Pa ko igra ovakvu igru samo da bi je zavrshio sto pre i nije za bolje od Crysisa.
Moram da primetim da nick koji si odabrao sjajno pashe uz tvoju licnost.
A jel našao još neko pozlaćeni iliti zlatni kalaš? Hm u kom sam to ono filmu video?:d
Jel josh neko vozio onaj trkacki autic sto lici na Caterham?
A jel našao još neko pozlaćeni iliti zlatni kalaš? Hm u kom sam to ono filmu video?:d
Lord of War (Nicolas Cage), negde u Africi koliko se secam...![]()
Brate bolje uzimi ti tvoju krizu i igraj :wall:
ja sam takodje u pocetku bio razocaran a sad ne mogu da docekam da nastavim da igram :smoke:
Btw, zanimljivo da SVAKA zivotinjka pri najmanjem dodiru sa kolima ugine odma...kokoske, gnuovi, zebre...samo pipnu parkiran auto i KILL![]()
Jashta.Jos da nadjem zlatni chamac i to je to.Vodim onu Vasquez ribu na krstarenje obalom komaraca
Btw, zanimljivo da SVAKA zivotinjka pri najmanjem dodiru sa kolima ugine odma...kokoske, gnuovi, zebre...samo pipnu parkiran auto i KILL
Ovaj zlatni ima da yebe kewe![]()
LoLne sjecam se u kom filmu,ali znam da ga ima u CoD4 multiplayeru :d
moji utisci za far cry, grafika mi je ponekad ružnjikava a ponekad odlična(zavisi od doba dana). gameplay mi je kao u COD4(a to mi je omiljena igra) i prilično mi je zanimljivo, pogotovo vožnja. kad naiđem na protivnike u drugom džipu obavezno ih pobijem i uzmem njihov džip(to mi je ko vice city).
u početku je bio smorić mali, a sad kao i još neki na forumu jedva čekam da dođem sa faxa da opičim još malo.
voda mi se dopada što je mutna i prljava(uštedelo im trud), baš kakva i treba da bude. primetio sam da traži memoriju na dx10 i ova 2 giga mi nisu dovoljna, npr. kad vozim džip secka a kad hodam i pucam klizi ko podmazano. moraću još giga da kupim. sad je držim na dx9 ultra high bla bla i radi odlično. ne secne čak ni kad sejvujem sa F5. obožavam GTA i COD4 a ova igra ima malo i od jednog i od drugog i zbog toga mi je trenutno najbolja koju sam igrao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari