Šta je novo?

Far Cry 4

Ja se slazem sa vama u svemu ali i dalje stoji cinjenica da je u pitanju igra i da je na developerima da odluce koliko ce realna biti. Sigurno ne bi privukli mladju populaciju igrama koje su previse realne...

Realnost i pucacine... ne ide. Meni bar. Najdalje koliko treba ici u tom nekom smislu jeste Battlefield ili Counter Strike. Ovo sto se neko buni za ramboisanje na slonu - uzmi najveci nivo tezine, pa kontam da se neces stici ni da se popnes na slona u nekoj zescoj makljazi. Jedino sto se nadam da ce izbaciti iz igara jeste *****no tagovanje neprijatelja i gledanje istih, zatim, kroz prepreke.

Poslednja izmena:
Pa majku mu, zar moram da stavljam smajli da shvatite sarkazam

Naravno da nije trebao smile. Čak je Sheldon počeo da shvata sarkazam.

Alex, Sheldon je doktor, a neki ovde su ipak samo pacijenti.

Uvesti pravilo kod registrovanja na forum, licna karta i skeniranje prsta pri svakom logovanju.

Pa da im damo bazu podataka da neko otvori fantomsku firmu na nase ime? Ne dam! :)

Minimalna konfiguracija:

Procesor: Intel Core i5-750 @ 2.6 GHz ili AMD Phenom II X4 955 @ 3.2 GHz
Memorija: 4 GB RAM
Grafička kartica: NVIDIA GeForce GTX 460 ili AMD Radeon HD5850 (1GB VRAM)
Hard disk: 30 GB slobodnog prostora

Preporučena konfiguracija:

Procesor: Intel Core i5-2400S @ 2.5 GHz ili AMD Phenom FX 8350 @ 4.0 GHz
Memorija: 8 GB RAM
Grafička kartica: NVIDIA GeForce GTX 680 ili AMD Radeon R9 280X (2GB VRAM)

Pocinje polako 8GB da bude neki standard za komotan gejming. Bar po preporukama ovih novijih igara.

Minimalna konfiguracija:

Procesor: Intel Core i5-750 @ 2.6 GHz ili AMD Phenom II X4 955 @ 3.2 GHz
Memorija: 4 GB RAM
Grafička kartica: NVIDIA GeForce GTX 460 ili AMD Radeon HD5850 (1GB VRAM)

Preporučena konfiguracija:

Procesor: Intel Core i5-2400S @ 2.5 GHz ili AMD Phenom FX 8350 @ 4.0 GHz
Memorija: 8 GB RAM
Grafička kartica: NVIDIA GeForce GTX 680 ili AMD Radeon R9 280X (2GB VRAM)

A realno ocekivao sam vise od preporucene u odnosu na AC, bar za grafiku. Mozda i donesem dobru odluku sto planiram da zadrzim 770 za sada.

Opet ove životinje i jurcanje za njima kako bi se napravio ultra fešn novčanik.

8GB je malo, i jedini razlog zašto nemam 16GB su nenormalne cene. Ali nikako da padnu.

Nije 8 gige malo, tolko koriste konzole i tolko će biti dovoljno dok one ne završe svoj radni vek, a cenim da će trajati još bar 3 godine.

Jeste malo, i ne računaš RAM koji koristi OS. 16GB je danas optimum.

'De 8GB malo... Sistem vuče 1 do 1.5GB, aplikacije još 1GB maksimum i to je to. E sad, što svaka druga igra ima memory leak ovih dana... ***a. Ni 64GB joj ne bi bilo dovoljno.

PS: Imam 7GB rama, ali nisam update-ovao ovo čudo za konfiguraciju, sa leve strane, odavno.

Ma ajde sad da je 8gb malo, do pre pola god. je sve sa 4gb ferceralo u full-u a sto su ovi nesposobni pa izdaju neoptimizovane igre tu ni 16gb ne pomaze

Nego ljudi zna li se nesto a gameplayu, hoce li opet biti ona varijanta sa tornjevima i otkljucavanjem mape. Meni se cini da ce ovo biti fc3 na snegu a umesto Vaza onaj pesko iz trailera. Sve vuce na to.

Vrh Dno