Šta je novo?

Far Cry 3

taj trailer bi trebao da bude epic. jos nisam cuo da se traileri najavljuju. reklamirati reklamu :trust:

Nadam se kao i vecina ovde da ce biti mnogo zanimljiviji FC3 od dvojke, ne mogu tacno da se setim ali igrao sam FC2 jedno dva sata max...

FC2 je meni bio odlicno zezanje, totalna suprotnost ovim hodnik fps-ovima :) Ali je igra dosadna u pocetku, tek posle 50% je primetno bolja i sa zadovoljstvom sam presao i planiram ponovo. Zaglavljivanje oruzja, solidno napucavanje, vise uporan, dosadan i precizan ai nego sto je pametan :d al ok, smena vremenskih prilika, sirenje vatre, odlicna i fotorealisticna grafika Afrike, sloboda u kretanju i 50-100km kvadratnih Afrike, od savana, reka, jezera do pustinja i planina + zivotinje.
Odlicno odradjena vozila. Veliki izbor oruzja u dirt n rust fazonu.
Meni je fc2 bio jako zanimljiv jer sam bio prepusten sam sebi u onolikom fotorealisticnom prostranstvu i jer sam mogao da improvizujem kako hocu. Problem je naziv igre, svi su ocekivali fc1 sa boljom grafikom, mutante itd.

Ne kazem da je savrsen fc2, daleko od toga ali meni je za 7,5/10.

Poslednja izmena:
Ja se ni u jednu igru nisam toliko razocarao kao sto sam se razocarao u FC2.

čak ni u poslednji vulfenštajn ?

Wolfenstein je tek prica za sebe :d

TT by Ideos S7 Slim

Da,da, ali ja od wolfenstein-a nisam mnogo ni ocekivao(ne znam zasto).

ja sam doživeo blaži orgazam kad sam završio download (legalni naravno, živela sopa i pipa ) tog nesrećnog vulfenštajna,
takodje i Klajv barkers Džeriko , biing a grejtest fan of privijus tu gejms .

Možete da zamislite kako sam se posle iznervirao ...

koliko klisea sam video u samo jednom od ovih trailera , to je cudo jedno.. :d

definitivno ce biti interesantna igra mladjima od 12 godina :p

...a sta je ovo +10 kad ubijes protivnika?! Da nije to mozda preuzeto od onog eRPiiiDzija Kofofdjutija?! Sjajna inovacija, bas sam se obradovao... :crash: :d

ma inovativnost im je srednje ime (bilo u prvom fc) ;)

ne nego ce igra da bude totalni preporod svega do sada vidjenog. :d

u medjuvremenu je crytech zavladao vanzemaljskom tehnologijom , okupio tim svetskih strucnjaka zaustavivsi pri tom razvoje nauke , medicine , astrologije... :d

uostalom ovo je tema o fc3 a ne "hajde da se slazemo" :p

Koga zabole. Igra treba da bude zabavna, i ako FC 3 bude, onda je ok. Mnogo mene zabole da li ce da bude preporod ili samo obicna pucacina. Nemoj da bude glupa kao FC2 koji je bio taj preporod, pa je bio ******. Najbolje nek se drze starog recepta i bice odlicno.

mada ovde na forumu je glavno da nesto pametujes i da glumis elitizam. Jedan od razloga sto zaobilazim ovaj forum. Nista pametno nema da se procita. Mada, slicno je i u stvarnosti. Nema mnogo pametnih ali ima mnogo pametovanja. Ljudi boluju da pricaju i da ih neko slusa, i da im potrvdjuje. Tako je i ovde na forumu. Skupe se nekoliko pametnih i onda krenu sa prosipanjem pameti o igrama, tehnologijama i ostalim elitnim stvarima. I onda je kul da to potvrdjujes iako nemas veze o cemu se radi. Ako slucajno kazes nesto stvarno pametno, onda te gospoda elitisti ismejavaju. Jer ovde nije cilj da se normalno raspravlja, vec da se hrani neciji ego.

Ja sam off. Ne znam ni sta mi je bilo da dolazim na forum, kad se iznerviram svaki put. Valjda sto sam glup.

A tu je i Teaser :D

Poslednja izmena:
...onda te gospoda elitisti ismejavaju. Jer ovde nije cilj da se normalno raspravlja, vec da se hrani neciji ego.

Forum je samo jedno od ogledala drustva i njegovog funkcionisanja. A jedna od tih funkcija je da covek, jedinka u njemu na neki nacin izdvaja i "impresionira" druge navodeci ih na svoj put i nacin, kreirajuci tako sigurnost da ima iza sebe pratilje i delioce svog misljenja i stava. Ego ti je samo jedna od tih osobina, a "elitizam" na forumu koji spominjes nesto isto tako slicno. Da li je to pogresno ili ne tesko je reci ako se ne postavis iz neke perspektive.

Samo jos da se ogradim da sam ovo rekao iz totalne objektivnosti a ne toga da ja imam nameru da impresioniram ili elitisem ovim postom. :D

@trailer

Ah, nezaobilazni dubstep na kraju. :D

Poslednja izmena:
Oho, neko je opet prestao sa tretmanom odvikavanja od foruma koji mu je čika doktor preporučio. Ako ovako nastavi, počeće da igra na snegu u bikiniju i viče: ''šta je HEJTERI, a?''
.
.
.
:D

@trailer

Noisia - Machinegun

A igra će biti zabavna "puckalica" ni ja ne vidim potrebu za iznošenjem neke prekomerne gorčine po forumu. Pa ne mogu sve igre biti vanserijske i revolucionarne.

Poslednja izmena:
Kuzma batice , popustas sa zivicima , n`eje to dobro... :d

Ja licno se ne bih toliko iznervirao verovatno da mi je neko uvredio clana porodice ili slicno , ne vidim razlog da tebi zadrhti kapak od jedne cinicne and yet iskusne izjave. Da je svako od nas po malo kritikovao kako treba , fc2 ne bi ispao baljezgarija a samim tim bi se vise truda ulozilo i u nastavak.

Imas gomilu zabavnih igara danas , eno ti Angry birds , 1$ a vreme ti proleti uz nju dok si rek`o keks. Ali je problem sto svako zabavu tumaci drukcije , a dobar deo vas je tumaci kroz skriptovane scene koje se forsiraju u trailerima , a koje (kao da) su preuzete izfilmova (sto je ovde apsolutno slucaj).

Kada budes jos malo porastao shvatices da ti nece biti potrebno celodnevno experimentisanje sa gacama da shvatis koja strana ide napred (btw , koristio sam metaforu , volim da je koristim , cisto da ne pomislis da se opet pravim pametan) ;)

@zoolom

Ma bre znam, nego cisto da spomenem posto je toliko nezaobilazan da cak ne moze ni da se prdne a da se ne pomisli na dubstep. :D

Poslednja izmena:
To je sada in *** :D

Hocu 2min i 43sec zivota nazad :D

Forum je samo jedno od ogledala drustva i njegovog funkcionisanja. A jedna od tih funkcija je da covek, jedinka u njemu na neki nacin izdvaja i "impresionira" druge navodeci ih na svoj put i nacin, kreirajuci tako sigurnost da ima iza sebe pratilje i delioce svog misljenja i stava. Ego ti je samo jedna od tih osobina, a "elitizam" na forumu koji spominjes nesto isto tako slicno. Da li je to pogresno ili ne tesko je reci ako se ne postavis iz neke perspektive.

Samo jos da se ogradim da sam ovo rekao iz totalne objektivnosti a ne toga da ja imam nameru da impresioniram ili elitisem ovim postom. :D

@trailer

Ti bi mogao da gostuješ kod Velje Pavlovića.

Ovog Qzmu ne razumem. Čovek se našao uvređen a da mu niko ni reč nije rekao.

Vrh Dno