Šta je novo?

Far Cry 3

U majku im, blokirase sve koji su okaceni. Valjda ce opet u medjuvremenu da se okaci neki...

I jel si uzeo kljuc? :D

Inace, link za gore obrisani definition of dubstep...

Poslednja izmena:
LOL to je... ***e ceo dan je radilo i cim sam okacio ovde nestalo. Kao da me prate sta linkujem. :d

JAko mi se svidja ovaj walkthourh Co-op'a...
NE vidim je u steam 'radnji', da li ce biti na steamu ili necemu drugom ?

Bice na torrentima :d

Igra je jos pre mesec dana pomerena za 29. novembar...

Odlicno, ovo postaje sve bolje i bolje, igra iz ove godine koju najvise ocekujem. Kad ce vise taj fuckin` novembar? :D

Ladno ce ova igra biti dx9, znaci 60+ fps na max u najavi :)

Ovo je doradjena FC2 grafika sa veselim tropskim bojama sto je odlicno, FC2 je imao bas realisticnu grafiku i predmeti, oruzja itd nisu delovali plasticno i nerealno (npr automobilske gume u fc2, iskreno nigde nisam video nista realnije, u krizama su gume kao od kineske plastike :d)

Ali kapiram da ce ove zveri i ostale zivotinje da spakuju u dlc :d Sa njima sve ovo deluje bas zivo i kako odoleti da ne lovis malo na nalegelan nacin :d

Hebote dx9. :D Naravno da ce biti njega a i dx11 posto je ovo Dunia 2 engine, mada nije uopste bitno koji je dx u pitanju, bitno je sta ce kroz njega da poteraju. :) Grafika najvise asocira na prvi deo sa zivahnim koloritom, a i dosta bolje je globalno osvetljenje, bez forsiranog bluma i ostalih sivo-zutih filtera. A sto se tice 60 fps-a, videcemo, mada nisam bas nesto optimista, doduse, video si kako prodjosmo sa onim linearnim Ghost Reconom. :D

A evo i 60fps verzije snimka: http://www.gamersyde.com/news_far_cry_3_island_survival_guide-13270_en.html

Poslednja izmena:
Ama covece procitao sam negde da ce biti samo dx9 i dunia I :) Ali i ovde ce dx11 biti samo razlika u afterburneru :d mada ce osvetljenje biti realisticnije a tropski pakao je uvek dobrodosao :)

Kad izlazi ovo ?

Ako spawnovanje protivnika srede onda je to WIN.

Konacno pravi gameplay i deluje dobro, mada jedini detalj koji mi smeta je delimicni wallhack koji je izgleda postao nezaoblizan u modernim igrama... doduse ovde nije bas toliko izrazen ali je donekle mood killer za borbu. Ali da zazmurimo na njega, igra deluje odlicno i raznovrsno, kako se i ocekivalo.

Poslednja izmena:
I mene uzasavaju ovi wallhackovi koliko god bili diskretni. Jedno je kad ti igra daje mogucnost da biras da li ces da ih koristis, a drugo kad su sastavni deo gejmpleja. Ovde, kako mi se cini, wallhack se aktivira nakon skeniranja neprijatelja fotoaparatom, sto nije neophodno, ali je svakako korisno.

Inace, sve ostalo deluje odlicno i cini mi se da ce igra biti pravi hibrid prethodne dve, sa nekim prilicno interesantnim novinama. Zivotinje su mali detalj koji svet cini prilicno uverljivim...lov, namamljivanje predatora u neprijateljske kampove,... :) Ono zauzimanje baza je takodje cool, a bilo bi jos bolje kada bi neprijatelj povremeno organizovao kontraofanzive. :)

I mene uzasavaju ovi wallhackovi koliko god bili diskretni. Jedno je kad ti igra daje mogucnost da biras da li ces da ih koristis, a drugo kad su sastavni deo gejmpleja. Ovde, kako mi se cini, wallhack se aktivira nakon skeniranja neprijatelja fotoaparatom, sto nije neophodno, ali je svakako korisno.

Inace, sve ostalo deluje odlicno i cini mi se da ce igra biti pravi hibrid prethodne dve, sa nekim prilicno interesantnim novinama. Zivotinje su mali detalj koji svet cini prilicno uverljivim...lov, namamljivanje predatora u neprijateljske kampove,... :) Ono zauzimanje baza je takodje cool, a bilo bi jos bolje kada bi neprijatelj povremeno organizovao kontraofanzive. :)
samo da se nadovezem na tvoj post...mislim da bi ubacivanje King Konga bila dobra opcija za ovu igru :D

Morali bi da porade malo na saturaciji i kontrastu.. bas jadno isprano/izbledelo deluje :) :d

Vidis da je snimano offscreen, imas gore na snimcima kakav ce kolorit da bude. Inace, jeste malo napucan, tj. vuce korene iz prvog dela farkraja...

Nazad
Vrh Dno