Šta je novo?

Far Cry 4

Cime ubiti nosoroga,,,ja naletao kolima ,samo ga naljutim haha,i kako ubaciti jos oruzja ,imam samo ono sto otmem od ovih sto ubijam,ali samo jedno,ili se to kasnije otkljuca.
Igra nije losa ,malo nervira rtcis tamo vamo,grafafika odlicna I super mi radi sa ovim 1.06pachom.

Cime ubiti nosoroga,,,ja naletao kolima ,samo ga naljutim haha,i kako ubaciti jos oruzja ,imam samo ono sto otmem od ovih sto ubijam,ali samo jedno,ili se to kasnije otkljuca.
Igra nije losa ,malo nervira rtcis tamo vamo,grafafika odlicna I super mi radi sa ovim 1.06pachom;)

Polako do nosoroga, prvo moras da se vezbas na sitnoj zivini. :)

Najlakse je da ga ubijes sa onim protivavionskim mitraljezom koji se nalazi na nekim kolima Paganovih vojnika. Cini mi se da ima nesto duzu cev od obicnog mitraljeza koji je isto ok za nosoroga samo mu treba vise vremena dok ga ne ubijes a za to vreme ako si neoprezan moze da ti pridje i da te istumba.

Igra nije losa ,malo nervira rtcis tamo vamo,grafafika odlicna I super mi radi sa ovim 1.06pachom;)

Nosoroga najbolje ubiti sa slona. Malo ga tabas slonom malo LMG-em :)

Ja sam se zaleteo sa dzipom u nosoroga-njemu nista,i jos par puta sam ga "zgazio" sa dzipom,on i dalje trckara.I onda mi je dzip bio toliko ostecen da je eksplodirao.:d :DPosle sam ga jos malo tovario sa olovom,i na kraju je pao.:D

Ja sam ga isto ganjao sa slonom, izbičevao sam ga sa surlom jedno 10ak puta dok se nije srušio :D Kad sam pogledao na mapu, videh da sam jedno kilometar i po od mesta gde sam krenuo da ga jurcam. Inače, i tri kašikare pod trbuh rešavaju stvar...

Samo mu ti pridji da stavis kasikare:p,ma nije on tako opasan one nindze mi dusu ezedose,pucas rafal,on trci ko da je od gume---cista N.Fantastika :D
Ili nose pancire:p

Kad ste kod nosoroga, ja sam se sa istim jurio oko nekog kamena. On na jednu stranu, ja za njim, on na drugu, ja opet za njim... Gađao hedšotove nekih 5 minuta sa čime god sam imao. :)

Što je najgore, nisam ni hteo da se jurcam i gubim vreme. Već sam se zaleteo sa džipom, gledao kuda vrane lete, naleteo na nosoroga na sred puta i tokom izbegavanja istog, uletim u vodu. On valjda umislio da sam hteo da ga diram, pa napade k'o cavulja. :p

Ja sam ih u pocetku ubijao sa kombinacijom granata + m79, prvo bacim granatu koju ne ocekuje i odmah rokam sa m79, i jos jednom tako i pada, mada ili trce prema meni ili beze, pa nekad bude nezgodno a nekad mi pobedne :D....al posle sam provalio da ga onaj snajper (valjda z93) sa jednim dobrim hicem u glavu obara u mestu. E sad, problem je sto sam skoro sve craftovao pa mi vise ne treba a taj snajp sam dobio malo kasniej, al eto, mozda nekom moze biti od koristi.

Glupo je sto su nekim zivotinjama ''ugradili'' strah od vode :) Bio bi trip da tigrovi vrebaju i iz vode i da mogu da nas smaknu sa camca.. a i nosorozi bi mogli bes da iskale i u nekoj manjoj dubini, ovako ih zaj.....m i pobegnem u pola metra dubine i oni se tu zaustave kao da je lava ispred :d

3QGChqW.jpg

Najbrutalnije oruzje http://i.ytimg.com/vi/Zwfah5EbehM/hqdefault.jpg
U stvari harpun je najgori, ono nije realno pa i ga i ne racunam.

A inace najjaci trip je borba sa nosorogom ali uz luk, strelu. E to je pakao, treba bezati, skakati, biti precizan (a i strpljiv :d). Najjaci je onaj rare primerak, mocniji je od svakog tenka :d

Poslednja izmena:
Bolje da su stavili da mozes da jases nosoroga :)

Oruzija koja su najsmesnija koliko su jaka su M79 i Buzzsaw. Uzmes onaj helikopter-sta-li-vec i samo bombardujes odozgo sa M79. A Buzzsaw je presmesan, u milisekundi smaknes heavy protivnika, ne mora ni da se nisani kroz nisan, hip fire je nenormalno precizan.

Najzanimljivije mi je bilo dok sam koristio luk i strelu i autocross. Sada mi je ostalo jos 3 misije do kraja kampanje pa rekoh to sto pre da predjem posto su mi se Sabal i Amita popeli na onu stvar.

Ja i dalje furam luk i strelu gde god mogu, i trudim se da cistim Outposte undetected. Kad me skontaju, pustim da me roknu pa idem opet :D...e sad, u nekim misijama sa jacim protivnicima, jedino direktan pogodak u glavu strelom ga ubija na mestu, a to nije bas lako izvesti na vecim daljinama (a kad promasis provale te). Tako da kombinujem luk i snajper (prigusen naravno).

Nego, sto se tice zivotinja, meni je i dalje presmesno koliko su izdrzljivi Honey Badgeri :D

Ohhh, shit:d

Presao glavnu kampanju, neke sporedne misije, pise mi 70 i kusur posto.

Kada su se resili svi oni problemi sa performansama i kada sam mogao konacno da se opustim bilo je zanimljivo. Igra izgleda prelepo, napucavanje je ok uz fikseve za akceleraciju misa jer je bez toga bilo pravo mucenje, AI protivnika je srednje zalostan. Kampanja je onako, meh, Pagan je kul lik, meni zanimljivi od Vaasa.

Odigracu jos ovih sporednih misija, otkljucao sam harpun i zalim sto to nisam uradio ranije jer je urnebesno kako neprijetelji lete kada ih pogodim.

Glupo je sto su nekim zivotinjama ''ugradili'' strah od vode :) Bio bi trip da tigrovi vrebaju i iz vode i da mogu da nas smaknu sa camca.. a i nosorozi bi mogli bes da iskale i u nekoj manjoj dubini, ovako ih zaj.....m i pobegnem u pola metra dubine i oni se tu zaustave kao da je lava ispred :d

3QGChqW.jpg

Najbrutalnije oruzje http://i.ytimg.com/vi/Zwfah5EbehM/hqdefault.jpg
U stvari harpun je najgori, ono nije realno pa i ga i ne racunam.

A inace najjaci trip je borba sa nosorogom ali uz luk, strelu. E to je pakao, treba bezati, skakati, biti precizan (a i strpljiv :d). Najjaci je onaj rare primerak, mocniji je od svakog tenka :d

Ne igram nesto redovno... kako si dobio tolike health barove ?
Aj objasni jadnom seljaku... jel radis u "urgetnom centru" ?

Pa presao sam fc4 odavno i sad divljam po mapi, otkljucao sam 80% svega sto je dostupno u igri :) Mada ima jos oruzja koje ne mogu da kupim a i crafting unapredjenja (moram da lovim retke zveri).

Poslednja izmena:
Mora da se nestrpljivi,ja to natanane,staracki polagano,ne preskacem nista.
Posle Tomba ali prvoga jos na ps1 I brotherhodda igra koja mi je privukla paznju,videcu u nastavku mada mi je zaokupila paznju,cekam I ac uniti da se ispegla no taman ce biti dok ovo zavrsim.

^ pa i ne bas, meni je trebalo oko mesec dana da predjem igru a posle toga evo jos 1 ceo mesec igram po malo, istrazujem po mapi, skupljam one tripove i odradjujem one silne sporedne misije. I tek sam na 60% :d

Volim igru koja je duga,ne volim one koje predjem iz cuga:D
Ima vremena do Escape from Durgesh Prison:D

Jel neko od Vas igrao Escape from Durgesh Prison? :)

Odigrao sam, ima onaj jedan tripozni deo na pocetku koji mi se generalno ne svidjaju a posle sve ide standardno samo nemas svoje oruzije nego sta nadjes. I to mi se bas svidelo, razbilo mi je monotoniju u koju sam usao sa svojim standardnim setom oruzija. Jedino stealth oruzije koje sam nasao tu je bow a prvi put sam koristio i neka druga oruzija. Fino je ali malo kratko.

P.S. Na pocetku imas referencu na Game of Thrones :)

Poslednja izmena:
Moram nov post.

Ko je odabrao Amitu i zavrsio kampanju neka ode u Tirth, ima jedna fina tajna scena :)

Odigrao sam, ima onaj jedan tripozni deo na pocetku koji mi se generalno ne svidjaju a posle sve ide standardno samo nemas svoje oruzije nego sta nadjes. I to mi se bas svidelo, razbilo mi je monotoniju u koju sam usao sa svojim standardnim setom oruzija. Jedino stealth oruzije koje sam nasao tu je bow a prvi put sam koristio i neka druga oruzija. Fino je ali malo kratko.

P.S. Na pocetku imas referencu na Game of Thrones :)
:wall:

Pitanje, reinstalirao win, sacuvao sejvove medjutim nece da pokrene exe . Jel moram reinstalirati igru ili ima nesto jednostavnije tj brze?

:smoke:

Vrh Dno