Šta je novo?

Far Cry Nastavak?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije mi jasno koja je prednost to sto mogu da setam kilometrima dugackom mapom ako postoji samo jedan cilj tj. ako ne postoje neki sporedni zadaci?

Mozda ti kaze recimo idi NW i nadji bazu pa moras da tumaras sam i da je nadjes...A mozda i ne :D

Da bi dobio lek protiv malarije moraces da obavljas neke zadatke za organizaciju koja ga ima.

??????

Odlicno receno. Danas su klinci preplavljeni ponudom tako da ni ne mogu izgraditi ukus.

I meni ovo deluje mnogo zanimljivije od crysisa.

KAkva je ovo glupost? Valjda se ukus ne moze izgraditi u nedostatku izbora?! Prosta llogika ...ccc:wall:

Mozda ti kaze recimo idi NW i nadji bazu pa moras da tumaras sam i da je nadjes...A mozda i ne :D

Pa ok,ali recimo u tom trenutku sta cu ja na SE ako tamo nema nista osim da se tumara?

pa otkud znam, nalazis se recimo tamo jer si isao na neku drugu misiju koja je bila tamo. Videcemo covek, de znam. Mozda oce da naprave nesto poput stalkera, bar se meni tako cini.

KAkva je ovo glupost? Valjda se ukus ne moze izgraditi u nedostatku izbora?! Prosta llogika ...ccc:wall:
Nisam se dobro izrazio. Naravno da je potreban izbor da bi se izgradio ukus. Problem je prevelike ponude. I prevelikog izbora. Klinci previse lako dolaze do svih mogucih i nemogucih naslova i pouzdano znam da svemu pristupaju suvise povrsno. Svako ko ima neke klince kojima nabavlja igrice zna o cemu govorim.
Sorry na off-u.

Nisam se dobro izrazio. Naravno da je potreban izbor da bi se izgradio ukus. Problem je prevelike ponude. I prevelikog izbora. Klinci previse lako dolaze do svih mogucih i nemogucih naslova i pouzdano znam da svemu pristupaju suvise povrsno. Svako ko ima neke klince kojima nabavlja igrice zna o cemu govorim.
Sorry na off-u.

Sa ovim se u potpunosti slazem! Velika vecina njih apsolutno pogresno pristupa ovoj tematici, sto zbog lake i jednostavne dostupnosti, relativno "prihvatljivoj" (citaj: na raspolaganju) zahtevnosti - shto hardwerski, shto mentalno, pa ispada samo da treba da sluzi za vizuelnu demonstraciju ili neki ego-trip..... sve u stilu naseg (na zalost) trenutnog drustvenog uredjenja i shvatanja tipa, samo da sljasti, samo da nesto svetli, treperi itd. itd. jer to sada novo, to je sada in, mozemo se time pohvaliti.... mislim kich kao opsteprihvatjeni oblik kod nas nije samo na vizuelnom nivou (skoro) postao default, nego i na mentalnom, barem kod teen populacije....
Gde ce nas sve to dovesti ili da li tome ima leka ili resenja.... u to sada radije ne bi ulazio,....... ali zakljucke izvucite sami......

I da, da ne bude da smo zastranili u debeli off... grafika zaista deluje veoma impresivno, sto screenshotovi, sto video odlomci, samo se nadam da nece sve ostati samo na tome.... mada poznavajuci stil razvojnog tima, ne verujem da cemo se (jako) razocarati, a mozda cak i (veoma) prijatno iznenaditi........

Cini mi se da cemo jos dobro nacekati da ovo izadje...
Nazalost

Bas mi se svidja africka atmosfera. Malo su preterali sa izmaglicama, prasinom i kojecim ali sa mojim hardverom necu imati tih problema.:wall: Bice borbe za svaki frejm.:d
Bio je i red da umesto karakondzula malo vijamo lavove i nosoroge.,)

sjajno, zaista izgleda sjajno, kochnachno fps bez marsovaca i njihovih drugara vanzemljaka a da nije u iraku ili ww2

Far Cry 2 je dugachak

Computer and Video Games has word from Far Cry 2 producer Louis-Pierre Pharand that the upcoming shooter sequel will offer "close to 50 hours" of gameplay. The lengthy campaign is the good news, the bad news was this information was offered as a reason gamers should not be disappointed that Far Cry 2 will not have a cooperative multiplayer component, an always demanded, but rarely delivered feature.

Opshirnije

Lepo...samo da to ne bude kao onih 30 sati iz Assassin's Creed-a (jedno-te-isto...)

Ne znam baš. Klinci i dalje dohvate CS 1.6 i ne puštaju. Tako da im grafika iz 1999. ne smeta toliko mnogo.

Ja kad sam pricao klincima o CS 1.1 nisu mogli da veruju da si u igri imao nisan na snajperu i da si mogao opusteno da skaces sa bhopom. Oni nisu igrali nista starije od CS 1.6, a grafika im ne smeta jer je igra akciona sama po sebi i radice odlicno na vecinu kompjutera. Kad admin na jednom popularnom serveru ima 12 godina, i dere me ko blesavog a pritom ne zna kako je izgledao prvi aztec.... niti zna da iskljuci v-sync...

Neki novi klinci, sta cete momci... Nase vreme je proslo :)

Sto se tice FC2, dobro je sto su promenili atmosferu. Nadam se da mozemo da creepujemo lavove i zebre :D

ovaj trailer tako nema veze sa "originalom" da je to cudo,opet s druge strane igracju je sigurno:D
bolje da su igru nazvali African Rebel a ne farcry 2
Naravno,igra deluje jako lepo,deluje da cje pruziti dobru zabavu,grafika je super...

Poslednja izmena:
Far Cry 2 Hands-on
Ubisoft Montreal is looking to put you in the middle of a civil war in Africa.

Ubisoft is going for a realistic feel to the gunfight; the guns feel very authentic, and you won't want to stand around in the open. You can take a decent amount of damage before you go down, but you're not invulnerable. It's worth noting that the health system continues to evolve. When we first saw the game last year, the idea was that if you were hurt then you would need to perform some kind of first aid to get back to full health. For example, you might need to use a knife to gouge a bullet out of your flesh. However, this process took far too long if you had to do it over and over in a fight, so now there's a segmented health meter. If a segment of health drains partially, it will regenerate if you're not hit for a few seconds. If a segment is drained entirely, you'll need a first aid kit of some sort to restore it. If you're down to your last health segment and are about to die, you might have an NPC come to your rescue, just like in the movies. He'll run up, pick you up by the shoulder, and move you to safety. While he covers you, you can then perform the first aid animation to get back to full health. It's a very cinematic moment.

What is technically amazing about Far Cry 2 isn't just the impressive visuals, but it's the complex real-world environment that's being created. This means that your actions can and often will have inadvertent results. Dry grass can be set afire, either deliberately or accidentally by say an explosion. The fire will actually spread depending on the variable winds (there's a full weather system, as well as a day-and-night cycle). The fire can produce smoke that gets blown by the winds and can obscure visibility; not to mention, the fire itself can burn objects as people as it spreads.

Far Cry 2 is such an ambitious game that it's hard not to admire it; Ubisoft really wants to push the boundaries of what is often termed emergent gameplay. This looks to be an incredibly immersive game, though, and we're looking forward to unlocking more. It's going to launch simultaneously on the PC, Xbox 360, and PlayStation 3 later this year, and all three games are going to be identical in terms of content. The console versions should be extremely comparable to one another, as well.

Trejler koji prikazuje mogucnosti endzina i fenomenalne vremenske promene, kao i najrealniji "sunshafts" efekat koji nije prenaglasen kao u vecini igara i realan je za okruzenje u kojem se igra odvija.
Ubidays 2008: Tech Demo HD - 65 MB
Ubidays 2008: Tech Demo SD - 21 MB

Odlican intervju sa par novih detalja, a najbitniji su: nakon ucitavanja nema vise loading screena,; preko 60 animacija "saniranja" rana, od vadjenja olova nozem do namestanja iscasenog ramena.:)
Ubidays 2008: The Jackal Interview HD - 74 MB
Ubidays 2008: The Jackal Interview SD - 24 MB

i par novih shotova...
far-cry-2--20080528115200803.jpg

far-cry-2--20080528115209912.jpg

far-cry-2--20080528115158381.jpg

far-cry-2--20080528115207803.jpg

Poslednja izmena:
Lepo .lepo ,nema sta ,narocito ono kad pali travu:D...Nisam u toku,kazite mi jel' vidjen ovaj engine u nekoj igri ili mu je ovo "premijera"?

Razvijen je nov engine pod imenom "Dunia"(pise na samom pocetku videa).

Poslednja izmena:
To oni kazu...al ja glavu dajem ( :D) da je to Cryengine 1...sto je i na kraju krajeva logicno- to im je in-house engine, a preimenovali su ga da ne bi imao veze sa konkurentskom firmom...

Ja mislim da si u pravu ako se ne varam, pominjano je to na pocetku teme.
Debelo modifikovani Cry Engine 1.
Ali za svaku pohvalu je to kako je modifikovan, skidam im kapu.

Jel videste, kad spusti pogled prema vodi/potoku, pa kamenje, extra. Bas me podsetilo na onaj deo iz Crysis-a, kada se kreces kroz onaj kanjoncic sa nekom recicom, po meni najlepsi deo Crysis igre.

Gejmplej trejler je predivan i potpuno sam očaran istim. Ovo će biti fenomenalna igra, možda i akcioni naslov godine. Nažalost, već se nerviram što ću slušati iste jadikovke kao i za Crysis, kako igra ne isporučuje ništa novo, kako nam treba nešto bolje, lepše, optimizovanije, neka ideja, lagaće da fizika nije ništa novo, kako su zapeli negde za travku i slično. Pa će svi kukati kako im secka, da bi potom dolazili u Konzole sobu i koristili intnezitet dima u pozadini i teksturu u režimu nekretanja sa sve 4xAA i 8xAF da dokažu kako konzole to ne mogu da prikazuju i slično. Konačno, doći će nam specijalni slučajevi koji će konstatovati kako se od Half Life-a nije odmaklo i da je Alpha Prime super, daleko igrivija od ovoga.

Poslednja izmena:
Gejmplej trejler je predivan i potpuno sam očaran istim. Ovo će biti fenomenalna igra, možda i akcioni naslov godine. Nažalost, već se nerviram što ću slušati iste jadikovke kao i za Crysis, kako igra ne isporučuje ništa novo, kako nam treba nešto bolje, lepše, optimizovanije, neka ideja, lagaće da fizika nije ništa novo, kako su zapeli negde za travku i slično. Pa će svi kukati kako im secka, da bi potom dolazili u Konzole sobu i koristili intnezitet dima u pozadini i teksturu u režimu nekretanja sa sve 4xAA i 8xAF da dokažu kako konzole to ne mogu da prikazuju i slično. Konačno, doći će nam specijalni slučajevi koji će konstatovati kako se od Half Life-a nije odmaklo i da je Alpha Prime super, daleko igrivija od ovoga.

Da li je to avion, da li je to voz, ne to je filipenko :D.
Sa svojim nadasve originalnim, ali i neretko pogresnima zakljuchcima :).
Kukaju picajzle ;), a Crysis jeste bio smoran, za razliku od npr Stalkera, starac ovo ce te kosta 10e :d.

Ne boj se, ovo će izaći i za PS3 pa ćeš moći da igraš sa čuvenim ortakom, umesto da ti se i ovde gejmplej ne dopadne jer frejmova fali na "idealno sklopljenoj mašini po ovogodišnjim cenama" :d

Ne boj se, ovo će izaći i za PS3 pa ćeš moći da igraš sa čuvenim ortakom, umesto da ti se i ovde gejmplej ne dopadne jer frejmova fali na "idealno sklopljenoj mašini po ovogodišnjim cenama" :d

Meni frejmova u Crysisu nije falilo :p.
Nadam se da cu imati prilike da igram i na mom PC-ju i kod cuvenog :D ortaka kad bude kupio PS3, samo pre toga treba da proda svoj PC...

Samo nekako znam gde cu vise uzivati.... - kod ortaka AKO kupi neki 500" tv :-devil-:, u suprotnom zna se... ;).

Dao sam bre oglas ljudi za ortakov komp, javite se, koji vam je q :d, smanjivao cenu sa 600e na 460e (za ceo komp !!!), nema smisla vise ici jeftinije :).

Potok je stvarno preteran. Presli su jos jednu veliku stepenicu prema "virtualnoj realnosti". A kako odmah ne zapalise selo??? Dosli pored kolibe pa gledaju levo-desno. Oni nemaju taj "palikuca" instikt. Lepa sela lepo gore... :exploder:

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno