Pa ovo ne da nije Far Cry 3.5 vec pre bih rekao 3.1 koliko novina ima i razlike u odnosu na prosli deo :/
I to sve samo za 59.99$. Preorder now.
Inace, dugo nisam video gluplji AI u nekoj "AAA" igri nego u FC4. Gledam onaj klip sto je postavio Angry Joe, tezina na hard a AI ne zna gde udara. Taktika im se svodi da:
1) Stoje na otvorenom.
2) Dotrce do tebe i onda te ispromasuju sa 2 metra.
Imam osecaj da Duck Hunt na SEGA je imala bolji AI protivnika.
Presao sam dosad sve Far Cry igre, temeljito i natenane, jedino sto me nervira je to podilazenje deci, gledam trailer i ne verujem. Lik na slonu i puca a sastrane deset likova sa oruzjem puca na njega i nista. Kojoj budali uopste padne na pamet da napravi tako nesto. Igra jeste pucacina ali neka elementarna doza realnosti je nuzna da bi covek mogao da se uzivi. Zamislite sta bi se desilo da neko tako uleti na slonu medju ljude naoruzane automatskim oruzjem. Poziveo bi mozda 3 sekunde a slon mozda 30 i to je to.
U realnom zivotu da slon cuje pucanj nacisto bi podivljao, a tebe (tj protagonistu) ne bi ubili protivnici vec sam slon ili bi polomio vrat pri takvom padu
Zato bih iskreno voleo da je prikazan scenario u predhodnim postovima za ultra easy difficulty![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari