Kompjuteraš
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.11.2005
- Poena
- 319
Uh, tesi me to sto cu igru moci opusteno da cepam na maximali, za razliku od crysis-a
Nadam se da je bolje optimizovan od crysis-a
:S:Eurogamer has word from Ubisoft's Clint Hocking that we should not expect a demo version of Far Cry 2, as this is another of those open-world style games the won't readily scale to a sample version: "One reason is, even if we were to give out what you played today - even if we put invisible walls around it and said, here's the demo, you can go anywhere you like inside these walls and play it how you want - that's potentially right there eight-to-ten hours of gameplay. I don't know too many people who are willing to give away a 12-hour game for free."
Taj koji je to rekao zasluzuje otkaz
Vrh! Jedva čekam ovo i potpisujem da će gomili ovo opet biti "nekako prazno", "bez duše", "grafika bez gejmpleja" i "igra koja ne donosi nikakav napredak, naročito po pitanju fizike".
Ali posle odigranog Crysisa (pre skoro pola godine), nisam imao, niti cu imati, zelju da ga ponovo predjem, pa to valjda sve govori.
Ja recimo ne znam sta to govori i kakve veze ima Crysis s ovim? :trust:
Jasno je da ce i ova tema (iako igra bude bila dobra) dobiti par smaraca koji ce izmisljati sve i svasta, cisto onako...jer ili imaju graficke od onog proizvodjaca ciji cipovi stucaju u doticnoj igri, ili zato sto su im linearni shooteri vrh gejpleja pa se malo pogube u dzungli :d A ima i onih koji FPS igru nisu ni omirisali, al im zato smeta platforma za koju je igra izasla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari