Izgleda odlicno, mogla bi da bude dobra kao prvi deo. Jos 3 meseca...
You can't please everyone...Nekako mi pucanje deluje neuverljivo.
Izgleda odlicno, mogla bi da bude dobra kao prvi deo. Jos 3 meseca...
Da, bas veliki bedak.. pa ja nisam presao ni 10% naslova koje ste vi presli a muka mi je od cudovista, mutanata..Uostalom ovde imas nadrogirane ljude, zveri.. meni je to odlicno :d
Pa i u drugom delu su protivnici bili vrhunski, kretali se odlicno, opkoljavali te, ukrsatali pozicije... bili daleko "pametniji" od Modern Warfare ili Bad Company AI...Mnogima je draz napucavanja realnih protivnika u prvom delu bila ta sto su imali osecaj da ti protivnici imaju neke naznake inteligencije i lukavosti protivnika, kriju se, odlaze u zaklon, odatle te napucavaju, pozivaju pojacanje, sasvim suprotno od mutanata koji odjednom skacu po 20 metara i gadjaju te raketama sa kilometarske razdaljine.
Ai u dvojci vrhunski?! Pa to je najpokvareniji AI sto postoji! Vidi koroz zidove, zilav - prima 5 metaka u glavu opusteno, spawnuje se na svakih minut dva, na kilometar cuje najmanji pokret...
Bas tako![]()
(njmanji sum, ne pokret. Pardon) Zato ce u trojci da bude glup do bola. Ima da ga osakate, moci ce da vidi i cuje tek u precniku od 2 metra...![]()
To jeste bedak ali meni je bolje i da ai bude poremecen kao u fc2 nego da bude glup kao k.... u crysis 2 npr, vide te, zapucaju i posle 2 sekunde ''false alarm'' i nastave da blenu i kuliraju :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari