Šta je novo?

Far Cry 3

Ovo izlgeda odlicno!

Zar svaka nova *ebena igra mora da ima ove poencice sto iskacu iznad ubijenih protivnika, sta ce to igri kao sto je FC3 da mi je znati... **** ih moderan gaming i sve:mad:

Realno, k'o super maria da igra:p
Mada, bar je otvoren svet, nije tonbe kao crysis2:)

Kakvi su ovo madafaking CoD +poeni? I čemu to zaboga u SP-u?

Ako ne bude moglo u opcijama da se isključi možda padne neki mod. Sve u svemu biće dobro zezanje, ja stvarno gotivim pucačine gde mogu kako hoću da rešavam stvari. Zato mi je i FC2 bio ok, nisam ga ni igrao zbog priče i da završim već onako ko GTA, sat-dva da se ispucam i zabavim.

Graficki izgleda odlicno kao i svaki FarCry, ali imam osecaj da ce i ova igra biti totalno nelinearna (nelinearnost je ok) ali i neorganizovana kao i prosli nastavak.

Lepo to sve izgleda ALI ono sa poenima posle kill-ova u sp-u je toliko ******ski da nemam reči, kome to i zašto treba?!! jesam dobro shvatio da toga ima i u fear 3? nije problem ako može da se isključi, ali ako ne može neću ni da igram...

E ako ti neke brojke smetaju onda stvarno. FEAR 3 for example je fun fun fun u coop-u, veruj mi nisam stigao nikakve poene da gledam i merim niti me zanima. Isto tako će biti i za Far Cry 3, samo da je fun.

Reko bih ti da smaraš sa veličanjem id-a (strašno šta zamena jednog slova uradi :D) ali verujem da si i ti sam svestan toga.

Sry.. mislio sam na stari Wolfenstain. Ovaj novi nisam uspeo do kraja da odigram...
Na ovo sam mislio:
[YOUTUBE]cNOnL5wX89M[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Reko bih ti da smaraš sa veličanjem id-a (strašno šta zamena jednog slova uradi :D) ali verujem da si i ti sam svestan toga.

Ne, pališ na guranje! Ovde je reč o šali i mislim da se to vidi iz avijona!!!) ;)

A inače... Jeste spomenuo sam Carmacka nekoliko puta i uglavnom branio Rage kao projekat ali daleko od toga da sam bilo koga i bilo šta tu veličao! Premda ni to nije isključeno kao mogućnost (iako ja to nerado činim), pod uslovom da Rage izađe na kraju zbilja kao igra i po, što naravno ja u ovom trenutku ne mogu da znam... ;)

Poslednja izmena:
Premda ni to nije isključeno kao mogućnost (iako ja to nerado činim), pod uslovom da Rage izađe na kraju zbilja kao igra i po, što naravno ja u ovom trenutku ne mogu da znam... ;)

...znam da sveko ima neka svoja ocekivanja i razloge za ista, ali onaj otrcan seting koji nam prikazuju u klipovima ze Rage daleko je od igre i po i neceg novog i zanimljivog... pustinja kao postapokalipsa u kojoj svi furaju high-tech oruzije i ultra pametan bumerang sa roboticima iz duma, i obavezno bure benzina na svakom cosku su za mene dno dna... Onaj ko se nije sreo sa svim tim vec previse puta bice verovatno odusevljen... E sad, da li ima takvih, a da su stariji od 8 god?

Ima i onih koji kao ozeblo sunce čekaju jedan old school fps :D

Ima i onih koji kao ozeblo sunce čekaju jedan old school fps :D

...pa zar onda ne bi bilo bolje da ti pruze nesto novo, nego nas guraju u vec vidjeno. To je fps i ako te prica i ambijent ne uvuce onda dzaba sve. Meni nije zanimljivo napucavanje sa botovima u vec poznatom okruzenju.

Edit:
Kako su stalkerom uspeli... dobro nemaju svi iskustva sa pravim nuklearnim kataklizmama :D.. al opet, novo i zanimljivo. A ovi sa Rage mi predlazu da igram Mad Maxa sa laserskim samostrelom.
Stoji im tamo Project Offset...bolje da su to zavrsili, nego ovo stalno jedno te isto.

Poslednja izmena:
^... zadnji wolfenstain su tako lepo pevali da sam odustao posle sat vremena.

To je i dalje bila solidna igra, a ti koji igraju nešto sat vremena, pa donose zaključke nisu kompetentni. Mada, naravno, imaš pravo da kažeš da ti se nije nešto svidelo ali to je već druga stvar..

Raven je bio zaduže za zadnji wolfenstain, ne id. Isti slučaj kao i sa Q4.

To je i dalje bila solidna igra, a ti koji igraju nešto sat vremena, pa donose zaključke nisu kompetentni. Mada, naravno, imaš pravo da kažeš da ti se nije nešto svidelo ali to je već druga stvar..

Stvarno nisam mogao duze... i tih sat mi je bilo mucenje. Onaj prethodni sam presao 2X... isto kao i HL2 i Call of Cthulhu: Dark Corners of The Earth.

edit:
...ups sry, napisao sam bio gore FC2... mislio sam na HL2... kakva greska:d. FC2 isto nisam uspeo ni jednom.

Poslednja izmena:
Raven je bio zaduže za zadnji wolfenstain
istina, to sam skroz smeo sa uma...kod ravena stalno imam utisak da im ruke nisu dovoljno odrešene, sličan osećaj je bio i kod singularytija. Jednostavno, kao da im neko nije dao dovljno alata i vremena da se igraju al se vidi da se maximalno trude da iskoriste ono sa čime raspolažu...FC2 ni ja nisam mogao da igram duže od nekoliko sati, jednostavno nije išlo. I sve jedno koliko me je igra u startu oduševila sa onom šetnjom u džipu, kako su stvari odmicale tako je i moje interesovanje jenjavalo...

Raven je ko Treyarch, s tim što je Raven ipak napravio nekoliko stvarno dobrih igara.

FC2 ni ja nisam mogao da igram duže od nekoliko sati, jednostavno nije išlo. I sve jedno koliko me je igra u startu oduševila sa onom šetnjom u džipu, kako su stvari odmicale tako je i moje interesovanje jenjavalo...

+1

S' tim što sam ja prešao igru. Ne znam zašto smarala je do zadnjeg trenutka.

Slažem se da je FC2 bio dosta repetitivan ali, što se mene tiče, imao je i on svoje draži. Recimo, mnogo sam voleo misije sa presretanjem konvoja sa oružjem. Traženje dobre pozicije - uzvišenja, onda malo razgledanja dvogledom i kad se pojave, skidam ih RPG-om. Zatim čišćenje preživelih assault oružjem... Eksplozije, napucavanje, ponašanje oružja, animacije, previjanje rana, weapon jamming. Sve mi se to dosta svidelo u FC2.
Zas*ali su sa pričom. Tak se u zadnjoj trećini igre dešavaju zanimljive stvari a većina ljudi je prestajala da igra FC2 pre toga.

Zoolom je napisao sve sto i ja pre par strana :) Ja sam izdrzao do 65% i uzivao u fc2 posle.

kad treba da izadje ova igrica?

Zanimljiv intervju:

Zoolom je napisao sve sto i ja pre par strana :) Ja sam izdrzao do 65% i uzivao u fc2 posle.

Ja sam prešao 45% i obrisao, dosadno, dosadno i još jedno plač majke Isusove što je dosadna igra ali grafika je ekstra kao i mapa naravno.

Nazad
Vrh Dno