ja sam za 28 uzeo na gmg
Ono što me nerviralo u FC2, jeste što su se neprijatelji beskonačno respawnali na onim punktovima. Pobiješ ih, vratiš se za pet minuta i onda ponovo. To mi je strašno išlo na živce.
Ono što me nerviralo u FC2, jeste što su se neprijatelji beskonačno respawnali na onim punktovima. Pobiješ ih, vratiš se za pet minuta i onda ponovo. To mi je strašno išlo na živce.
I FC2 je izgledao neverovatno na trejlerima pa je ispao neverovatno dosadan za igranje, tako da ni sada ništa ne možemo zaključiti gledajući trejlere. Ali svakako se nadam da će ubosti sa ovom igrom![]()
Meni bas izaziva deja vu sve ovo...Jovy okaci klip sa vatrom ili bese onaj sa snajpovanjem, mi se svi popalismo i na kraju ispade ... :S:
Najgori nastavak neke igre ikad su vec napravili i tesko da ce ponoviti taj uspeh, ali nikad se ne zna...
realno, ni C2 nije previse daleko od te titule. mada je razlika sto je FC bio odlicna igra pa je je nastavak u neku ruku bio predodredjen da bude nedostojan, sto kod Crysis fransize nije slucaj. oba dela su manje vise ista pa sad kako se kome svidjaju...
Nista te ne razumemI odakle vise Crysis 2 u celoj prici kad igra veze s ovim nema.
Ok, FC je bio odlican pa je postavio visok kriterijum za nastavak. S obzirom da je Ubisoft izbacio smece koje totalno nema veze sa kecom ni po prici ni po stilu igre tu bi onda mogao da kazem da je Crysis pravi naslednik FC keca, sto on i jeste.
E sad, reci da je C2 najgori nastavak ikad a da se nastavlja na igru koja je manje vise ista kao prethodnik tj Crysis, implicira da je Crysis najgora igra ikad. Ok.
Ako je to tako onda je i FC najgora igra jer je njegov duhovni naslednik Crysis maltene isti po stilu i izvodjenju uz par namikerenih detalja (nanosuit umesto kosulje)?
Dakle, ne razumemZar je moguce da neko kaze da je FC2 bolja igra od svog prethodnika, a koji je bio krsh:d FC2 koji je igra:
Ubitacno braon grafike
Price koju niko ne moze da poveze sa ovim svetom
Ispranih tekstura
Stomacnih tegoba koje igracu izaziva FoV i fake motion blur
Automatskog spawna AI-ja koji je UVEK protiv tebe i oce da se sudara, da puca iz pm, koji te vidi iz pm, koga ti ne vidis u travi dok on tebe vidi
NPC-ova kojima daju glas likovi kojima se zuri u wc
Anti gameplaya jer ti daje samo privid izbora da mozes da igras stealth (koji je pokvaren zbog kolektivnog ai-ja i drugih bubica), da vozis kola (ne mozes jer ces ih samo popravljati)...itd
![]()
Nista te ne razumemI odakle vise Crysis 2 u celoj prici kad igra veze s ovim nema.
Ok, FC je bio odlican pa je postavio visok kriterijum za nastavak. S obzirom da je Ubisoft izbacio smece koje totalno nema veze sa kecom ni po prici ni po stilu igre tu bi onda mogao da kazem da je Crysis pravi naslednik FC keca, sto on i jeste.
E sad, reci da je C2 najgori nastavak ikad a da se nastavlja na igru koja je manje vise ista kao prethodnik tj Crysis, implicira da je Crysis najgora igra ikad. Ok.
Ako je to tako onda je i FC najgora igra jer je njegov duhovni naslednik Crysis maltene isti po stilu i izvodjenju uz par namikerenih detalja (nanosuit umesto kosulje)?
Dakle, ne razumemZar je moguce da neko kaze da je FC2 bolja igra od svog prethodnika, a koji je bio krsh:d FC2 koji je igra:
Ubitacno braon grafike
Price koju niko ne moze da poveze sa ovim svetom
Ispranih tekstura
Stomacnih tegoba koje igracu izaziva FoV i fake motion blur
Automatskog spawna AI-ja koji je UVEK protiv tebe i oce da se sudara, da puca iz pm, koji te vidi iz pm, koga ti ne vidis u travi dok on tebe vidi
NPC-ova kojima daju glas likovi kojima se zuri u wc
Anti gameplaya jer ti daje samo privid izbora da mozes da igras stealth (koji je pokvaren zbog kolektivnog ai-ja i drugih bubica), da vozis kola (ne mozes jer ces ih samo popravljati)...itd
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari