errorsonogsveta
Slavan
- Učlanjen(a)
- 21.01.2008
- Poena
- 319
kod mene uključivanje gamepada aktivira deaktiviranje svega
igra baš pogluupi
Cime ubiti nosoroga,,,ja naletao kolima ,samo ga naljutim haha,i kako ubaciti jos oruzja ,imam samo ono sto otmem od ovih sto ubijam,ali samo jedno,ili se to kasnije otkljuca.
Igra nije losa ,malo nervira rtcis tamo vamo,grafafika odlicna I super mi radi sa ovim 1.06pachom![]()
Nego, sto se tice zivotinja, meni je i dalje presmesno koliko su izdrzljivi Honey Badgeri![]()
Glupo je sto su nekim zivotinjama ''ugradili'' strah od vodeBio bi trip da tigrovi vrebaju i iz vode i da mogu da nas smaknu sa camca.. a i nosorozi bi mogli bes da iskale i u nekoj manjoj dubini, ovako ih zaj.....m i pobegnem u pola metra dubine i oni se tu zaustave kao da je lava ispred :d
![]()
Najbrutalnije oruzje http://i.ytimg.com/vi/Zwfah5EbehM/hqdefault.jpg
U stvari harpun je najgori, ono nije realno pa i ga i ne racunam.
A inace najjaci trip je borba sa nosorogom ali uz luk, strelu. E to je pakao, treba bezati, skakati, biti precizan (a i strpljiv :d). Najjaci je onaj rare primerak, mocniji je od svakog tenka :d
Jel neko od Vas igrao Escape from Durgesh Prison?![]()
:wall:Odigrao sam, ima onaj jedan tripozni deo na pocetku koji mi se generalno ne svidjaju a posle sve ide standardno samo nemas svoje oruzije nego sta nadjes. I to mi se bas svidelo, razbilo mi je monotoniju u koju sam usao sa svojim standardnim setom oruzija. Jedino stealth oruzije koje sam nasao tu je bow a prvi put sam koristio i neka druga oruzija. Fino je ali malo kratko.
P.S. Na pocetku imas referencu na Game of Thrones![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari