Šta je novo?

Far Cry 4

Hahaha, oni se baš svojski trude da odbiju PC igrače od svojih igara. Nije da imamo za čime da žalimo.

Igrica je fenomenalna,skoro ista kao trojka.
Nikad je vise nece napraviti zanimljivom kao jedinicu.

Dal ce biti zahtevnija od trojke? Cini mi se da malo lepse izgleda...

Pa isti je engine moze samo bolje da srede, da bolje radi, ne verujem da ce biti zahtevnije, nema nekog napretka velikog...

Nego trebali bi da promene ovo pipkanje leseva, oduzima vreme, i zivcira, treba samo da ima brza opcija, na E i take all

Ubisoft se trudi da pravi što retardiranije igre. AI protivnika ispod svakog nivoa, praktično se poređaju i čekaju da budu ubiveni :) Kao da gledam film Hot Shots... čekam kad će da iskoči body count u levom delu ekrana :) Dosadno i ponavljajuće osvajanje baza, otkrivaje tornjeva i sl. zatim ubijanje životinja i skupljanje raznih delova sa njih-uz animaciju koja prati svako "dranje" životinje koja mi je krajnje zamorna... Jedino su mi zanimljiva prevozna sredstva i predeli-provozao bih se, po mogućstvu bez da me iko dira i to je to :) Pošto to nije vredno kupovine-zaobilazim ovo u širokom luku.

Pa ovo ne da nije Far Cry 3.5 vec pre bih rekao 3.1 koliko novina ima i razlike u odnosu na prosli deo :/

Sramotno je sta Ubisoftu sve prolazi. Bukvalno svaka igra im je 90% reciklaza prethodne. Samo promene mapu i to je to. I svaka igra im bude u top 10 po prodaji narednih par meseci i onda se ljudi cude sto samo dobijamo copy-paste igre gde nema ni trunka kreativnosti.

Samo pogledajte WD, AC i FC. Svaka je bukvalno odradjena na identican nacin. Open world, tornjevi, ludi i ekscentricni zlikovci ( koji su svi na isti fazon... zloca iz FC3 i FC4 kao da su rodjena braca ) side misije na identican fazon...

@ Shimec

Kamuflaza za slon ce biti dlc i to samo za 29.99$.

Usput, kada planiraju da izbace neku tabelu sa svim silnim izdanjima i DLC-ovima koje planiraju izbaciti. Kao sto za WD postoji:

Bndcu5VIQAAOWHJ.jpg

Review za igru je inace izasao pre par meseci.

After nine months of non-stop marketing, Ubisoft Game is finally here. But does it live up to expectations? Find out in our review.

http://games.on.net/2014/06/ubisoft-game-the-review/

Poslednja izmena:
Ovo je tolika reciklaza da je cak i glasovna gluma neprijatelja ista, mozda su malo menjali boje glasa i naglasak logicno ali sve je to slicno kao u FC3, cak mislim da je sve sto izgovore 99% isto kao u trojci :d

A ono je tek smesno, lik na slonu upadne u bazu sa 30+ terorista, prsti na sve strane a niko da ga pogodi, inace pored toga sto su ocigledno slepi i sa borbenim sposobnostima
boska jakovljevica :d
izgleda da su i gluvi jer ne cuju kako lik trci niz litice ka bazi a ni reakciju slonova.

Ja razumem da je ovo namenjeno deci ali i mi smo majku mu nekad bili klinci pa smo mogli da prelazimo 5x teze i bolje igre..

Poslednja izmena:
Inace, dugo nisam video gluplji AI u nekoj "AAA" igri nego u FC4. Gledam onaj klip sto je postavio Angry Joe, tezina na hard a AI ne zna gde udara. Taktika im se svodi da:

1) Stoje na otvorenom.
2) Dotrce do tebe i onda te ispromasuju sa 2 metra.

Imam osecaj da Duck Hunt na SEGA je imala bolji AI protivnika.

Inace, dugo nisam video gluplji AI u nekoj "AAA" igri nego u FC4. Gledam onaj klip sto je postavio Angry Joe, tezina na hard a AI ne zna gde udara. Taktika im se svodi da:

1) Stoje na otvorenom.
2) Dotrce do tebe i onda te ispromasuju sa 2 metra.

Imam osecaj da Duck Hunt na SEGA je imala bolji AI protivnika.

Hahaha, Duck Hunt-gde se toga seti :D Kad se malo prisetim, jeste imala bolji AI i to znatno:D Patka krene da beži cik-cak a ovi stoje okrenuti leđima na po tri metra razdaljine jedan od drugog i ubijaš ih nožem bez da ijedan primeti :wall: Ubisoft pravi igre za decu i to je OK, zato uglavnom izlaze pred Božić i NG jer tada roditelji dreše kesu najviše :) E sad, to što su deca razmažena i traže izazov kao u Barbie Dreamhouse Party to je već drugi problem :)

Sta se bezveze nervirate!Hvala bogu pa ima ogroman broj onih koji ce puniti dzepove Ubisoftu i njemu slicnim razvojnim timovima!Cak ce kupovati i DLC-ove u vidu retardiranih skinova i sto je najgore od svega bice odusevljeni sa time!Radije bi dao pare za one nemacke simulatore i osecao bih se manjom budalom nego za ovo!Srecom pa dolazi Witcher 3,tako da ima cemu da se radujem!

Ajde sto se mi igraci nerviramo, ali meni se cini da je i onima koji prave ove igre postalo muka od sablona. Kada Ubisoft developer prizna da recikliraju elemente jedne igre i koriste ih u vise drugih a ta izjava odise tugaljivim tonom, onda je jasno koliko je sati.

Tržište AAA igara je otišlo u ***** pre više godina. Indie je procvetao, mada je i to previše jahano, pa se izbacuje sve više krša.

Ja čekam nastavak Blood Dragon-a. :D Lik na jednom forumu je rekao kako bi bilo kul da ovde zbog okruženja inspiracija budu bolivudski akcioni filmovi umesto američkih iz osamdesetih. To bi najjača *******cija ikada. :D Blood Elephant!:D

Jedino ako su ludi neće izbaciti novog "Krvavog DrAgana"...

Neka ga izbace sledeće godine. Ne volim kad je razmak između dva dela iste igre manji od dve i po - tri godine.

Presao sam dosad sve Far Cry igre, temeljito i natenane, jedino sto me nervira je to podilazenje deci, gledam trailer i ne verujem. Lik na slonu i puca a sastrane deset likova sa oruzjem puca na njega i nista. Kojoj budali uopste padne na pamet da napravi tako nesto. Igra jeste pucacina ali neka elementarna doza realnosti je nuzna da bi covek mogao da se uzivi. Zamislite sta bi se desilo da neko tako uleti na slonu medju ljude naoruzane automatskim oruzjem. Poziveo bi mozda 3 sekunde a slon mozda 30 i to je to.

Presao sam dosad sve Far Cry igre, temeljito i natenane, jedino sto me nervira je to podilazenje deci, gledam trailer i ne verujem. Lik na slonu i puca a sastrane deset likova sa oruzjem puca na njega i nista. Kojoj budali uopste padne na pamet da napravi tako nesto. Igra jeste pucacina ali neka elementarna doza realnosti je nuzna da bi covek mogao da se uzivi. Zamislite sta bi se desilo da neko tako uleti na slonu medju ljude naoruzane automatskim oruzjem. Poziveo bi mozda 3 sekunde a slon mozda 30 i to je to.

Sve je to ok ali zato se ovo i zovu igre, kada bi sve bilo totalno realno mozda ne bi bilo toliko zanimljivo za one koji nisu dovoljno iskusni(recimo uzrast dece od 7 do 15 npr., ili ko vec igra ovakve naslove), uostalom postoje izbori tezine igranja pa tu moze malo da se ublazi efekat o kome govoris.

U realnom zivotu da slon cuje pucanj nacisto bi podivljao, a tebe (tj protagonistu) ne bi ubili protivnici vec sam slon ili bi polomio vrat pri takvom padu ;)
Zato bih iskreno voleo da je prikazan scenario u predhodnim postovima za ultra easy difficulty :D

U realnom zivotu da slon cuje pucanj nacisto bi podivljao, a tebe (tj protagonistu) ne bi ubili protivnici vec sam slon ili bi polomio vrat pri takvom padu ;)
Zato bih iskreno voleo da je prikazan scenario u predhodnim postovima za ultra easy difficulty :D

Ovo je tacno, gledao sam intervju na Nat Geo, pricao lik koga je ubio slon.

Pitam se koliko je clanova ovog foruma osetilo "stopping power" (i nepreciznost) rafala iz 7,62 mm u realnosti...

Vrh Dno