Šta je novo?

Far Cry Nastavak?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Al' si optimista:D
Mada lepo si rekao: ''Odlicno ako nece biti zahtevno k'o Crysis''....kontam ako bude ovako zaista izgledalo, da će biti zahtevnije:D

Uh, tesi me to sto cu igru moci opusteno da cepam na maximali, za razliku od crysis-a. Jedva cekam.

Pa mozda covek planira kupovinu superkompjutera :D

A to znas iz koih izvora ? :)

9zlgya.jpg

Pa 'ajd da im verujem :d

I opet sam minimumu. grrrrr
Ceo zivot upgrade-i i vecito na minimumu. Kako izgleda bice dobro ako ostane ovaj sysreq.:S:

Nadam se da je bolje optimizovan od crysis-a

Generalno gledano nije ni Crysis bas lose optimizovan. To sto je hardverski uzasno zahtevan, to je potpuno drugi padez. ;) Za nastavak Krize najavljena je totalna optimizacija, ali za FC2 se jos nista ne zna...

sjajno! zaista imam odlican osecaj sto se tice FC2 :banana:

No Far Cry 2 Demo

Eurogamer has word from Ubisoft's Clint Hocking that we should not expect a demo version of Far Cry 2, as this is another of those open-world style games the won't readily scale to a sample version: "One reason is, even if we were to give out what you played today - even if we put invisible walls around it and said, here's the demo, you can go anywhere you like inside these walls and play it how you want - that's potentially right there eight-to-ten hours of gameplay. I don't know too many people who are willing to give away a 12-hour game for free."
:S:

Heh, jeste malo teze napraviti demo od open-world igara, i umesto da na taj nacin objasne, ovo sto kazu je prava smejurija :D Taj koji je to rekao zasluzuje otkaz jer iznosi realan stav Ubisofta, NE DAMO NISTA DZABE :d

Vrh! Jedva čekam ovo i potpisujem da će gomili ovo opet biti "nekako prazno", "bez duše", "grafika bez gejmpleja" i "igra koja ne donosi nikakav napredak, naročito po pitanju fizike".

Kakva perverzija ... rokne ga u nogu, dodje lik da ga ponese i onda obojicu :zgran: samo me zanima da li je to samo u ovoj sekvenci il je AI na tom nivou :zgran:

Vrh! Jedva čekam ovo i potpisujem da će gomili ovo opet biti "nekako prazno", "bez duše", "grafika bez gejmpleja" i "igra koja ne donosi nikakav napredak, naročito po pitanju fizike".

Cekaj, sta si sad rekao ?
Jel se radujes igri ili ne ?

Ako si aludirao na Crysis, a nema na sta drugo :), onda se i ja pridruzujem ovoj tvojoj potpisanoj gomili ;).

hteo je da kaze da ce dosta nas traziti dlaku u jajetu.

Ne dlaku u jajetu, već travku u žbunu, a stormwatch ju je i našao i to sa tenkom :)

Naravno da se radujem igri, onda kada se ne budem radovao ovakvom fps-u bataliću igranje svake vrste :)

Uvek ce biti takvih, a najpre ce doci neko ko u zivotu nije pipnuo FPS i reci nesto tipa da fizika ne valja jer se ne oseca tezina lika, punjeno helijumom...bla-bla.

@vkozomar: najavili su to odavno, i AI script zaista tako radi.Ovo je redak slucaj da u AA naslov neko ubaci takvu (brutalnu) stvar bez straha od zabrane igre u nekim zemljama (Nemacka pod broj jedan, a i Australija je striktna sto se tice toga).

Naravno da se radujem igri, onda kada se ne budem radovao ovakvom fps-u bataliću igranje svake vrste :)[/QUOTE]

Potpuno se slazem s gornjom konstatacijom:wave:

Ma slazem se i ja.

Ali posle odigranog Crysisa (pre skoro pola godine), nisam imao, niti cu imati, zelju da ga ponovo predjem, pa to valjda sve govori ;).

Zato kazem da ova igra mora biti nesto vise od toga.
Ako ne bude, a tu je onda Stalker CS, a bogami i Operation Flashpoint 2 :smoke:.

Ali posle odigranog Crysisa (pre skoro pola godine), nisam imao, niti cu imati, zelju da ga ponovo predjem, pa to valjda sve govori ;).

Ja recimo ne znam sta to govori i kakve veze ima Crysis s ovim? :trust:

Jasno je da ce i ova tema (iako igra bude bila dobra) dobiti par smaraca koji ce izmisljati sve i svasta, cisto onako...jer ili imaju graficke od onog proizvodjaca ciji cipovi stucaju u doticnoj igri, ili zato sto su im linearni shooteri vrh gejpleja pa se malo pogube u dzungli :d A ima i onih koji FPS igru nisu ni omirisali, al im zato smeta platforma za koju je igra izasla.

Meh, forum ko i svaki drugi :d

Poslednja izmena:
Ja recimo ne znam sta to govori i kakve veze ima Crysis s ovim? :trust:

Pa ova igre ce biti veoma slicna Crysisu, otvorena prostranstva, dakle razliciti nacini ubijanja protivnika, taktika,...
Al mnogo toga je falilo u Crysisu...

Jasno je da ce i ova tema (iako igra bude bila dobra) dobiti par smaraca koji ce izmisljati sve i svasta, cisto onako...jer ili imaju graficke od onog proizvodjaca ciji cipovi stucaju u doticnoj igri, ili zato sto su im linearni shooteri vrh gejpleja pa se malo pogube u dzungli :d A ima i onih koji FPS igru nisu ni omirisali, al im zato smeta platforma za koju je igra izasla.

Nisam ni jedan ni drugi ni treci tip igraca ;).

E vidis, tebi je falilo mnogo toga, nekima (meni) i nije...igra nije savrsena, ali gluposti tipa "nekako prazno", "bez duše", "grafika bez gejmpleja" i "igra koja ne donosi nikakav napredak, naročito po pitanju fizike" ne objasnjavaju nista.Cist hejt i flame.

Eno na bebi-forumu sta se desava bar jednom mesecno u Crysis temi...

Ovo je tema o Far Cry dvojci, ako je nekome kriza smetala, nadam se da ce ovde naci svoju utehu LoL
Ja pozdravljam svaku igru koja nije juris hodnikom i rokaj sve sto ispada s plafona, podova, zidova...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno