Šta je novo?

Far Cry 4

Ma najbolje jeste imati jednu brzu kartu jer uvijek bude nekih problema oko SLI-a, te profili, te low usage na kartama zbog nekih ralzoga, i dr. znam jer sam imao dvije 680.

ovo je tuzno 970 sli fps drop 40 :D:D:D

TXAA2.. pa normalno da pada FPS.
... Igra izgleda isto i na medium i na Ultra setovanjima sa God Rays Enhanced i HBAO+. Isti je dozivljaj, i bolje radi igra, nema padova FPS provereno. Bar na 60Hz monitoru i GTX 780(1290/7200).

Poslednja izmena:
igrao sam do sad miš/tastatura i ubodem xboxow kontroler, pobenavi igra. mapa prazna, nema ni životinja, ni ljudi, misija, ničega... čitao sam u startu da se ekipa žalila na to, jel ispravio ovaj novi patch taj problem?

Koja su vasa omiljena prevozna sredstva i oruzje ?

Kod mene:
1. STG-90
2. M-79
3. Driller
4. Recurve Bow (Reflex Sight)

Transportna sredstva:
1. Buzzer
2. Wing Suit
3. Buggy

Evo moja:

Oruzja:
1.P416 (A52)
2.M79
3.Z93
4.Rec. Bow (s tim sto cesto menjam:bz19 i Buzzsaw)

Transportna sredstva:
1.Wing Suit
2.Buzzer
3.Quad Bike

Ima li neko savet:

Na kraju instalacije pojavi se error "unable to execute" : C\users\....\local\Microsoft\redist\Redist.exe
( The system can not find the file specified )

Anybody?

Pa radi li ti bez redista? To ti je samo DirectX i VC++.

Poslednja izmena:
Radi...ali ne rade "save points" ...stalno me vraca na "novu kampnju" kad ponovo udjem !

Pominjano je vec sta treba da se uradi -
run as admin na ikonicu i u igri - window mod - borderless, bez ta 2 podesavanja nece raditi save game.

Obrnuo igru i mogu reci da je bila za nijansu bolja od prethodnog dela. Sve u svemu uzivao sam u njoj, osvojio sve tvrđave, 24 outposta i svih 17 tornja,sve misije i za to mi je trebalo 31h i igra je na 53% predjenog. Ima jos dosta toga da se sakuplja ali drugom prilikom. Nadam se da sledeci deo nece razocarati i da ce biti isto u ovom avanturisticnom fazonu.

instaliras Download Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable

E pocinje da mi ide ova igra na k....prvi put kad je skinuo i instalirao radila bez problema,onda nesto radio i instaliram win 10,nece igra,vratim se na 8.1 opet nece,instaliram Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable,hv Borat, igra krene bez problema,ja zapucao sav hepi,odem da klopam i izadjem iz nje
Uzas,nista nema zapamceno,*** zar u ovim godinama da ludujem zbog igre,pu j.... joj mater bas.Procitao sam sve od pocetka tako da nisam samo seo i *****m i to vise puta,ide ona na unistal.

E pocinje da mi ide ova igra na k....prvi put kad je skinuo i instalirao radila bez problema,onda nesto radio i instaliram win 10,nece igra,vratim se na 8.1 opet nece,instaliram Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable,hv Borat, igra krene bez problema,ja zapucao sav hepi,odem da klopam i izadjem iz nje
Uzas,nista nema zapamceno,*** zar u ovim godinama da ludujem zbog igre,pu j.... joj mater bas.Procitao sam sve od pocetka tako da nisam samo seo i *****m i to vise puta,ide ona na unistal.

Probaj clean install (obrisi registry) instaliraj, pa Skidr..... 3 patch... pa pokreni kao post 1129 ovde gore... Meni je resilo:D

Proradila :D,instalirao patch 6,igra leti,sejvuje,sve ok,bolje radi nego kad sam je prvi put pokrenuo,sve na ultra ,nemam reci,*** srecan ko neki klinja....

Sad lepo instaliraj v1.7 :p

Far Cry 4 Update v1.7.0 Incl. Escape From Durgesh Prison DLC-ALI213

Stavio 1.7 nesto je bolje ali dolazi jos do trokiranja dok vozis ili po sumi kad setas igra poskakuje :D

Ako si koristio ALI213 verziju onda taj update ako si koristio RELOADED ili 3DM onda skini jedan od ta dva... To zbog vec snimljenih pozicija, treba da se gadjaju verzije ;)

Isto radi sa ovim updejtom, posle duzeg igranja, nisam jos zadovoljan radom igre :D

Ma sada funkcionise bez problema,da ne ureknem,samo me zanima zasto nije htelo kad sam menjao windovse..
Skinuo sa Black Boxa instalirao radilo odma sve bez ikakvih problema,onda ja nesto drndao ,instal 10-ka i ko sto sam vec pisao nece pa ga hebi,sa 1.0.4 pachom raolo ali nema save,tek sa ovom 6-com sve ok za sada,sta je bilo neznam,samo znam da sam bio popi....o blago receno.

Steta sto su skriptovali "big hunt"... popnem se na stenu, namamim bengalskog tigra... 3-4 headshot-a zaredom iz Dragunov snajpera... ali nema kill-a dok ne sidjes i ne "pokoljes" se...
Stvarno me zanima koji to tigar sa 4 hica iz Dragunov-a u celo - trci okolo...

Steta sto su skriptovali "big hunt"... popnem se na stenu, namamim bengalskog tigra... 3-4 headshot-a zaredom iz Dragunov snajpera... ali nema kill-a dok ne sidjes i ne "pokoljes" se...
Stvarno me zanima koji to tigar sa 4 hica iz Dragunov-a u celo - trci okolo...

Ubisoftov naravno:p

jeli zna ko, ovaj 1.7. dali popravlja situaciju kad se xbox gamepad priključi, da nema ničega po mapi, ni životinja ni misija??? znam da ovo malo ko igra na gamepadu

ja je igram od pocetka na xbox gamepadu sve do 1.7 update-a i sve normalno radi

Nazad
Vrh Dno