Šta je novo?

Far Cry 3

Steam verzija cuva u C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames

Narodna verzija od drugara RLD update 1,02 i nemam te foldere

Poslednja izmena:
Fala torima, nisam znao da se kriju save file-ovi, do sada nisu, mora da sam omatoreo u fazonu ko da trazi tako nesto pitaj drugare na forumu, jagnjetina i rakija mi sjebale ostrinu LOL

Nisam pratio temu..

..ali me interesuje multi.

Da li neko igra multiplayer i vrijedi li kupiti igru samo radi toga ? Cini mi se ok plus map editor.

Roknucu se! Pokrenem FC i nema save, samo new game. Jel ovo resivo ikako? Stvarno mi je smor da idem ponovo sve, na pola igre sam.

Koju verziju igre imas? Probaj da restartujes komp nekoliko puta i proveri da li je podeseno da se u win vide skriveni folderi, sejvovi su u program data/orbit/46, citao sam da igra zabaguje kada ne vidi te foldere.

Jao da li da probam ovo, vrtim vec nekoliko igara pokusavam da odigram nesto, al nista me ne odusevljava :D

Ljudi jel dobra igra, razmisljam da je uzmem pa me interesuje vredi li para? uzecu za ps3 naravno.

hsv.stoned je napisao(la):
Koju verziju igre imas? Probaj da restartujes komp nekoliko puta i proveri da li je podeseno da se u win vide skriveni folderi, sejvovi su u program data/orbit/46, citao sam da igra zabaguje kada ne vidi te foldere.
1.03 ponovo napunjenu verziju. Do sada je sve radilo savrseno. Probacu sutra, sada je vec kasno za igranje, bitno mi je da save postoji na onoj lokaciji. Tnx ;)

Naravno da vredi. Ovo je igra koja bez obzira na njene nedostatke mora da se odigra!

Igra je odlicna, po meni zasluzuje da se uzme original ko moze da priusti. Naravno da mogu da nabrojim gomilu stvari koje su mogle biti bolje odradjene, ali isto tako i posle 15tak sati igre neke stvari me oduseve.

Juce idem po mapi, i napadne tigar neku friendly bazu pored koje sam prolazio. Marne nekog lika pre nego smo ga ubili, i ladno zena prilazi i seda pored njega da ga oplakuje! :smoke:

Same misije su odlicne, a za razliku od vecine igara ovde side content zapravo predstavlja uzivanje, i cesto odvuce od glavnog questa. :)

Cisto jedan savet ko tek pocinje: obavezno sto pre unapredite sve sto moze craftovanjem - inventar, novcanik, ammo i munition torbe itd...

Igra je bolest, što više odmiče sve je bolesnija i bolja, na momente me podseća nekim detaljima na Max Pejna prvog :)
Samo te vuče dalje, ludilo, osveta, manipulacija, narkotici :D
Živuljke su posebna priča :)

FC2 mi je bio treš ali ovo je stvarno obavezno štivo, lepa, velika igra, puno oružja, puno neprijatelja, puno ludila :)

lepa, velika igra, puno oružja, puno neprijatelja, puno ludila

Sve to ti je fc2 samo u Africi :) samo sa jednolicnim misijama, malo manjom mapom (ali i dalje ogromnom), bez zveri i sarenih sporednih misija. FC2 je za mene pocinjao od 60% i to je ono sto je sahranilo tu igru, retko ko je izdrzao do 60 % ali sam ja posle toga uzivao u misijama.

Naravno, FC3 je mnogo kompletnija igra i po mom misljenju mnogo zanimljivija od Crysisa/Warhead-a, u odnosu na fc3 to su malo siri hodnici sa smesnim vanzemaljcima. Gotivim ja Crysis ali ne i te nakaze i ogranicenje u kretanju.

Juce idem po mapi, i napadne tigar neku friendly bazu pored koje sam prolazio. Marne nekog lika pre nego smo ga ubili, i ladno zena prilazi i seda pored njega da ga oplakuje! :smoke:
Malo pre sam naleteo na dvoje koji cuce pored nekog groba na plazi i mole se, neko je vec pisao o tome. A naleteo sam i na jedni svinju koja se vrti na ledjima i valja u prasini. Pa ona misija kada spaljujem polja marihuane, pa se uduvas.

Realno ovo djubre od dubstepa moze da uradi i debelo dete kvazi DJ, Damian Marley je ''srce'' ove pesme :) Ali je odlicna stvar za tu misiju i svakom slucaju :)

Uzasan uzasan muzicki pravac. Nesto najgore sta je industrija mogla da stvori:.

@HSV

O tome i pričam, za tu misiju mi je baš baš bila potaman.

@Wahad

Upali Pink i razuveri se. ;)

PS: Ne slušam dubstep.

Poslednja izmena:
Ja slusam dubstep ali slabo ove komercijale i ne u svrhu muzickog prosvetljenja (jer to i nije muzika) vec da bih se istripovao i protreso glavu s'vremena na vreme kad pripalim :d

A za ovu misiju je pesma legla vrhunski :)

Misija sa paljenjem praćena tom pesmom po meni jedna od najboljih scena u igrama ove godine.

Nego. Što se tiče save-ova i 1.03 verzije igre, izgleda da ih igra ne vidi zbog razike u fc3_d3d11.dll fajlovima. Našao sam metodu koja menja vrednosti preko XVI32 hex editora ali nisam sad u mogućnosti da je probam.

Evo kako izgedaju dll

Offsets for fc3_d3d11.dll 1.02 version are as follows:
Saving- 719836 and 719bf3
Loading- 719a1c and 719de2

Offsets for fc3_d3d11.dll 1.03 version are as follows:
Saving- 71b59e and 71b95b
Loading- 71b784 and 71bb4a

@alex Moram da se slozim sa tobom.
Mozete da mrzite dubstep ali za ovu misiju skidam kapu , neverovatna podloga, ne znam kad sam toliko uzivao u nekoj misiji slusajuci ovu pesmu.

@alex Moram da se slozim sa tobom.
Mozete da mrzite dubstep ali za ovu misiju skidam kapu , neverovatna podloga, ne znam kad sam toliko uzivao u nekoj misiji slusajuci ovu pesmu.

Hahaha, slazem se u potpunosti! Nisam mogao da skinem osmeh sa lica kod te misije! I muzika i komentari su bili odlicni! Vrh!

U San Andreas ima misija kad palis marihuanu, samo ne bije suntavi skrilex

Da ne skeniram celu temu, ima li nekih fora za poboljsanje pefrormansi, opet kao u Metro-u, kad pomeram kameru boli glava.. Do cega je to?

Poslednja izmena:
Ovako ne mogu da igram, kako god da podesim ovo se desava, kao da imam neki od prvih LCD monitora pa se javlja ghosting.. Pokazuje mi da imam 60 fps.

Vrh Dno