Dark Magician
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.01.2011
- Poena
- 655
ralos, nikad, ali nikad ne piši mail otvoreno na forumu ako ti treba taj mail.
Ok, hvala.
Nego je l' neko zna u čemu je problem kada igra izbaci poruku da fali bink2w64.dll?
Ajme meni sta mi se desilo, dok sam pisao ovde iz alt taba kad sam se vratio u igru ekran je bio crn i ja sam instiktivno uradio alt f4 da bi brze ponovo usao u igru i igra se sada skrsi pri pokretanju tj nece ni da krene.Verovatno je corrupted save , probao sam i restart kompa i run as administrator.Znaci treba mi save nakon otkljucavanja northern kyrata i ubijanja laznog pagan mina, nema sanse da krecim sve ispocetka molio bi vas da mi ga posaljete u private message ili na mail [email protected]a igre je 1.3 instaliracu i patch 1.5 ako treba tj ako igra ulogu
Gledajuci Sabala i Amitu kako se prepiru i svadjaju celu ****nu kampanju, ovo mi je vise puta palo na pamet:
![]()
Mislim da bi doticni rasplet umnogome smanjio tenziju.![]()
^ Moguce da je procesor usko grlo. Koliko imas ram memorije?
ali meni high i very high i dalje izgledaju bolje od ultra!
Jedini eventualan problem sa tom idejom bi bio dizajn krajolika, s obzirom da se priroda ne bi nista preterano razlikovala u odnosu na treci deo. Mislim da bi bilo suvise déjà vu.
Pojavio se Patch v1 6 0 na partisu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari