Šta je novo?

Far Cry 3

Ma pročitao sam ga, ali sam opušteno posle rečenica: "You're a dude who is looking for himself, basically. There's only so much I can tell you. The camera's part of it" 'ladno preskočio na sledeći pasus i nisam pročitao ostatak pasusa. :lupko:

A da moja tragedija bude još veća, pročitao sam intervju posle još jednom i opet uradio istu stvar... :lupko::lupko:

A takođe ni tvoj post nisam pročitao, već sam samo kliknuo na link... :lupko::lupko::lupko: :shock:

Izvinjavam se svima koji su izgubili vreme čitajući moj "ignorance driven" post :rtfm:, moram da menjam dioptriju definitivno... :hair:

Mada mi je sada baš laknulo, jer nisam mogao da verujem da su se toliko potrudili da urade uverljive likove kao što su Vaas, doca s čurkapema i verovatno još dosta njih koje nismo još upoznali, a da protagonista bude neki klišeizirani krelac.

Jes' da me priča nije ni interesovala kod keca i dvojke, ali ako urade priču u ovom delu iole valjano, skidam im kapu.

Posle svega viđenog do sada, najveći problem predstavljaju oni poenčići što iskaču iznad glava ubijenih protivnika i to što je odeća protivnika po meni nedovoljno randomizovana, nadam se da neću stalno ubijati "iste likove".

Sve ostalo mi za sada uliva nadu da će ovo na kraju ispasti biser od igre... Ali ima još vremena do septembra, ako tada izađe uopšte... Ovaj poslednji klip sa "doktor hausom" me je oduševio...

Poslednja izmena:
Nadam se da ovaj HUD - beli polukrug iznad AK-47 moze da se iskljuci u opcijama...

Kapiram da je nemoguce da nije dx11? Ili.. :d
vidi,nebi me iznenadilo uopste ni da bude dx9,jer nam dx10-dx11 serviraju samo kada treba prodavati graficke karte,a jos uvek se furaju igre u dx9 modu,sto je stvarno zalosno!Doduse ima naslova koji su radjeni za dx10-dx11,ali su nazalost retkost.

Dunia engine je dizajniran za dx10, cak je prethodni FC i bolje radio na njemu nego na dx9, tako da je dx10 ocekivan a dx11 sa svojim featuresima pozeljan, ako zele da igru distanciraju od konzolnog counterparta...

Dunia engine je dizajniran za dx10, cak je prethodni FC i bolje radio na njemu nego na dx9, tako da je dx10 ocekivan a dx11 sa svojim featuresima pozeljan, ako zele da igru distanciraju od konzolnog counterparta...

Daj boze da bude tako!

solidna kolicina dislike-ova za jedan gameplay trailer :p

Znaci bice open world kao FC2,ok podrzavam to ukoliko se lepo upakuje,da nema spanowanja neprijatelja kao u FC2.

Naravno kad vise podsjeca na COD nego na FC, sa sve XP poenima i kalasnjikovim koji nema recoil...

Ček, ček, pogledajte "napucavanje" od 0:22 do 0:38. Čik probajte to u Crytek-ovom Far Cry-u. :) Još jedan dostojan naslednik, nema šta.

Stvarno fali recoil-a... ali xp poenčići su baš previše. Ali ovaj segment sa pečurkama je stvarno zanimljiv, nadam se da će biti više raznolikosti u misijama u odnosu na FC2.

e kad bi vratili fc1, a ne ovo uletis medju njih 50 svaki od njih te pogodi bar jednim metkom i ti i dalje furas xD a da bi njih ubio dovoljno je da ih zakacis sa 2-3 metka -.-

Ma sa pc-a sigurno, X ofarbano u plavo, A zeleno, B crveno, Y zuto...

Nadam se da će te nervirajuće sitnice (gluposti sa Hud-a, recoil oružja itd. itd.) moći na PC-ju barem da se menjaju preko nekog inija ili sl.
Voleo bih da vidim uskoro neki 1080p pc gameplay video i da malo pričaju o pc verziji i razlikama u odnosu na konzolne verzije...

Nisi cuo da mozes da igras sa xbox kontrolerom na Pc-u? ...

Ne

Kobayashi Maru je napisao(la):
Voleo bih da vidim uskoro neki 1080p pc gameplay video i da malo pričaju o pc verziji i razlikama u odnosu na konzolne verzije...

Tesko... mada ko zna, mozda ako bude nekih pc featuresa mozda i demonstriraju.

Poslednja izmena:
Potvrdjena smena dana i noci

https://twitter.com/#!/FarCrygame/status/173155876104970240

Mozda uvece igra bude malo drugacija,znate na sta mislim ;)

DIEMUTANT.jpg

^^^ovaj lik se ladno puca gljivama,kao jedan moj ortak prosle godine u Amsterdamu :d:d:d

koliko ja izvaljujem celo ostrvo je odlepilo od toga hah

Možda od ovoga bude nešto:D

Multi deluje interesantno iako prilicno vuce ka MW(3).

[YOUTUBE]4-jo-AX_7V4[/YOUTUBE]

Jel ovo koristi isti engine kao MW3, ne kontam :S

MP3 bi bio identičan kada bi bio brži za 10%...

Vrh Dno