r0nIn
Čuven
- Učlanjen(a)
- 29.01.2010
- Poena
- 615
Trejler je predobar. http://www.allgamesbeta.com/2012/02/far-cry-3-cinematic-trailer-leaked.html
inace prvi far cry je imao toliko originalnu pricu da ljudi nisu znali sta ce sa sobom dok su je igrali....cmon
iskreno ne znam jel neka igra u poslednjih 5 god imala originalnu pricu...bioshock? sve ostalo je vec vidjeno fazon
Markomaniax je napisao(la):Shvatate sad kako vam crytech prodaje isti proizvod 3x.
Necete me ubediti da nije zabavan jer su svi FC na isti kalup samo sa boljom grafikom i nesto drukcijom okolinom.
Kakve veze crytek ima sa ovim?
@ nex - FC2 sam igrao mozda sat vremena , jer mi je toliko stomak izdrzao , a uz FC1 sam stvarno uzivao jer tada nista slicno od igara nije postojalo. Ko sta sada radi je kupuje prava na naziv FarCry i cepa na openworld izivljavanje i napucavanje , ono sto pali tipicnog average Jo-a.
Nesto da nastavis da mislis nex.
Ali vidim po ovom traileru da ce se 3. deo drasticno razlikovati. Mislim , ostrvo je tu , oruzja , ociti glavni negativac (kome ste stali na zulj iz ko zna kog razloga)... oh wait xD
Stvarno mi nisi jasan. Pogotovo za jednog "obozavaoca" FC1. Prvo sto mislis da je dvojku radio Crytek kao i ovaj nastavak, a onda da ti se dvojka smucila posle sat vremena - iako se razlikuje od keca u kom si uzivao samo zbog "piss filtera" ?
Openworld izivljavanje i napucavanje? Ono sto pali average Jo-a?? WTF. Jel nam to treba jos jedan kolodjuti da razbije monotoniju i hiperprodukciju openworld pucacina? Linearne hodnik igre su za neki crem de la creme drustva lol ?
U stvari - jasno mi je. Ovo je "rasprava radi rasprave" ...
Bice ovo pravi naslednik keca,![]()
...Džejson je prosečan momak (da naglasim još jednom prosečan momak) koji je došao na ostrvo u potrazi za avanturom i u vezi njega nema ničeg specijalnog...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari