Šta je novo?

Far Cry 4

Dobar ovaj 1.05,seckanje je skoro komplet nestalo!!!Mada danas sam instalirao i 14.12 Omega drivere,pa ne znam tacno do cega je,ali radi!Uspeli su da poprave stvar.Secne tu i tamo,ali neprimetno,ni blizu kako je bilo.:d
Da te pitam kako si prebacio sejvove ja ih stavim u profile tj otpakujem onaj save ali mi izbacuje stalno novu igru a ne nastavak. ?

Edit. Za sve one koji vole luk i strelu neka u sidermanima nadju auto-cross samostrel kida koliko je dobar. Iz profila lici na pistolj pa ga nisam ni gledao ali danas slucajno probah i odusevio me je.

Poslednja izmena:
^ Probaj da nadjes taj save na netu ako taj tvoj nece da radi :)

Patch Notes:
Added 21:9 aspect ratio support
Added Russian text and subtitles to worldwide game version
Fixed an issue with aim assist
Fixed an issue with grappling if aim button was remapped on another key
Fixed an issue with mouse input
Fixed an issue with movement key binding on mouse buttons
Fixed an issue with Uplay invites in Steam version
Fixed various Controls issues
Fixed various Graphic issues
Fixed various IGE issues
Fixed various Session Browser issues
Fixed various UI issues
NVIDIA graphics preset was removed
Reduced performance drop impact during streaming

Pa za narodnu sam i pricao. Znaci imaju dva foldera u jednom su svi sejvovi zapakovani a u drugom se automatsku otpakuje poslednji pri normalnom igranju. Ali kad se igra brise i ponovo instalira onda se runo otpakuje taj zip save i odatle igra krece. I ja sam ga danas reinstalirao jer mi svaku misiju na kraju izbaci tj igra prestane da radi i naravno moram misiju ispocetka.:) Sad cu za nekih sat vremena a vam javim da li sve radi.

Edit; sad sam otpakovao zip file iz profile backup foldera u profil folder i najnoormalnije je igra nastavila tamo gde sam stao.

Samo da potvrdim da ova metoda radi 100%. Hvala na objasnjenju. :)

Btw, patch 1.5 mi je u potpunosti popravio igru. Na masini iz potpisa radi sve na ultra veoma fluidno, bez ikakvog stucanja i stutteringa.

Znaci sigurno rade sejvovi posle prelaska sa 1.4 na 1.5? Ja sam prosli put apdejtovanje (rld) odradio bez dodatnog cuvanja sejvova i sve je proslo ok, sada posto sam vec igrao dosta ne bih da se zezam i sj...m sve.

Da te pitam kako si prebacio sejvove ja ih stavim u profile tj otpakujem onaj save ali mi izbacuje stalno novu igru a ne nastavak. ?

Nisam ni dirao sejvove.Moja verzija igre nije "relo..." nego neka koja se prva pojavila,ALI213.sav,takvi su mi sejvovi,i uopste nemam problema prilikom patchovanja.Samo pokrenem patch,on odradi i to je to.

Au dal je moguce da svima radi samo meni ne a mozda gresim i u patchu nemam pojma... probam sutra ponovo na 1.5 patchu pa javljam rezultate. A mozda je problem u tome sto sam preskocio neke pečeve?

@hsv sacuvaj za svaki slucaj ko zna sta moze da se desi ;)

Poslednja izmena:
Au dal je moguce da svima radi samo meni ne a mozda gresim i u patchu nemam pojma... probam sutra ponovo na 1.5 patchu pa javljam rezultate. A mozda je problem u tome sto sam preskocio neke pečeve?

Mozda,meni je ovo jos ona prva instalacija igre,tako da sam peceve redom instalirao.A i ne znam dali ovaj zadnji sadrzi sve dosadasnje u sebi,ili ne?

Sredjeno i kod mene i to sto jos nisam ni stavio 14.12 catalyst drivere. Igra je sada milina i odnosu na pre, nema vise teskog stucanja, sada je micro stucanje i teze se primeti.

Pricam naravno samo kada se vozi nesto, jer tu je bilo najgore...

Jos neki patch ce sigurno ispolirati jos vise, a za drivere cu tek da vidim

Koliko ja znam nisu svi integrisani u jednom. Jer veličine patch-a drastično variraju.

Sad videh taj apdejt 1.05
ali 2.9Gb, kod Rusa. To mora da je fajl sa svim verzijama do sada. Ajde ako neko proveri kako apdejtovanje utice na sejvove neka javi (imam rld)

Znaci sigurno rade sejvovi posle prelaska sa 1.4 na 1.5? Ja sam prosli put apdejtovanje (rld) odradio bez dodatnog cuvanja sejvova i sve je proslo ok, sada posto sam vec igrao dosta ne bih da se zezam i sj...m sve.

Ja sam presao na RG Mechanics 1.5 verziju i sve sejvovi su mi radili, s tim sto sam prekopirao i folder iz roota same igre i onaj iz my documents. Prilikom instalacije RGM verzije, izabrao sam "metalsku apoteku" s obzirom da sam sa njom igrao do ovog patcha i posle samo pejstovao save game folder u root igre. To je to. :)

Ja sam imao 1.04 verziju od napunjenog i snimio sam 1.5 bez problema, save-ovi mi ostali.

Poslednja izmena:
Znaci moraju sve zakrpe redom da se nabace?
Ja na RLD igri ne mogu nikako da instaliram ovaj poslednjin 1.5. Nece da pokrene igru. Valjda ce izaci i RLD verzija patcha.

Hahaha, sad imam stuttering dok trcim, a kad vozim skoro ne, izem ti patch! :D

sejvovi ostaju bez ikakvog kopiranja, samo patch staviš i ajde. sad igra napokon radi ko zmaj na ultra!

Od juce igra posle pocetnog ekrana mi prikazuje stoped working, pokusao sam je ponovo instalirati ali opet isto, da li neko zna u cemu je problem? Igram je single offline

Poslednja izmena:
Omega 14.12 donosi dosta poboljsanja...Gpu konstantno zakucan na 99%,dok sa prethodnim drajverima je bilo padova i na 50-60%.Sve u svemu igra radi dosta bolje(postoji blago trzanje,ali ne utice negativno na nervne zavrsetke prilikom igranja :))

Odlican apdejt, sada konacno mogu da iskljucim DisableLoadingMip0 i da nemam seckanje.

Imam rld verziju , apdejtovao sa rld 1.5.0. sejvovi ostali netaknuti , igra radi odlicno !

Uspeo sam da skinem 1.5 verziju morao sam celu verziju a ne samo patch no nebitno sad imam jos jedan problem kad sam prebacio save sve sopredne misije su mi se izbrisale iz progresa iako su na mapi pokazane kao da su resene verzija sa kojem sam prebacio save je 1.0.0 multi2games.

Apdejtovah na 1.5 (rld verzija apdejta), sejvovi su sacuvani. A igra radi jos gore :d tj u drugom delu mape stucanje je manje i pomislio sam da je to-to ali kada sam se vratio na prvi deo stucanje i padovi gpu usage su jos izrazeniji :d Mada ja sam na 13.12 drajverima (svi noviji donose neki random tint crvene boje u nekim delovima win UI, prozora pretrazivaca.. npr mondo portal, neki delovi prozora su beli a neki sa tim tintom, de.bilno).

hsv baksuzu, pa lepo hvališe da konačno radi. :p

Aj probacu reloaded ova je bila ona mehanics. Nista me ne kosta a ga ostavim veceras da skida. :)

E ovaj patch sam cekao sada cu da pocnem igrati igru, napokon nema vise stucanja.

Nazad
Vrh Dno