Šta je novo?

Far Cry 4

Svako ko tek pocinje da igra FC3 bi trebao da nadje onaj ''hc'' mod. To je valjda ovo http://www.nexusmods.com/farcry3/mods/63/?

Ja sam igru presao bez tog moda (jer nije ni postojao), koncept je takav da i na najvecoj tezini igra brzo postaje dosadna jer se pare brzo skupljaju i ako pokupujes sva bolja oruzja ima da se prosetas po ostrvima i tamanis sve redom bez ikakvih problema. Tu su jos i smaracka tagovanja protivnika.

Ja sam igru presao tako sto sam improvizovao na neki svoj nacin, da sve bude realisticnije, napetije (koliko to moze u fc3), namerno nisam kupovao i koristio najbolja oruzja, ako bih i uzeo snajper to bi bio neki najlosiji itd. Samo na taj nacin fc3 moze da bude bas zanimljiv za igranje, sve ostalo se svodi na decje bahacenje po ostrvima uz sporedne misije koje se ponavljaju u nedogled a glavna prica je.. neubedljiva u sustini.

Ali kao sto rekoh, ako zaboravis na tu smesnu pricu i uzivis se na neki svoj nacin uz slaba oruzja sa ogranicenom municijom, lutanje, stekanje, forsiranje nekog prezivljavanja i realizma koliko je to moguce e onda ovo moze da bude odlicna igra. Na taj nacin sam presao i FC2 (koji u tom slucaju ima bas dobru, sumornu atmosferu).

Ako me smori FC4 mozda predjem trojku opet ali sa tim hc modom i na nacin kao i pre.

Inace i sada imam instaliranu igru ali sam pokupovao sve zivo da bih se bahatio jednom mesecno na 15 min uz wingsuit i ostale tripove.

Poslednja izmena:
Najbolje si opisao i moje mišljenje u vezi sa igrom. Slažem se u potpunosti. Jedino tako vredi igrati.

Probajte ziggys mod i immersive sounds mod.

Ziggys mod je najpopularniji mod na nexusu, a immersive sounds je u potpunosti kompatibilan s njim.

Ovi modovi donose veliki rebalans i menjaju igru na bolje, plus svaki mod ima par varijanti težine, tako da ako neko želi baš surovo iskustvo, dobiće ga s ovim modovima.

Sve preporuke.

Poslednja izmena:
Far Cry kec najbolji, dvojka osetno slabija, ali moze da se igra... trojka, osetno bolja od dvojke, ali i dalje slabija od keca...
ocekujem da cetvorka bude nadogradnja trojke, tj njegova osetno bolja verzija, ali ne ocekujem da bude bolja od keca, jer se otislo u nekom drugom pravcu podzanra fps-a, ali je bar veoma zabavna... nesto u fazonu Saints Row-a...

Kako vučeš paralelu Far Cry - Saints Row?

pre svega po faktoru zabave i neozbiljnosti... zatim mozes svasta da radis, letis, jases zivotinje, ubijas masu neprijatelja, imas masu oruzja i vozila otkljucanu vrlo brzo itd...
cak i prica i likovi malo vuku na taj fazon, sto je veliki plus...

Ko zna, mozda je i glavni lik u tom fazonu.. Mesto one zenske na kraju trojke ovaj lik.. :d

Opet cemo da pravimo torbice od tapira :smoke:

Ne, ispostavice se da je to underground fora iz fc3. Ovde ce se skupljati poeni da bi otkljucao selfi kameru u obliku jaka.

Ciljaju na najmladju populaciju gejmera, jasno je ko dan.

Ovo će da se igra samo tako, mozak na ispašu i udri, milina...

Upravo tako,ja cu je obrnuti taj fazon i to jedva cekam.

Pa nisu bas morali iz Far Cry-a da izbace nesto za razmisljanje i koriscenje mozga (mada ni prethodnik nije bio sjajan), vec imam dosta igara gdje mi je mozak na ispasu..

Ja bih voleo da se uradi nešto na foru keca sa nekim monsterima (ono što sam mislio da će biti Crysis serijal). Ali mi se tu ne sviđa ideja vanzemaljaca i kojekakvih robota, više bih voleo neke monstere. Jedino mi se ne sviđa što su pucali rakete kojekakve.

Pa zar nisu monsteri poznati po tome da vole da ispaljuju rakete kojekakve ? :d

Vrh Dno