Šta je novo?

Far Cry 3

Nemam nameru da se prepucavam sa tobom, imas pravo da ti se svidja trejler ali ovo je dno. Ne kazem da igra mozda nece biti zanimljiva ali ova prica je .. :d Klasicno zatupljujuce njesra. Steta, mislio sam da ce ovo biti daleko ozbiljnija igra sa tezom pricom.

Ne kazem da necu igrati, deluje kao avantura za odmaranje mozga ali je sve ovo iz trejlera na nivou jako loseg filma slicne tematike sa imbd.. ono kad vidis 4/10 ocenu a nije neki trash vec nesto kao ozbiljno :d

inace prvi far cry je imao toliko originalnu pricu da ljudi nisu znali sta ce sa sobom dok su je igrali....cmon :)
iskreno ne znam jel neka igra u poslednjih 5 god imala originalnu pricu...bioshock? sve ostalo je vec vidjeno fazon

inace prvi far cry je imao toliko originalnu pricu da ljudi nisu znali sta ce sa sobom dok su je igrali....cmon :)
iskreno ne znam jel neka igra u poslednjih 5 god imala originalnu pricu...bioshock? sve ostalo je vec vidjeno fazon

Da ali ovo je izlizano. Neki likovi sa klinackim facama, dodju na ostrvo, kao fora provode se, napijaju u baru i onda naidju na neko skriveno oruzje pa ih potom kidnapuje neki ludak pa beze..... Pff;)

upravo tako. Mislim one cutscene izgledaju stvarno dobro odradjeno , ali znamo da je to sargarepa . I nije stvar u tome da prica bude originalna , vec da experimentisu nesto tu i tamo , bilo to sa featursima igre , dinamicnoscu , svetom...

Ako mene pitate ovo je Uncharted dx11 edition :p

Idemo lozenje, party boy ce da rasturi kartel na nekom tamo ostrvu. Moglo je da bude i gore, ali svakako bice zabavna igra.
A vi sto ocekujete neku "pricu" u igri, pa jos i u FPS igri totalno ste zabavni.

Trailer ne budi nikakve emocije i ocekivanja u meni... a valjda bi trebao?

Znam da nema neke veze ali prvi trailer za novi Tomb Raider je jedno 10 puta bolji od ovoga. Ne kazem da ce igra ispasti losa, nista ne moze da se zakljuci na osnovu jednog trailera ali nemam neka ocekivanja nakon ovoga...

Neki od vas se pitaju kako znamo da ce biti crap na osnovu jednog trailera? Vrlo jednostavno - svaka igra sklepana u poslednje vreme koja je nesto vredela je na sva zvona zvonila o nekom feature-u kojim se developeri ponose. LA Noire je facijalnom animacijom na primer (+ su i ostale stvari dobro uradjene) , A.Wake ce biti po toj cuvenoj ubitacnoj baterijskoj lampi , ali ok , razlog za to cemo tek otkriti (nemojte da mi spoilujete ovo) ... i td.

Uostalom , ako svi znamo da je FarCry bio pun pogodak , zasto vi koji trazite "zabavu" ne uzmete da to igrate ponovo. Necete me ubediti da nije zabavan jer su svi FC na isti kalup samo sa boljom grafikom i nesto drukcijom okolinom. Shvatate sad kako vam crytech prodaje isti proizvod 3x. U stvari ne prodaje vam , daleko od toga da 12ogodisnjaci imaju novca za original. Oni koji imaju trose na provode i prave vidove zabave :d

Markomaniax je napisao(la):
Shvatate sad kako vam crytech prodaje isti proizvod 3x.

Kakve veze crytek ima sa ovim?

Necete me ubediti da nije zabavan jer su svi FC na isti kalup samo sa boljom grafikom i nesto drukcijom okolinom.

huh?

Poslednja izmena:
Kakav piss filter? To je kao razlika izmedju te dve igre? FC2 nema nikakve veze sa FC1, ni u cemu (osim sto nosis neko oruzje u prvom licu jelte) ...stavise mislim da pricas napamet i da nisi ni igrao FC2 (ili obe igre) ...

Nije vam ovo film, niti pretedent za zaltnu palmu nego VIDEO IGRA -TREJLER ZA VIDEO IGRU! Far Cry 3 trejler, hellooo...?! Prica?! Kakva crna prica?! Koji je to FC imao kvlitetnu pricu?!

Ja na osnovu trejlera nikako ne mogu da zakljucim da li ce prica biti dno dna ili sasvim prihvatljiva (za jednu pucacinu). Kao prvo, niko ne zna KO su njih troje i ZASTO su dosli na to ostrvo, to ne "pise" u trejleru, sigurno nisu dosli "samo da se zabave". Ne znamo bukvalno nista o glavnim protagonistima.

Najbitnije u svoj ovoj prici je trejler i to da je vrhunski odradjen, CGI u punom sjaju. Ja licno odavno nisam vidio ovako dobro odradjen CGI, svidja mi se i muzika na kraju koja stvara jos dodatni hajp. Ali ne zelim previse da ocekujem od FC3 jer svi znamo kako je FC2 prosao.;)

Poslednja izmena od urednika:
@ nex - FC2 sam igrao mozda sat vremena , jer mi je toliko stomak izdrzao , a uz FC1 sam stvarno uzivao jer tada nista slicno od igara nije postojalo. Ko sta sada radi je kupuje prava na naziv FarCry i cepa na openworld izivljavanje i napucavanje , ono sto pali tipicnog average Jo-a.

Nesto da nastavis da mislis nex.

Ali vidim po ovom traileru da ce se 3. deo drasticno razlikovati. Mislim , ostrvo je tu , oruzja , ociti glavni negativac (kome ste stali na zulj iz ko zna kog razloga)... oh wait xD

Najludji su likovi koji hoce da im FPS igra "ponudi nesto novo" . :bottle:

Zasto mislis da FPS zanr ne moze da "ponudi" nesto novo?! Nije valjda da je sve vec izmisljeno i da nema prostora za napredak... Ali mozda si i u pravu, danas ocekivati nesto novo u FPS igrama je stvarno glupo, jer zanr samo unazadjuju...

Poslednja izmena:
@ nex - FC2 sam igrao mozda sat vremena , jer mi je toliko stomak izdrzao , a uz FC1 sam stvarno uzivao jer tada nista slicno od igara nije postojalo. Ko sta sada radi je kupuje prava na naziv FarCry i cepa na openworld izivljavanje i napucavanje , ono sto pali tipicnog average Jo-a.

Nesto da nastavis da mislis nex.

Ali vidim po ovom traileru da ce se 3. deo drasticno razlikovati. Mislim , ostrvo je tu , oruzja , ociti glavni negativac (kome ste stali na zulj iz ko zna kog razloga)... oh wait xD

Stvarno mi nisi jasan. Pogotovo za jednog "obozavaoca" FC1. Prvo sto mislis da je dvojku radio Crytek kao i ovaj nastavak, a onda da ti se dvojka smucila posle sat vremena - iako se razlikuje od keca u kom si uzivao samo zbog "piss filtera" ?

Openworld izivljavanje i napucavanje? Ono sto pali average Jo-a?? WTF. Jel nam to treba jos jedan kolodjuti da razbije monotoniju i hiperprodukciju openworld pucacina? Linearne hodnik igre su za neki crem de la creme drustva lol ?

U stvari - jasno mi je. Ovo je "rasprava radi rasprave" ...

Meni je trejler ok, pre svega - jer se ne pominje spasavanje sveta. Nema zombija. Nema Rusa ni terorista. Ni vanzemaljaca. Ni mutanata. Ni zombija. Nema ni hiphopa (mada je i ovaj trash od muzike tu negde). Nema ni zomb...ah da. Ubisoft je sa dvojkom majstorski pokazao kako se u igru moze ubaciti SVAKI detalj koji ce igracu ici na ganglije i izazivati mucninu a voice-acting i pricu spustiti na nove nivoe ispod onoga sto zovemo bunar. Tako da - da, postoji hiljadu nacina da zaebu i ovo, ali eto posto govorimo o trejleru, ja licno u njemu ne vidim naznake ubisoftove genijalnosti. Tako da gajim nadu da ce igra valjati necemu. Mada ocekivanja mi nisu visoka zaista.

Poslednja izmena:
^nex999, svaka ti je Njegoseva.:D

Poslednja izmena:
Stvarno mi nisi jasan. Pogotovo za jednog "obozavaoca" FC1. Prvo sto mislis da je dvojku radio Crytek kao i ovaj nastavak, a onda da ti se dvojka smucila posle sat vremena - iako se razlikuje od keca u kom si uzivao samo zbog "piss filtera" ?

Ucinices mi uslugu pa ces citirati gde sam ja rekao da je FC2 radio crytech? Mislio sam da rade 3. deo , sto jeste bila greska , mada ne prevelika.
A ta razlika za keca i dvojku i piss filter , je samo jedna razlika koju sam morao da navedem. To je izgleda stvar na koju ste se vi navikli ali ja od prefixa "2" u nazivu ne ocekujem da bude "1.46" , vec pravo 2 po svemu - atmosfera , izvodjenje (oba gora nego u fc1) i td.

Openworld izivljavanje i napucavanje? Ono sto pali average Jo-a?? WTF. Jel nam to treba jos jedan kolodjuti da razbije monotoniju i hiperprodukciju openworld pucacina? Linearne hodnik igre su za neki crem de la creme drustva lol ?

Ne banalizuj , niko ovde nije rekao da mora da bude striktno linearni lavirint. Mada moram priznati , jedino gore od toga moze da bude open-world cutscene , vozi camac , cutscene , pucaj u protivnike , cutscene , resi eventualno neki mission. Nisam vidovita Zorka , ali i ne moram da budem da bih znao kako se igre danas prave i kako se zaradjuje na njima.

U stvari - jasno mi je. Ovo je "rasprava radi rasprave" ...

Not exactly , samo me nervira sto se pojedini pale , balave i svrsavaju na prvi trailer. Kako oni mogu da znaju da ce igra biti carska i remek delo? Ne znaju ali im to ne umanjuje euforiju. E tako i ja zadrzavam moje pravo da sa razlogom budem skeptican.

A najlakse je da ne procitate post za koga mislite da je apsurdan :p

Poslednja izmena:
Obrisano prozivanje, a i obrisao sam svoj post da ne tandrljam dalje u uzaludnoj raspravi. Za one koji nastave da prozivaju imamo vredne nagrade.

Poslednja izmena:
Eurogamer FC3 preview

The camera, Vandenberghe suggests, is a clue to our hero Jason Brody's background - but not all of it. Officially, we know nothing about him other than his boat has been destroyed and his girlfriend is missing, but as Vandenberghe says: "You're a dude who is looking for himself, basically. There's only so much I can tell you. The camera's part of it. When you pick up an AK47, he's gonna go k-chhk and be ready to do. That needs to make sense. He can't go, oh, I was a photojournalist and suddenly I'm murdering 500 people, right? It won't be that."

Poslednja izmena:
Evo trailer i na YT sa ign-a..

ma igrace se ovo,pa makar i na konto stare slave!

Malo gameplay-a,ove olupine broda me podsecaju malo na keca..:type:

Poslednja izmena:
Sve u vezi gameplay novina iz ovog klipa me oduševljava... Pečurke, nešto nalik kvestićima, zanimljivi likovi, različita okruženja, bla bla... sem jedne stvari, o kojoj se već žvakalo, ali da žvaknem i ja malo... :d

Džejson je prosečan momak (da naglasim još jednom prosečan momak) koji je došao na ostrvo u potrazi za avanturom i u vezi njega nema ničeg specijalnog, sem što pod naletom adrenalina tokom novonastale haotične situacije u kojoj se našao on može:

Da se žgoljavi kinac jednom rukom spušta niz one kablove, žičare, šta već, dok s drugom roštilja po neprijateljima... :vomit:

Da ume da se prišunja treniranim poludelim teroristima i da prekolje jednog nožem koji mu je u deliću sekunde maznuo, a zatim drugog strefi po sred čela... :vomit:

ume da koristi sva moguća oružja, pištolje, mitraljeze, snajpere, sve već on zna, lupa headshotove itd... :vomit:

Da on, žgoljavi slinavko sredi 5-6 poludelih, ali i sigurno daleko iskusnijih terorista, koji se nađu u jednoj sobi... :vomit:

Ume da zadrži dah više minuta, a da pritom bude spreman da puca, skače, vozi, i šta sve još ne radi pod paljbom gomile, da poludelih terorista koji sigurno imaju daleko više iskustva od njega u borbi sa svim vrstama oružja... :vomit:

Ponestalo mi je više :vomit: inače bih se setio još nečega...

Sve u svemu, nije mi samo jasno da su pisci stavili u takvo okruženje nekog klinca koji verovatno nikad nije ni držao oružje u ruci do tada, mora da su probali one pečurke iz trejlera dok su ga smišljali...

Da su barem, pored svih ostalih klišea vezanih za priču, stavili da bude neki barem bivši policajac, vojnik nečasno izbačen iz službe (zbog korišćenja nekih sličica ili sličnih stvari), pa da imamo neko objašnjenje kako zna da barata oružjem na primer...

Nadao sam se da će se u igri otkriti neki detalj iz prošlosti protagoniste koji će otkriti da dečko ipak poseduje neko iskustvo u rukovanju oružjem itd, ali posle ovog klipa čisto sumnjam...

Ali možda je, pošto je pojeo one pečurke iz klipa, stekao super moći pomoću kojih je stekao znanje i iskustvo za sve to što će da radi u igri.

Da je neki survival horor u pitanju, pa i ajde da bude takav lik protagonista, ali baš ga preteraše...

Naravno, ni prvi ni drugi deo nisam igrao zbog priče, niti me je interesovala, a tako će biti i ovde. Ali voleo bih da probam i ja te pečurke, možda ću skapirati šta su to pisci imali na umu... jer ipak su rekli da će da unaprede sve mane prošlog dela, a među njima je i tupava priča...

To je za sada jedino što mi smeta, ali verujem da ću zaboraviti na protagonistu kad krene sa roštiljanjem, jer verujem da će sve ostali biti i te kako na mestu, a ovaj poslednji klip me je po tim pitanjima zaista oduševio.

Biće ovo zabavna igra i verujem da će se svideti i hejterima drugog dela...

Što se mene lično tiče, ne znam šta bi trebalo da urade pa da je toliko ukake da mi se ne svidi... Eto, žvaknuo sam :beat:

da si procitao nedavni interview znao bi da lik ima pozadinsku pricu koja objasnjava njegove sposobnosti.

...Džejson je prosečan momak (da naglasim još jednom prosečan momak) koji je došao na ostrvo u potrazi za avanturom i u vezi njega nema ničeg specijalnog...

Nemoras nista da naglasavas, samo procitaj tekst iz linka koji sam postavio 5 postova prije tvog. Jednostavno se ne zna u cjelosti njegova biografija i ko su zpravo ti "turisti"... Dobro je makar da nesto ne znamo, posto su u ovom zadnjem klipu otkrili dosta toga vezanog za pricu.

Poslednja izmena:
Kapiram da je nemoguce da nije dx11? Ili.. :d

Nazad
Vrh Dno