terzazak
Čuven
- Učlanjen(a)
- 27.02.2007
- Poena
- 805
Pitanje, gde su sejvovi i kako se zove file, tj, jel onaj file u dokumentima ili u samom dir od igre.
P.S. Shebo sam igru![]()
SOvde su sejvovi..
C:\ProgramData\Orbit
Pitanje, gde su sejvovi i kako se zove file, tj, jel onaj file u dokumentima ili u samom dir od igre.
P.S. Shebo sam igru![]()
Ja mora da sam lud, ne vidim ništa na tu temu, tog orbita nema.
Narodna verzija od drugara RLD i nemam te foldere
1.03 ponovo napunjenu verziju. Do sada je sve radilo savrseno. Probacu sutra, sada je vec kasno za igranje, bitno mi je da save postoji na onoj lokaciji. Tnxhsv.stoned je napisao(la):Koju verziju igre imas? Probaj da restartujes komp nekoliko puta i proveri da li je podeseno da se u win vide skriveni folderi, sejvovi su u program data/orbit/46, citao sam da igra zabaguje kada ne vidi te foldere.
lepa, velika igra, puno oružja, puno neprijatelja, puno ludila
Malo pre sam naleteo na dvoje koji cuce pored nekog groba na plazi i mole se, neko je vec pisao o tome. A naleteo sam i na jedni svinju koja se vrti na ledjima i valja u prasini. Pa ona misija kada spaljujem polja marihuane, pa se uduvas.Juce idem po mapi, i napadne tigar neku friendly bazu pored koje sam prolazio. Marne nekog lika pre nego smo ga ubili, i ladno zena prilazi i seda pored njega da ga oplakuje! :smoke:
Offsets for fc3_d3d11.dll 1.02 version are as follows:
Saving- 719836 and 719bf3
Loading- 719a1c and 719de2
Offsets for fc3_d3d11.dll 1.03 version are as follows:
Saving- 71b59e and 71b95b
Loading- 71b784 and 71bb4a
@alex Moram da se slozim sa tobom.
Mozete da mrzite dubstep ali za ovu misiju skidam kapu , neverovatna podloga, ne znam kad sam toliko uzivao u nekoj misiji slusajuci ovu pesmu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari