Šta je novo?

Far Cry 3

"Never pay more than 20 dollars for a computer game" Guybrush Threepwood. The Secret of Monkey Island

??? Say again :trust:

Bice ovo sjajna igra. :)

[YOUTUBE]6dxoVvUsxeY[/YOUTUBE]

yeah baby
jos 2 nedelje...

za koliko je klasa ovo ispred Crysis fransise...nebo i sesir.

Ono što me nerviralo u FC2, jeste što su se neprijatelji beskonačno respawnali na onim punktovima. Pobiješ ih, vratiš se za pet minuta i onda ponovo. To mi je strašno išlo na živce.

Ono što me nerviralo u FC2, jeste što su se neprijatelji beskonačno respawnali na onim punktovima. Pobiješ ih, vratiš se za pet minuta i onda ponovo. To mi je strašno išlo na živce.

Uff, i mene to mnogo smaralo. Slicno se desavalo i u prvim verzijama CoD (posle CoD2 nisam ni igrao) kad si morao da ides napred inace neprijatelji samo dolaze i nema kraja. Osecaj kao da igras igre sa nintenda, terminatora od pre 15 i kusur godina...

Poslednja izmena:
To je uglavnom svima islo na zivce, srecom pa je ovde ispravljeno jer se igra zasniva na osvajanju checkpointa. Jedino sto me plasi kod novih Ubi igara je taj neki osecaj velikog uproscavanja igre i ostavljanja je bez izazova, kao i to sto konstantno recikliraju ideje iz svojih drugih igara. Ovo sto sam video na klipovima nije nista specijalno impresivno, ali ionako ovo je naslov koji najvise ocekujem pa cemo da vidimo koliko moze da me razocara. :D Da su mozda uradjena neka sitna doradjivanja igre, npr. recoil da je malo podignut, napravljena razlika izmedju oruzja, ubacen stealth pristup resavanju misija i jos neki alternativni pristupi, malo korigovana fizika vozila, ovo bi onda meni definitivno bila GOTY.

Poslednja izmena:
Da, ali sa druge strane, taj svet nije bio pun ljudi da izgleda realno. Zamisli da si mogao da pobijes sve i setas se po praznom ostrvu. Mada se slazem da je spawn period bio premali. Trebalo je da uklope neki period da se moze prihvatiti kao zamena smenena 10 sati ili tako nesto

Ako bude optimizovan kao FC1(u svoje vreme) bice extra

Najgori nastavak neke igre ikad su vec napravili i tesko da ce ponoviti taj uspeh, ali nikad se ne zna...

I FC2 je izgledao neverovatno na trejlerima pa je ispao neverovatno dosadan za igranje, tako da ni sada ništa ne možemo zaključiti gledajući trejlere. Ali svakako se nadam da će ubosti sa ovom igrom :)

Meni bas izaziva deja vu sve ovo...Jovy okaci klip sa vatrom ili bese onaj sa snajpovanjem, mi se svi popalismo i na kraju ispade ... :S:

Nadam se da gresim...FC2 je toliko promasen u milion stvari da bi zaista bilo cudo da takav "dozivljaj afrike" ponove na ovom ostrvu. Hoce li Ubisoft biti na visini zadatka videcemo:d

^ Upravo to. Ja sam ocekivao da FC2 bude vrhunska igra koja bi bila dosta teska i realna. Na kraju sam dobio sam neki osecaj da je igra skroz prazna. Osim dosadnih misija i jos dosadnijih protivnika nista nije imala da ponudi. Zato se i ne nadam nesto mnogo FC3. Bojim se da ce to biti neka igra sa polu otvorenim svetom i sa elementima COD, jer cim na trejlerima vidite da postoji ,,ingame wallhack", jasno vam je u kom pravcu se krece projekat.

I FC2 je izgledao neverovatno na trejlerima pa je ispao neverovatno dosadan za igranje, tako da ni sada ništa ne možemo zaključiti gledajući trejlere. Ali svakako se nadam da će ubosti sa ovom igrom :)

Dosadniji je Crysis 2 od Far Cry 2, barem meni.

Najgori nastavak neke igre ikad su vec napravili i tesko da ce ponoviti taj uspeh, ali nikad se ne zna...
:p

realno, ni C2 nije previse daleko od te titule. mada je razlika sto je FC bio odlicna igra pa je je nastavak u neku ruku bio predodredjen da bude nedostojan, sto kod Crysis fransize nije slucaj. oba dela su manje vise ista pa sad kako se kome svidjaju...

kod nas može da se dobije ključ za far cry 3 za dž ako se kupi npr. 7770 ili 7850 od MSI, Powercolor-a i Sapphire-a. naravno za one skuplje dobijaju se još i novi hitman i sleeping dogs. akcija je aktuelna samo se skoro nigde ne reklamira. broj računa i vaš email se šalju altiju i onda dobijete kod na mail.

Na sajtu Powercolor-a sam nasao da se kupovinom 79xx grafa dobijaju tri gorepomenute igre+20% na MOH Warfighter.Akcija traje do 31.marta 2013.Na sajtu Sapphire-a nema slova o deljenju kodova za igre.Na sajtu MSI stoji samo popust za MOH za AMD graficke i Assasin's Creed III za GTX650Ti.
E,sad na sajtu AMD stoji da se za 7770 i 78xx seriju dobija FC3 a za 79xx sve tri igre.I da ce se menjati bundle kako budu izlazile nove igre(februara 2013 ce ubaciti Bioschock i Tomb Raider umesto Hitman-a i FC3).

i koji je tacan proces dobijanja kodova?

To važi za novije kupovine, tj. za kupovine od kada je AMD započeo ovu akciju, naravno pod uslovom da retailer preko koga je kupljeno nudi takav bundle...

Raspitajte se od prodavaca kartica...
sa FB strane firme PC****** iz BGa

"
A iznenađenjima nikad kraja, u okviru AMD-ove Never settle akcije svaki kupac ove kartice
dobija ključ za FarCry 3 igru uz popust od 20% za kupovinu Medal of Honor Warfighter igre na EA Origin servisu.
Detalji o ovoj ponudi se nalaze ovde:
http://blogs.amd.com/play/this-holiday-never-settle/"

:p

realno, ni C2 nije previse daleko od te titule. mada je razlika sto je FC bio odlicna igra pa je je nastavak u neku ruku bio predodredjen da bude nedostojan, sto kod Crysis fransize nije slucaj. oba dela su manje vise ista pa sad kako se kome svidjaju...

Nista te ne razumem:) I odakle vise Crysis 2 u celoj prici kad igra veze s ovim nema.

Ok, FC je bio odlican pa je postavio visok kriterijum za nastavak. S obzirom da je Ubisoft izbacio smece koje totalno nema veze sa kecom ni po prici ni po stilu igre tu bi onda mogao da kazem da je Crysis pravi naslednik FC keca, sto on i jeste.
E sad, reci da je C2 najgori nastavak ikad a da se nastavlja na igru koja je manje vise ista kao prethodnik tj Crysis, implicira da je Crysis najgora igra ikad. Ok.

Ako je to tako onda je i FC najgora igra jer je njegov duhovni naslednik Crysis maltene isti po stilu i izvodjenju uz par namikerenih detalja (nanosuit umesto kosulje)?

Dakle, ne razumem:) Zar je moguce da neko kaze da je FC2 bolja igra od svog prethodnika, a koji je bio krsh:d FC2 koji je igra:

Ubitacno braon grafike
Price koju niko ne moze da poveze sa ovim svetom
Ispranih tekstura
Stomacnih tegoba koje igracu izaziva FoV i fake motion blur
Automatskog spawna AI-ja koji je UVEK protiv tebe i oce da se sudara, da puca iz pm, koji te vidi iz pm, koga ti ne vidis u travi dok on tebe vidi
NPC-ova kojima daju glas likovi kojima se zuri u wc
Anti gameplaya jer ti daje samo privid izbora da mozes da igras stealth (koji je pokvaren zbog kolektivnog ai-ja i drugih bubica), da vozis kola (ne mozes jer ces ih samo popravljati)...itd

:)

Poslednja izmena:
Nista te ne razumem:) I odakle vise Crysis 2 u celoj prici kad igra veze s ovim nema.

Ok, FC je bio odlican pa je postavio visok kriterijum za nastavak. S obzirom da je Ubisoft izbacio smece koje totalno nema veze sa kecom ni po prici ni po stilu igre tu bi onda mogao da kazem da je Crysis pravi naslednik FC keca, sto on i jeste.
E sad, reci da je C2 najgori nastavak ikad a da se nastavlja na igru koja je manje vise ista kao prethodnik tj Crysis, implicira da je Crysis najgora igra ikad. Ok.

Ako je to tako onda je i FC najgora igra jer je njegov duhovni naslednik Crysis maltene isti po stilu i izvodjenju uz par namikerenih detalja (nanosuit umesto kosulje)?

Dakle, ne razumem:) Zar je moguce da neko kaze da je FC2 bolja igra od svog prethodnika, a koji je bio krsh:d FC2 koji je igra:

Ubitacno braon grafike
Ispranih tekstura
Automatskog spawna AI-ja koji je UVEK protiv tebe i oce da se sudara, da puca iz pm, koji te vidi iz pm, koga ti ne vidis u travi dok on tebe vidi
Anti gameplaya jer ti daje samo privid izbora da mozes da igras stealth (koji je pokvaren zbog kolektivnog ai-ja i drugih bubica), da vozis kola (ne mozes jer ces ih samo popravljati)...itd

;)
+1

Ubitacno braon grafike
Ispranih tekstura

Crysis 2 sam pomenuo u kontekstu najgorih nastavaka. mozda nisam bio dovoljno jasan, ne mislim da je Crysis nastavak FC, po meni su to 2 potpuno drugacije igre iako ih je radio isti tim. pogresno si me protumacio pa si ceo post izgradio na pogresnim temeljima. lm...

necu reci da FC2 nema mana (respawn (koji se doduse resava patchom), piss filter, isprane boje, tanka prica, itd). cak mogu i da se slozim da je najgori nastavak ikada (zbog jebackog originala). ali uvek bih njega pre ponovo igrao nego bilo koji Crysis. skoro sam presao C2 po prvi put. monotonije nivoe nisam skoro video. gameplay se svodi na najobicnije napucavanje vanzemaljaca sa ponekim ukljucivanjem cloak-a. ides ulicama straight forward, oko tebe genericki soliteri i to je to. igri nikad kraja, hebena gladna godina, igrao sam je pola godine, toliko me je vukla :) tamo si barem mogao da osmislis strategiju pre nego sto napadnes, da ides dzipom ili brodicem, palis vatru, odglavljujes oruzje...umela je da docara atmosferu Afrike. kakvu atmosferu Crysis ima? :) meni je bila ok igra iako je prica bila slaba i misije nisu imale neko vezivno tkivo negu su jednostavno bile nabacane. bas zbog te raznovrsnosti mi se cini da FC3 kakav god da ispadne da ce biti bolji od C i C2.

Nazad
Vrh Dno