mihailo998
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 09.08.2014
- Poena
- 70
Evo konacno sam je presao imam 30 h na njoj i 49% predjenog naravno ovde spadaju i sporedne misije koje jos nisam sve presao.
Da li su obavezne one misije za shangri la i onog drugog da bi se presla igra ili ne posto me stvarno smaraju ona decja sran.a sa duhovima i gluposti
Ok mi radi igra evo i slike podesavanja(ako si mislio na ova):
http://s22.postimg.org/auy1r8qgx/Untitled.jpg
Kad ugrabim vremena onda malo odigram nego sada imam problem kada sa strelama trebam da ubijem i oderem dva tibetanska vuka pa posle da im unistim jazbinu ja to odradim ali mi ne pokazuje da sam zavrsio misiju to jest za unistenje jazbine mi pokaze ali za ubijanje i dranje ona dva vuke ne pokazuje.
http://s30.postimg.org/to9pc0j9d/Untitled1.jpg
Ne znam sta moze da bude?
1366x768 a za fps ne znam mislim ne razumem se u to pa ne znam ni sta je a ni gde mogu da vidim koliki je?
NA cemu to igras, na gameboy-u?![]()
Ranije mi je seckalo ali sam posle dodao jos 4GB rama i patch 1.5 i sada mi ne koci samo sto imam problem sa ovim vukovima?
Ma pobijem ja njih i sa lukom i strelama ali mi gore ne pokazuje to jest ne smanji sa dvojke na nulu i onda ne mogu da idem dalje samo se vrtim u krug i jedino mogu da izadjem iz "polja" gde se radnja odvija i da izgubim zivot.Sa vukovima se lako izlazi na kraj ceo sarzer saspi ako nemas sacmaricu ili mlati macetom , meni su problem medvedi , i zmije koje iskacu , i moram da nadjem jos neko oruzje osim kalasnjikova , jer mi se desilo da sam jednom ostao bez metaka .
Ispada da je najopasnija zivotinja u igri ona glupa pticurina koja skida 2 i po crte healtha i na hard a probo sam i na easy tezini cisto iz radoznalosti.Oborio sam ih par ali onaj odvratan zvuk i sekvenca koju sam samo jednom preduhitrio pucnjem u pticu sve ostalo je bilo pucanje na pticu nakon sto me vec kljucnula "u oko". Sad sam se nasao u situaciji da me igra vraca tj trazi da odradim jos campaign missions da bi me pustila u Northern Kyrat a jednostavno mi ne nudi nikakvu campaign misiju da predjem osim side missions za y i shangrila.Neko rece da moze da se predje kampanja bez da radim te smorovske sa duhovima samo sto ja ovog momenta nemam pojma sta bi mogo da uradim osim toga da uznapredujem, otkljucao sam 9 od 17 tornjeva i presao 17 od 32 campaign missions ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari