Šta je novo?

Far Cry 3

Ovaj glavni negativac je vec smorio koliko ga forsiraju. Stavili su ga i na kutiju od igre.

U svakom traileru vidim gomilu nekih skriptovanih gameplay scena i cut-scena, pa se vec malo plasim za gameplay. Meni je vrhunac FC1 bio onaj nivo sa ostrvima i antenama koje treba dici u vazduh. Presao sam ga gomilu puta i uvek na drugaciji nacin. To je gameplay.

da li je ćelavi baja sa jarećom bradicom scott ian iz anthraxa ?

Jako liči. Ali bre matori, ko bi to mogao ovde da prepozna? :eek:

Izgleda i ovde sasvim dobro, dosta vise trailera i najava, dajte igru :smash:

subraktore, precedniče ! :D

Nije loše, još da nauči da se ''jel'' piše odvojeno, da posle upitne rečenice stoji znak pitanja, da postoje velika i mala slova, znakovi interpunkcije. Ovako ostavlja previše mesta za protivnapad i gorak utisak da mu je sve to neko šapnuo na uvo.... noob:D

Poslednja izmena:

Covece ala su postavili markere po sred ekrana (iako postoji mapa na kojoj se sve vidi i sve je obelezeno) izem ti ovakav sand-box gde ce sve biti prilagodjeno klincima od 13-14 godina :lupko:

Nema novih trejlera ili cistog gameplay-a za mp, poslednji ako se nevaram je i jedini hm

Nije loše, još da nauči da se ''jel'' piše odvojeno, da posle upitne rečenice stoji znak pitanja, da postoje velika i mala slova, znakovi interpunkcije. Ovako ostavlja previše mesta za protivnapad i gorak utisak da mu je sve to neko šapnuo na uvo.... noob:D

ma samo sam izudaro po tastaturi nsiam uopste obraco paznju na to pogle neku od tema koju sam otvorijo pa ces vidis da znam pisem inace pisem i apostrofa a da je fejl jeste

hhhh
grammar nazis

trebali su jos malo da iskoriste ovog zlocu. dobro su ga odradili

Smara ovaj real pristup. Da su hteli real experience fazon nisu trebali da odrade onako plasticno napucavanje i animacije. Hebale ih konzole i "optimalna multiplatformska resenja".

Nazad
Vrh Dno