Šta je novo?

Far Cry 3

Juce sam zavrsio i generalno mi se svidja igra. Igrao sam Blacke verziju.
Malo sam imao problema sa pucanjem igre zbog visokog kloka za CPU (jedva sam otkrio sta je u pitanju).
Smanjio klok na 4GHz i posle je bilo sve ok. Evo kako izgleda kod mene, AA 4x, postavka kao na Ultra osim post fx na medium.
Fps od 35-50. GPU na def, bez kloka.

Kako bre imas tako visok fps? Koju graficku imas? Meni sa 5850 @ 800/1200 baca jedva malo preko 35 fps u proseku a 1680x1050 rezolucija sa 2xMSAA, ostalo sve kao kod tebe

@Boris, pisao sam vec da mi je stuttering nestao kada sam gpu max buffered frames sa 0 povecao na 1, probaj to.

Poslednja izmena od urednika:
Meni i sa ovim novim patchom ne radi save...po 100-ti put igram ponovo!Ima li neko rešenje za ovu glu...st???

hsv odakle ti rukavice :D

Из Теленора :d

Medolinos :d...

Не може то да се пореди :d, нисам ни приметио..

Ima li opcija da se tagovanje skroz ukloni, mislim na ono preko kamere?

a gde nađe 1.04 update..ja nikako da maknem od 1.3

Ja sam instalirao FarCry 3 (RE***DED) i 1.03 apdejt i igrao tako malo , i prilikom nekog pokretanja igre ponudilo mi je da skine sa njihovog sajta 1.04 apdejt .
Prihvatio, instalirao i kada sam ušao u igru naravno sve sačuvano se izgubilo (što je i logično) . Izašao ponovo prekopirao krek i vratili se sejvovi , a ostao 1.04 apdejt i sve radi odlično :)

Poslednja izmena:
Kako bre imas tako visok fps? Koju graficku imas? Meni sa 5850 @ 800/1200 baca jedva malo preko 35 fps u proseku a 1680x1050 rezolucija sa 2xMSAA, ostalo sve kao kod tebe

Ne znam...:p Podesio sam ovako i video da lepo izgleda i nastavio..:D. Graficka ista ko tvoja 5850 na def.
Mozda zbog Black Box verzije ?? Retko se penje fps na 50, najcesce je 35-40.
Nisam ni gledao koliki je fps dok nisam zavrsio igru. Ovo su snimci posle kraja (sveta..21.12 u 19h:d).
Interesantno da su mi nestale rukavice ..:smoke:

Prilozi

• farcry3 2012-12-21 20-05-48-81.jpg
    farcry3 2012-12-21 20-05-48-81.jpg
    272.2 KB · Pregleda: 126
  • farcry3 2012-12-21 20-05-19-66.jpg
    farcry3 2012-12-21 20-05-19-66.jpg
    443.7 KB · Pregleda: 112
  • farcry3 2012-12-21 20-04-24-82.jpg
    farcry3 2012-12-21 20-04-24-82.jpg
    323.6 KB · Pregleda: 103
  • farcry3 2012-12-21 20-03-22-88.jpg
    farcry3 2012-12-21 20-03-22-88.jpg
    306.3 KB · Pregleda: 105
  • farcry3 2012-12-21 20-02-27-51.jpg
    farcry3 2012-12-21 20-02-27-51.jpg
    245.4 KB · Pregleda: 97
Poslednja izmena:
Ajde jedan brzi spoiler. Sveze sam umoran sa posla te mi se neda razbijati glavu .Znaci bunker posle razgovora sa onim Buckom u vodi sam i trebam se popeti na onu liticu.

I niste mi rekli, da li je DX9 odnosno ponasanje igre isto kao kad se pokrene preko obicnog exe-a i kad se pokrene preko dx11 ali se u njemu namesti dx9?

Pa nije mi jasno kako neko odradi 1.4 patch i sve je ok a neko odradi isto pa ima problema...

Skidam 1.4 patch cim se pojavi u radnji. Do tada ne diram nista :)

Kakvo ludilo od igre, danas nesto namestao (bezuspesno) grafiku da bude tecnije, i sad nemam jedno sat i po, dva igranja pri sledecem paljenju. U cemu je fora, nije da su mi skroz nestali save-ovi kao sto ste ovde pominjali vec me krajcnuo za 2 sata igranja, a imao sam snimljenu poziciju, tamo u kuci kod doktora kad se vratis sa Lisom, ili kako se vec zove i trebas da ides u pecinu ispod kuce.. A sad sam opet u selu kad traze moju pomoc da sprecimo napad... ***. Upalio sam hidden files, sve..

Kakvo ludilo od igre, danas nesto namestao (bezuspesno) grafiku da bude tecnije, i sad nemam jedno sat i po, dva igranja pri sledecem paljenju. U cemu je fora, nije da su mi skroz nestali save-ovi kao sto ste ovde pominjali vec me krajcnuo za 2 sata igranja, a imao sam snimljenu poziciju, tamo u kuci kod doktora kad se vratis sa Lisom, ili kako se vec zove i trebas da ides u pecinu ispod kuce.. A sad sam opet u selu kad traze moju pomoc da sprecimo napad... ***. Upalio sam hidden files, sve..

To ti se desava zbog avatara!!!

Starce mudri, izreci neku mudrost, pusti avatar :) Mogu li ista preduzeti..

Ne znam odakle je, ali ja ogavnijeg lika nisam skoro video.

misfits-series-4-episode-5-greg.jpg

To ti se desava zbog avatara!!!

Mislim da sam mu ja to rekao prvi pre neki dan al me je iskulirao maximalno :D
Predlozio sam mu nesto sto mu ide uz karakter, posto je Boris jako emotivan i krhak. :d

Sta mu tacno dodje ovaj Post FX? Nisam primetio nikakvu razliku u grafici pri ultra i medium podesavanjima (post FX), osim sto mi u slucaju potonjeg frame rate skoci debelo.

KK, hvala. :) Ja ga stavio na medium, posto prilicno ubija performanse. Sve ostalo je na ultra.

A stuttering nemas..

Nisam primetio neki stuttering tokom igranja. Sto? Je l' post FX kad se spusti dole "pospesuje" stuttering?

Da, barem u teoriji, ja sam ga cak stavio na false u gamerprofile fajlu ali opet ubija po ocima.. Samo ako resim ovo cu da nastavim, jer me vratila glupa igra preko 2 sata unazad.

Evo mog rešenja za SAVE igre...ne znam da li je do toga ali meni radi save.Ubacio sam taj famozni 1.4 crack i ništa se nije desilo dok nisam probao da ostavljam igru na auto save u safehouse-u.Tako da je lekić za siguran save...pre izlaska iz igre idite u neki safehouse,uđite unutra i odatle izađite iz igre...sve radi ok.NAravno ako kojim slučajem odlučite da uradite save mimo safehouse-a izbrisaće se sve ;)

Eto mog doprinosa dok se sve ne sredi sa lekićima...

Nazad
Vrh Dno