Da te pitam kako si prebacio sejvove ja ih stavim u profile tj otpakujem onaj save ali mi izbacuje stalno novu igru a ne nastavak. ?Dobar ovaj 1.05,seckanje je skoro komplet nestalo!!!Mada danas sam instalirao i 14.12 Omega drivere,pa ne znam tacno do cega je,ali radi!Uspeli su da poprave stvar.Secne tu i tamo,ali neprimetno,ni blizu kako je bilo.:d
Sad kad sam vratio staru verziju i ove sejvove ubacio u bin ono radi ali sa novim verzijama nece. Ne razumem zasto?^ Probaj da nadjes taj save na netu ako taj tvoj nece da radi![]()
Pa za narodnu sam i pricao. Znaci imaju dva foldera u jednom su svi sejvovi zapakovani a u drugom se automatsku otpakuje poslednji pri normalnom igranju. Ali kad se igra brise i ponovo instalira onda se runo otpakuje taj zip save i odatle igra krece. I ja sam ga danas reinstalirao jer mi svaku misiju na kraju izbaci tj igra prestane da radi i naravno moram misiju ispocetka.Sad cu za nekih sat vremena a vam javim da li sve radi.
Edit; sad sam otpakovao zip file iz profile backup foldera u profil folder i najnoormalnije je igra nastavila tamo gde sam stao.
Da te pitam kako si prebacio sejvove ja ih stavim u profile tj otpakujem onaj save ali mi izbacuje stalno novu igru a ne nastavak. ?
Au dal je moguce da svima radi samo meni ne a mozda gresim i u patchu nemam pojma... probam sutra ponovo na 1.5 patchu pa javljam rezultate. A mozda je problem u tome sto sam preskocio neke pečeve?
Znaci sigurno rade sejvovi posle prelaska sa 1.4 na 1.5? Ja sam prosli put apdejtovanje (rld) odradio bez dodatnog cuvanja sejvova i sve je proslo ok, sada posto sam vec igrao dosta ne bih da se zezam i sj...m sve.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari