Šta je novo?

FarCry 2 - utisci, testovi, itd...

Pa ko igra ovakvu igru samo da bi je zavrshio sto pre i nije za bolje od Crysisa :p.

dragi dnevniče ,
dan 68.Skupio sam 4872 dijamanta i popalio krug od 5000 km dzungle i sada sam negde na 20%...
Vau kako dobra igra, ne secam se kad sam igrao ovako nesto.
Zapravo vise se u opste nicega ne secam...

Okvir ove price je, ukratko, usko vezan sa mlaćenjem prazne slame i teškim mazohizmom. Ko zna, možda posle dugog igranja na afričkom suncu , počne da ti se prividja neka prica i gejmplej. Sem toga, takva vrsta autosugestije može da bude poprilicno razorna za ljudski um. I dalje je igram, ali zato jer ovo shvatam kao borbu coveka i masine jer, da preformulišem izreku iz Maratonaca, ko je ovu igru odigrao do kraja, ni pakao mu nece teško pasti. I eto, i dalje ko Crvenkapica piromanka skakucem po džungli-savani i jos uvek (kao nešto) igri? dajem sansu, ali ona me konstantno sadomizira.

Moram da primetim da nick koji si odabrao sjajno pashe uz tvoju licnost :).

A jel našao još neko pozlaćeni iliti zlatni kalaš? Hm u kom sam to ono filmu video?:d

Prilozi

• zlatni AK.JPG
    zlatni AK.JPG
    175.8 KB · Pregleda: 142
Jel josh neko vozio onaj trkacki autic sto lici na Caterham?

Jel josh neko vozio onaj trkacki autic sto lici na Caterham?

Ako mislis na Buggy, ima ih poprilično u igri (što više napreduješ, sve se češće sreću) i korisni su za prelaženje većih rastojanja, pogotovo kad tražiš dijamante po pustarama.

Ovoj bi igri trebalo zabraniti da nosi naslov FarCry2, mozda bolje da bude ******2

Sadam Husein je imao takav

saddam_golden_ak-47_1.jpg

saddam_golden_ak-47_3.jpg

Brate bolje uzimi ti tvoju krizu i igraj :wall:
ja sam takodje u pocetku bio razocaran a sad ne mogu da docekam da nastavim da igram :smoke:

"moja" kriza? :d
Gde sam ja to poredio FC2 i Krizu, uopste velicao Krizu?
I jedna i druga igrica nemaju dusu i trajace dok ne izadje druga "pogledajte koliko moj GTX daje frejmova" igrica :D

^^Opalis kraci rafal i istopi se cev.:)

Zlatni kalas ne ide bez zlatne limuzine.

ScreenshotToZla.jpg

Josh vam fali zlatni zub. :p

Prilozi

• 739269.jpg
    739269.jpg
    15.9 KB · Pregleda: 76
Jashta.Jos da nadjem zlatni chamac i to je to.Vodim onu Vasquez ribu na krstarenje obalom komaraca :D

Btw, zanimljivo da SVAKA zivotinjka pri najmanjem dodiru sa kolima ugine odma...kokoske, gnuovi, zebre...samo pipnu parkiran auto i KILL :p
Ovaj zlatni ima da yebe kewe :D

Jashta.Jos da nadjem zlatni chamac i to je to.Vodim onu Vasquez ribu na krstarenje obalom komaraca :D

Btw, zanimljivo da SVAKA zivotinjka pri najmanjem dodiru sa kolima ugine odma...kokoske, gnuovi, zebre...samo pipnu parkiran auto i KILL :p
Ovaj zlatni ima da yebe kewe :D

Heheeee, umiru od amaksofobije :D:D:D

Detaljnost puske je na nivou igara iz 02' godine, jadno i bedno, cudi me da niko to ne primecuje, svi se bave okolinom ovih dana :p

moji utisci za far cry, grafika mi je ponekad ružnjikava a ponekad odlična(zavisi od doba dana). gameplay mi je kao u COD4(a to mi je omiljena igra) i prilično mi je zanimljivo, pogotovo vožnja. kad naiđem na protivnike u drugom džipu obavezno ih pobijem i uzmem njihov džip(to mi je ko vice city).
u početku je bio smorić mali, a sad kao i još neki na forumu jedva čekam da dođem sa faxa da opičim još malo.
voda mi se dopada što je mutna i prljava(uštedelo im trud), baš kakva i treba da bude. primetio sam da traži memoriju na dx10 i ova 2 giga mi nisu dovoljna, npr. kad vozim džip secka a kad hodam i pucam klizi ko podmazano. moraću još giga da kupim. sad je držim na dx9 ultra high bla bla i radi odlično. ne secne čak ni kad sejvujem sa F5. obožavam GTA i COD4 a ova igra ima malo i od jednog i od drugog i zbog toga mi je trenutno najbolja koju sam igrao.

moji utisci za far cry, grafika mi je ponekad ružnjikava a ponekad odlična(zavisi od doba dana). gameplay mi je kao u COD4(a to mi je omiljena igra) i prilično mi je zanimljivo, pogotovo vožnja. kad naiđem na protivnike u drugom džipu obavezno ih pobijem i uzmem njihov džip(to mi je ko vice city).
u početku je bio smorić mali, a sad kao i još neki na forumu jedva čekam da dođem sa faxa da opičim još malo.
voda mi se dopada što je mutna i prljava(uštedelo im trud), baš kakva i treba da bude. primetio sam da traži memoriju na dx10 i ova 2 giga mi nisu dovoljna, npr. kad vozim džip secka a kad hodam i pucam klizi ko podmazano. moraću još giga da kupim. sad je držim na dx9 ultra high bla bla i radi odlično. ne secne čak ni kad sejvujem sa F5. obožavam GTA i COD4 a ova igra ima malo i od jednog i od drugog i zbog toga mi je trenutno najbolja koju sam igrao.

Dzizus Krajst! Kao fan COD4 PRVO sto treba da primetis je da je napucavanje za klasu slabije. Ne postoje lean komande, oruzje nema range limit (pistoljem se komotno skida snajperista), a snajperisanje bukvalno ne moze da se poredi sa istim iz COD4. Jedine stvari koje imaju zajednicko jeste modernije oruzje i slican nacin trcanja (s tom razlikom da nema mucnine u COD4 :p). Takodje si zaboravio da u cod mozes i da legnes, sto ovde nije slucaj, a realno gledano u farcry2 (i generalno svim open world igrama) to treba da postoji.

Igram igru vec par dana natenane, tjs po 1-2h dok ne zamori, a AI igre je poceo da me iritira. Mozete se komotno setati po zbunju u neposrednoj okolini neprijatelja, ali kad vas 1 spazi svi u okolini (blizoj i daljoj) znaju gde ste! Kad koristim oruzje sa prigusivacem (MP5 prvenstveno) prvi pogodak u glavu ubija neprijatelja i ne otkriva moju poziciju. Ali ako samo 1 metak omasite, pa makar i sledeci bio pogodak, kasno je i svi znaju gde ste, bez obzira sto prigusivacem pucate cuceci iza neke stencuge ili u rastinju. Neprijatelj kome se sunjate iza ledja machetom sekundu pre nego sto zavrsi svoje "provali" da ste tu (i svi ostali znaju to - Telepatija :wall:) To ubija smisao sunjanja i taktiziranja. O kamikazama u vozilima da ne govorim, vec mi je reflexno postalo da sednem za onaj MG na dzipu i jednim rafalom pokupim prvo mitraljezca pa onda i vozaca dzipa koji me juri, a onda komotno sednem iz svog (prokuvalog) vozila u njihov i palim dalje. Sve u svemu, dosta je losih odluka doneto u toku razvoja i ubaceno nekih nedovrsenih i ofrlje resenih elemenata.

Nazad
Vrh Dno