Šta je novo?

Far Cry 3

Pa jel smanjuje stuttering ovaj 1.4 ?

NEgo da ne citam 60 strana jel radi ovo na XPu?

NEki sajtovi kazu da radi neki ne...

Ok, stigla mi je grafička (7970 OC'd) i malo sam zbunjen... Na ultra mi igra radi 50-70fps, kada uključim 4xMSAA od 30-45, sa 2xMSAA 35-45-50...

Jel je ovo očekivano ili sam ja mnogo očekivao?

Ocekivao sam malo veci fps za 2xMSAA :(

Zasto bi se nervirao oko ocigledno uzasno optimizovane igre koja osim veselih boja ima losije teksture od fc2 npr? Pokreni Warhead sa 8xAA i enth, Crysis 2 sa dx11 i ultra, BF3 na ultra i 4xMSAA.. i videces koliko je jaka ta graficka ;)

Nemoj uopste da se opterecujes, meni gtx670 OC sli stuca sa 4xMSAA, a nema igre koju ne moze da sazvace u fulu. FC3 je neoptimizovan do bola.

Ma da, samo je glupa pomisao da gpu od 350-400€ ne moze da izvuce ni 2xMSAA. Posle cu probati ostali arsenal igara da se malo oraspolozim :). Hvala svima

Igra je odlicna , presao sam je za 4 ili 5 dana , definitivno mnogo bolje uradjeno od far cry 2 sto se price i grafike tice :)

^ da, samo je u veselim tropskim bojama koje mnogo vise privlace paznju od zuto-braon Afrike, uzmi instaliraj fc2 pa pogledaj teksture stena, rastinja, drveta, objekata, geometriju svega, pogledaj kako izgledaju vozila, posebno dzipovi i detalji na njima, gume itd, za 30% bolje nego u fc3 :) Ali bas zbog atraktivnijih boja i zivljeg prostora FC3 deluje kao da ima vrhunsku grafiku a u stvari ima kvazi dx11. Ali daleko od toga da sve to izgleda mnogo lose, igram na ultra i u nekim momentima moze da podseti na Warhead na enth, i generalno izgleda ok samo da nije onih bagova sa teksturama i citavih padina presvucenih teksturama iz cs 1.6 :d

Poslednja izmena:
Da li se ovde raspravlja o necemu drugom osim grafike i tekstura?

Cini mi se da hsv samo i jedino o tome prica, tj. kako igra radi i kako izgleda lol.

Bolje da radim i to nego da sa 20 i kusur leta koristim lol :d

O cemu da se prica, igra je ok, zanimljiva zbog slobode kretanja i solidne grafike/zivog ostrva ali zestoko baguje, stuca, ljudima nestaju sejvovi.. a igra je toliko laka da se vec danima zezam samo sa pistoljem uz luk i strelu, cistim sve pred sobom bez ikakvog mucenja, ko u boj ponese crnu strelu sa prigusivacem i bolju pusku moze da proba zavezanih ociju, bice mu potreban samo pojacan zvuk da bi cuo odakle psuju pirati :) :d

Paradoksalno je to sto zveri i sve opasne zivotinje cesto vise mogu da te iznenade i napadnu sa vise taktike od pirata .. (zivotinje su definitivno na istom intelektualnom nivou, ako ne i pametnije). U FC2 je bar bio izazov pobiti one svevidece placenike na max tezini..

Poslednja izmena:
Odlična je igra, zanimljiva priča i sasvim solidan gameplay.

Nego, mene najviše zanima kako vam se čini grafika? Jel dobro optimizovana ili.. ? Da li neko ima problem sa mikrostaterom i save fajlovima ? :smash:

I super glavobolju izaziva, *** ne mogu da igram ladno..

Jeli jos ko imao problema sa misijom warrior rescue service kad me vaas gurne u rupu sa vodom a zavezan sam za ciglu koliko god brzo pritiskao spejs uvek se udavim

Moli za unnistalom, konacno podesim da bude ok, GPU frame na 2, i geometry low, ali se zabaguje autosave i opet sam dzabe igrao jedno sat vremena.. Plus sto zagreje graficku, mislio sam da se zapalilo nesto malopre..

Borise brate, da si pogledao malo topic našao bi kako sam ja na istoj konfi uništio štucanje. Mogu ti okačiti negde moj gamesettings.xml pa kopiraj to preko svog i teraj.

To sa sejvovima je do narodne verzije, sa originalom nema tih problema. Ne bi me cudilo da je to neki novi vid "zastite", posto videh i u drugim temama da sejvovi nestaju.

@ wahad

Aj posalji, mada sam kao i resio stuttering, sad mi se baguju save-ovi, iako sam blokirao sve exe fajlove u firewallu.

@Spirit

Pa i nije baš. Baci pogled na ubisoftov forum, ima ljudi sa originalima koji imaju iste probleme.

Borise koji pec imas? Ja rld verziju i onaj prvi pec i nemam bag sa sejvovima, ne znam ni sto instalirate te peceve nove kada nista ne resavaju osim sitnih problema za 32 cores masine :d

@ wahad

Aj posalji, mada sam kao i resio stuttering, sad mi se baguju save-ovi, iako sam blokirao sve exe fajlove u firewallu.

Daj mi mail pa ću ti odmah poslati. Sačuvao sam star, mada mi više ne treba :D

Hvala, al ne vredi, izgleda da ne smem F9 da stiskam, odradjuje saving u nedogled..

E ***, meni sa tim podešavanjima je radilo besprekorno. Sada mi šateringuje na boljoj grafičkoj :S mrzi me da se drkam da podešavam.

Inače ja imam steamwork verziju, tako da te probleme sa saves nisam imao.

Apdejtuj masinu u profilu Wahad :)

Evo sada ću.

Inače wtf, sa 6870 nisam imao ovako gadne probleme. Na High-Very High-Ultra apsolutno isti fps

Stojim u mestu, fps šeta 39-55+ pa ponovo 39-55+

Moram da naglasim da se ispred mene apsolutno ništa ne dešava

Treba ti jedan i5 2500k ili slican IB, najjaca graficka za taj phenom je 7870, bar ja tako kapiram..

Vrh Dno