E,sve je to super,sopstveni opisi o igri itd. ali mi nije jasno o kakvoj "mukici" ljudi pricaju koja se javlja u toku otvaranja vrata?!Da li je to muka,ona mucnina kao kod peglanja?Ako mislite na tu muku,sta je sa vama,jel vi to igrate na VR ili ste previse istripovani pa vam pripadne muka dok igrate igru na pc-u?!Mislim stvarno...
Hej, druze, pa jedan Nilsen 1000 reci i milion nasmejanih licaobozavam Nilsena !![]()
moji utisci za far cry, grafika mi je ponekad ružnjikava a ponekad odlična(zavisi od doba dana). gameplay mi je kao u COD4(a to mi je omiljena igra) i prilično mi je zanimljivo, pogotovo vožnja. kad naiđem na protivnike u drugom džipu obavezno ih pobijem i uzmem njihov džip(to mi je ko vice city).
u početku je bio smorić mali, a sad kao i još neki na forumu jedva čekam da dođem sa faxa da opičim još malo.
voda mi se dopada što je mutna i prljava(uštedelo im trud), baš kakva i treba da bude. primetio sam da traži memoriju na dx10 i ova 2 giga mi nisu dovoljna, npr. kad vozim džip secka a kad hodam i pucam klizi ko podmazano. moraću još giga da kupim. sad je držim na dx9 ultra high bla bla i radi odlično. ne secne čak ni kad sejvujem sa F5. obožavam GTA i COD4 a ova igra ima malo i od jednog i od drugog i zbog toga mi je trenutno najbolja koju sam igrao.
Jesam li ja jedini kome ova igra ocajno radi na 4850-ici!?!?!?!?
Recimo u multiplayeru, igram na 1600x1200, 4xaa i sve na najjace detalje, i igra radi veoma lepo (osim situacije kada malo pripucam iz nekog automatskog oruzija i fps se vidno smanjuje) bez obzira koji nivo je u pitanju. Dok u singleplayeru 1280x960, bez aa i svi detalji na max, igra retko predje 35fps!!! Jos gore je kad u singlu udjem u neku zatvorenu prostoriju, frejmrejt se bukvalno prepolovi!
Previse si optimistican.![]()
I, zashto bi ta tvoja izjava ikoga zanimala. Ako ti se ne svidja igra ti objasni zashto ti se ne svidja kao shto su ljudi vetj uradili. Random spam komentare zadrzi za sebe. Da moderatori na ovom forumu rade svoj posao kako valja (a izgleda da to nije slucaj) 80% postova bi otislo u kantu. Ali ne, oni su tu samo kada treba ortaku usluga ili i da bace po koji flejm. Sramota.
Ma jok bre :zgran:
Vidim da se dosta njih hvali kako im super radi na istoj grafici, i uopste puno se prica kako je igra optimizovana, a kod mene se desavaju stvari koje nemaju veze sa zivotom vec sam napisao gore ono za kucice i zatvoren prostor. Yebote pa meni kriza radi osetno bolje od ovoga.
Nažalost, ja nisam moderator. Moderator koji bi tebe i tebi slične trebao to da moderiše je zauzet rezanjem Fallouta 3 ostatku foruma, očito...:d
^Ako mislis na dosadne, beskrajno spawn-ujuce spodobe koje te vide na kilometar, pucaju samo na tebe, ultraprecizno i u trku, ili okrenuti ledjima, shotgunom te oleshe iz PM, ne odustaju od potere kad te jednom vide, imaju kolektivan mozak, a AI im se nazire u tragovima, onda ih ima![]()
Hvala ti Filipenko sto si me se setioali modovi rade svoj posao
![]()
Kako bre mi FarCry2-evci nemamo nekog moda na nashoj strani da cisti teme od hejtera i zle karme.
deshkra,demkra,DEMOKRA TI I JA!
Znači oni kojima se igra ne dopada na smeju da komentarišu, to hoćeš da kažeš
Ovo mi zaista deluje po principima samoupravnog socijalizma, jel ipak postoje neki koji bolje od mene znaju šta je bolje za mene, zar ne....
Sto vishe igram ovaj fudbal ono Soccer u imenu sve vishe dobija na znacaju. Ne znam kako je igrati Master Ligu (josh nisam probao) ali za protiv zivog protivnika je zivo sra***. Ja cekam cudo u obliku Evolution patcha, ako je uopste moguce da poprave nesto s njim.
Ja sam to cudo od igre probao kod druga na Wii-u (SW:TFU). Nisam odavno igrao takvo sra*** od igre. Ne znam kako je na drugim konzolama ali je na Wii isuvishe komplikovano. Jos ona nesrecna kamera i kockasta grafika. Jednom recju: dno :vomit:.
Sva sreca pa smo se posle zamajavali Wii Fitom i Wii Sportsom pa mi je to popravilo utisak o samoj konzoli.
Kako bese ona igra, jel se Darkened Sky zove? Jel i to neki akcioni RPG (hack slash whatever)?
To cudo nominujem za najgoru igru u zanru. To i onaj futuristicki sa mesarskim inventarom (kako mu bese ime?)
Pa vi niste normalni, to vam je kineski WoW. Mogli ste malo da istrazite o F2P MMO igrama pre nego sto pocnete da igrate tako nesto. Vecina su gubljenje vremena i imaju jednu zajednicku osobinu, a to je grind, grind i samo grind...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari