd...

E,sve je to super,sopstveni opisi o igri itd. ali mi nije jasno o kakvoj "mukici" ljudi pricaju koja se javlja u toku otvaranja vrata?!Da li je to muka,ona mucnina kao kod peglanja?Ako mislite na tu muku,sta je sa vama,jel vi to igrate na VR ili ste previse istripovani pa vam pripadne muka dok igrate igru na pc-u?!Mislim stvarno...

moji utisci za far cry, grafika mi je ponekad ružnjikava a ponekad odlična(zavisi od doba dana). gameplay mi je kao u COD4(a to mi je omiljena igra) i prilično mi je zanimljivo, pogotovo vožnja. kad naiđem na protivnike u drugom džipu obavezno ih pobijem i uzmem njihov džip(to mi je ko vice city).
u početku je bio smorić mali, a sad kao i još neki na forumu jedva čekam da dođem sa faxa da opičim još malo.
voda mi se dopada što je mutna i prljava(uštedelo im trud), baš kakva i treba da bude. primetio sam da traži memoriju na dx10 i ova 2 giga mi nisu dovoljna, npr. kad vozim džip secka a kad hodam i pucam klizi ko podmazano. moraću još giga da kupim. sad je držim na dx9 ultra high bla bla i radi odlično. ne secne čak ni kad sejvujem sa F5. obožavam GTA i COD4 a ova igra ima malo i od jednog i od drugog i zbog toga mi je trenutno najbolja koju sam igrao.

Jesam li ja jedini kome ova igra ocajno radi na 4850-ici!?!?!?!?
Recimo u multiplayeru, igram na 1600x1200, 4xaa i sve na najjace detalje, i igra radi veoma lepo (osim situacije kada malo pripucam iz nekog automatskog oruzija i fps se vidno smanjuje) bez obzira koji nivo je u pitanju. Dok u singleplayeru 1280x960, bez aa i svi detalji na max, igra retko predje 35fps!!! Jos gore je kad u singlu udjem u neku zatvorenu prostoriju, frejmrejt se bukvalno prepolovi!

Jesam li ja jedini kome ova igra ocajno radi na 4850-ici!?!?!?!?
Recimo u multiplayeru, igram na 1600x1200, 4xaa i sve na najjace detalje, i igra radi veoma lepo (osim situacije kada malo pripucam iz nekog automatskog oruzija i fps se vidno smanjuje) bez obzira koji nivo je u pitanju. Dok u singleplayeru 1280x960, bez aa i svi detalji na max, igra retko predje 35fps!!! Jos gore je kad u singlu udjem u neku zatvorenu prostoriju, frejmrejt se bukvalno prepolovi!

Previse si optimistican.;)

Previse si optimistican.;)

Ma jok bre :zgran:

Vidim da se dosta njih hvali kako im super radi na istoj grafici, i uopste puno se prica kako je igra optimizovana, a kod mene se desavaju stvari koje nemaju veze sa zivotom vec sam napisao gore ono za kucice i zatvoren prostor. Yebote pa meni kriza radi osetno bolje od ovoga.

Ko je presao misiju odbrane Mike-ovog bara??

Znaci, ginem ko zec...postoji li UOPSTE nacin da se Bar odbrani i da ne zaginem sa ortacima?Igra se nastavi, u redu, ali su mi zato svi ortaci mrtvi?Da li je to tako skriptovano ili sta...
Ako se pak odlucim da branim crkvu, izdrzim malo duze, ali svejedno poginem :S:

Igra je dobra ali samo prvih sat vremena (a taman sam se ponadao). Sve se vrti u krug i sve se svodi na jedno te isto jurcanje po mapi po xxxxxxx puta.

I, zashto bi ta tvoja izjava ikoga zanimala. Ako ti se ne svidja igra ti objasni zashto ti se ne svidja kao shto su ljudi vetj uradili. Random spam komentare zadrzi za sebe. Da moderatori na ovom forumu rade svoj posao kako valja (a izgleda da to nije slucaj) 80% postova bi otislo u kantu. Ali ne, oni su tu samo kada treba ortaku usluga ili i da bace po koji flejm. Sramota.

Da moderatori rade svoj posao, takvih poruka bi bilo manje, ali što je najbitnije, takvih korisnika kao ti bi bilo manje. Infantilni maloumnici koji misle da su popili svu mudrost ovoga sveta, pređu 100 postova i odmah krenu da prozivaju sve živo, pljujući moderatore, dugogodišnje korisnike i čitave grupe ljudi, nazivajući ih maloumnima, vređajući preko svake mere i tendenciozno prozivajući. Još dozvoljavaš sebi da ih prozoveš da su mentalno prljavi ili da im daješ savete kako da ih načiniš boljim ljudima. Nažalost, ja nisam moderator. Moderator koji bi tebe i tebi slične trebao to da moderiše je zauzet rezanjem Fallouta 3 ostatku foruma, očito...:d

Ovo je postalo hroničan problem foruma. Suviše vas je da bi normalna diskusija mogla biti moguća, posebno što vremenom i neki stariji članovi pošize :D

Poslednja izmena:
A nije valjda da nema cudovista u igri ???

^Ako mislis na dosadne, beskrajno spawn-ujuce spodobe koje te vide na kilometar, pucaju samo na tebe, ultraprecizno i u trku, ili okrenuti ledjima, shotgunom te oleshe iz PM, ne odustaju od potere kad te jednom vide, imaju kolektivan mozak, a AI im se nazire u tragovima, onda ih ima :D

Poslednja izmena:
Ma jok bre :zgran:

Vidim da se dosta njih hvali kako im super radi na istoj grafici, i uopste puno se prica kako je igra optimizovana, a kod mene se desavaju stvari koje nemaju veze sa zivotom vec sam napisao gore ono za kucice i zatvoren prostor. Yebote pa meni kriza radi osetno bolje od ovoga.

Pa ja sam odma rekao da igri opadne frejm rate posle par minuta i onda moras ili da menjas pola grafickih opcija ili jednostavno oboris rezoluciju pa ponovo vratis. kolko vidim to je neki bag u igri vezan za ati karte. Na 4870 se samo manje primeti posto tamo fps padne na 35-45, a nama sa 4850 padne 25-35 pa se "bunimo". definitivno je do igre, mada, na nvidiji se to ne desava.

Nažalost, ja nisam moderator. Moderator koji bi tebe i tebi slične trebao to da moderiše je zauzet rezanjem Fallouta 3 ostatku foruma, očito...:d

Hvala ti Filipenko sto si me se setio :) ali modovi rade svoj posao :)

Evo "kupio sam igru", probao, i nakon 2 sata igre vratio se na WoW. Moracu na neku kliniku da idem. xD
Salu na stranu, igra mi je super. Nelinearna je, grafika mi nekako ima vise smeka nego crysis, e sad to je moje misljenje, zvuk je ok, gameplay je super, jedino sto mi je bezveze vozikanje sa jedne strane mape na drugu. Ali ok. To sam zanemario. :)

^Ako mislis na dosadne, beskrajno spawn-ujuce spodobe koje te vide na kilometar, pucaju samo na tebe, ultraprecizno i u trku, ili okrenuti ledjima, shotgunom te oleshe iz PM, ne odustaju od potere kad te jednom vide, imaju kolektivan mozak, a AI im se nazire u tragovima, onda ih ima :D

ROFL! Extra opis protivnickog AI, odnosno nedostatak istog :D

Hvala ti Filipenko sto si me se setio :) ali modovi rade svoj posao :)

Imam ja ideju koja je rešenje za vaše muke :D Dozvolite onom ko je započeo temu da je uređuje, to je moguće sa VBom. Siguran sam da bi tada bilo najmanje offtopica i spama. :smoke:

To bi bilo podlozno zloupotrebi. Zamisli, treba da se pojavi neka igra za konzole. I ja brze bolje otvorim temu i krene pljuvacina.

Sta se treba uraditi u Act 2 kad pricate sa onim doktorom i posle pise escape port selao i ja pobegnem dodjem tamo gde pokazuje crveno i na sred vode je crveni krug i dodjem tu camcem ali nista se ne desava

Pritisni esc pa pogledaj gore desno. Tu uvek pise upustvo sta treba uraditi na oznacenom mestu na mapi.

Eh pise da treba da pobegnem i kad dodjem na to crveno na taj krug koji je na sred vode ne desava se nista bio sam uzeo camac iso sam malo dalje ali opet nista se ne desava ne znam sta oce od mene pise samo da pobegnem nista vise,cak sam i ronio da nema ispod vode nesto ali nista naso nisam aj ako je neko bio tu da mi tacno kaze posto se vec nerviram to je act 2 posle 46 posto igre pomogo sam onom coveku da preveze onaj veliki brod pa sam otiso do doktora tu je pocela pucnjava izaso sam i pobego i doso do objekta ali nista se ne desava.

Poslednja izmena:
Upravo sam presao taj deo...treba da pobegnes iz tog gradica, a onda camcem u zaliv gde moras da spasavas onu ribu na barzi...moguce da se nesto kod tebe zabagovalo, posto pokazuje gde treba da ides.Na tom mestu ima (opet) Mike's bar i prodavac oruzjem.

Jeste druze hvala prosto neki bug u pitanju je bio vratio sam se malo unazad na stariji save odradio opet misiju i sad je preso taj deo.
Idemo daljeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee da lovimo lavice hhhhhhhhhhhhhhhhhh ,inace kad bolje sagledas igra razbija svi pricaju kako ovo ono smeta im ,a garantujem da svi igraju.I meni je bila smor malo u pocetku ali igra je prava samo treba igrati ne da je prelazis neko da uzivas.

Kako bre mi FarCry2-evci nemamo nekog moda na nashoj strani da cisti teme od hejtera i zle karme.

Enivej, (relativno) uskoro stize zamena za cuveni Deer Hunter 2004.

Mwindaji Expeditions

http://me.g2mods.net/

Kako bre mi FarCry2-evci nemamo nekog moda na nashoj strani da cisti teme od hejtera i zle karme.

deshkra,demkra,DEMOKRA TI I JA!

Znači oni kojima se igra ne dopada na smeju da komentarišu, to hoćeš da kažeš :)
Ovo mi zaista deluje po principima samoupravnog socijalizma, jel ipak postoje neki koji bolje od mene znaju šta je bolje za mene, zar ne....

Poslednja izmena:
deshkra,demkra,DEMOKRA TI I JA!

Znači oni kojima se igra ne dopada na smeju da komentarišu, to hoćeš da kažeš :)
Ovo mi zaista deluje po principima samoupravnog socijalizma, jel ipak postoje neki koji bolje od mene znaju šta je bolje za mene, zar ne....

pa iskreno neki preteruju i zasluzuju brisanje posta.. naprimer svi kometari tipa: igra je sr@nje, blabla, itd.. cist hate

Pa onda je npr. ovaj post našeg drugara u PES temi nije čist hejt, onda i ovo treba brisati, zar ne :d

Sto vishe igram ovaj fudbal ono Soccer u imenu sve vishe dobija na znacaju. Ne znam kako je igrati Master Ligu (josh nisam probao) ali za protiv zivog protivnika je zivo sra***. Ja cekam cudo u obliku Evolution patcha, ako je uopste moguce da poprave nesto s njim.

Ili možda ovaj post:

Ja sam to cudo od igre probao kod druga na Wii-u (SW: TFU :D ). Nisam odavno igrao takvo sra*** od igre. Ne znam kako je na drugim konzolama ali je na Wii isuvishe komplikovano. Jos ona nesrecna kamera i kockasta grafika. Jednom recju: dno :vomit:.

Sva sreca pa smo se posle zamajavali Wii Fitom i Wii Sportsom pa mi je to popravilo utisak o samoj konzoli.

Kako bese ona igra, jel se Darkened Sky zove? Jel i to neki akcioni RPG (hack slash whatever)?

To cudo nominujem za najgoru igru u zanru. To i onaj futuristicki sa mesarskim inventarom (kako mu bese ime?)

Pa vi niste normalni, to vam je kineski WoW. Mogli ste malo da istrazite o F2P MMO igrama pre nego sto pocnete da igrate tako nesto. Vecina su gubljenje vremena i imaju jednu zajednicku osobinu, a to je grind, grind i samo grind...

Ili možda ovde treba brisati postove onih kojima se ove igre dopadaju :d, ako bi modovi postupali onako kako G@W nalaže,a on bi po ovome već imao dovoljno warnova za ban :whip:

Ipak mislim da je pravo na sopstveno mišljenje jedno od najosnovnijih ljudskih prava, a ovo je ipak forum, mesto gde se različita mišljenja i pogledi sučeljavaju...

Poslednja izmena:
Ovo za moderatore na "nasoj strani" je bilo u izreceno u saljivom tonu ali ti ocigledno to nisi tako shvatio.
Te reci kao sto je sra__ sam koristio da opisem neku krajnost bez zelje da ikoga vredjam. A ako tebe to vredja postupi kako je meni moderator danas predlozio tj. prijavi postove. Ako je za ban onda cu biti banovan i tu nema price.
Jako mi je zanimljivo da sam ti bas ja zapao za oko, nisam znao da su moji postovi tako interesantni.

A sad nesto o samoj temi da ne ispadne da stalno offtopicarim (mada i nije daleko od istine).

Da li postoji nacin da nadjem drugog buddy-ja ako me jedan napusti? Sada imam samo jednog (onog Ferenca).

P.S. Demokratija ne postoji. To sto ti nazivas demokratijom, toga je bilo vishe u samoupravnom socijalizmu nego u bilo kom obliku kapitalistickog uredjenja. Mada, to bi znao i sam da ti je poznato poreklo reci demokratija.

Nazad
Vrh Dno