Šta je novo?

Far Cry 3

^
Svaka ti je ko Njegoseva!Cak sam i pomislio da ja imam neki cudno rezonovanje igara kada mi se uopste nije svideo ni C ni C2!Nisam presao ni jedan ni drugi!U C2 sam skoro stigao do samog kraja,ali ga nisam zavrsio!Zasto se ljudi odusevljavaju ovom igrom?Grafikom?Sta ona uopste nudi?
tamo si barem mogao da osmislis strategiju pre nego sto napadnes, da ides dzipom ili brodicem, palis vatru, odglavljujes oruzje...umela je da docara atmosferu Afrike. kakvu atmosferu Crysis ima?
Sa ovom recenicom si sve objasnio!

Koji to patch resava spawn protivnika? Ja koliko se secam tako nesto nije postojalo.

Meni su i Crysis/Warhead, Crysis 2 odlicni/solidni ali mi je i FC2 ok igra bas zbog ovoga sto je Chinaski naveo, muka mi je od hodnika i supersonicnog prelaska nivoa, u FC2 sam uzivao i pored velikih mana te igre.

^
Svaka ti je ko Njegoseva!Cak sam i pomislio da ja imam neki cudno rezonovanje igara kada mi se uopste nije svideo ni C ni C2!Nisam presao ni jedan ni drugi!U C2 sam skoro stigao do samog kraja,ali ga nisam zavrsio!Zasto se ljudi odusevljavaju ovom igrom?Grafikom?Sta ona uopste nudi?

Sa ovom recenicom si sve objasnio!

pazi, nisam ja nista objasnio. sve je stvar ukusa a ono je moje vidjenje. neko voli ovo, neko ono. samo hocu da kazem da FC2 i pored svih mana je imala sta da ponudi, nije bila potpuni fail.

@M: nemam pojma, pisalo se po forumu onomad da je patch resavao respawn smaranje. nisam igrao sa njim ali sam procitao da su to pokrpili jer je ljude smaralo.

Da zavrsimo Fringe case, samo ti lepo priznaj da ti je FC2 bolji od FC pa da te na miru spalimo na lomaci:D

[YOUTUBE]_5k0OXSO670&feature[/YOUTUBE]

Jel je kraj streaminga ili nije ni počeo, ne kontam? Mislim vidim kada je trebao da počne ali ponovo... Strana nije apdejtovana.

Na toj adresi je kod mene streaming isao vise od sat vremena. Ako vidis samo onaj wallpaper u video kontejneru, odradi refresh par puta...mada, mozda je live stream zavrsen. Kod mene i dalje traje jer sam ga pauziraa pre nekih pola sata i tek sad pustio da nastavi. Kako god,ocekuj walktrough na YT vec danas-sutra u HD. :)

Ok, napiši kako izgleda :)

Na steamu preorderovao Deluxe a za Xbox insane edition :D sa figuricom. Očekujem dosta od igre...

Likovi su se zezali maksimalno...ovaj sto je igrao je utrcavao medju njih 20, spasavao zivu glavu, krpio se na svakih 5 sekundi i *****avao se sa ostalom dvojicom, tako da je praktikovao uglavnom samo slepacku Rambo taktiku. Kasnije je trazio ajkulu dobrih 15 minuta, jer su to trazili ovi sa IGN-a, a nekih 10 minuta je plivao sa kornjacama. :D AI mi ne uliva poverenje. Summa summarum - nista sto vec nismo videli.

Gledam nesto mp, pa uspeli su i cod da zeznu sa recoilom, nema ga uopste ili mi se mozda cini, od sp kampanje ocekujem dosta

Meni se cini da je grafika u ovom delu smesna za danasnje pojmove, znaci pricam samo iskljucivo o tehnickim detaljima. Ocekivao sam da iz SP gameplay-a koji su prikazivali do sada vidim malo vise, ali sve sto sam video je prosto smesno, recimo ako se poredi sa Crysis-om, Metro-om, BF3 itd... A ova igra bi bas trebala da ima extra grafiku.

Poslednja izmena:
Grafika je koliko vidim ista kao u Far Cry 2 samo sto je sve sareno, nije sivo. Mada Far Cry 2 ne zaostaje puno za originalnim Crysisom a Crysis 2 ne izgleda bolje od prvog dela tako da...

Battlefield ima izvikanu grafiku, dobro je to za multiplejer igru ali za single nije bas wow, plus je lens flare simulator. Metro ima dobar engine ali je mogao biti bolje iskoriscen.

Generalno vecina igara danas ima slican kvalitet grafike, poneka pomalo odskace od proseka. Najvecu razliku prave neke dodatne tehnologije koje se ne ticu eye candy prikaza.

Machinima - 9/10

[YOUTUBE]zk9hhbpSh_M[/YOUTUBE]

Ja se ne sećam koja je igra od Eurogamer-a dobila 10/10...

Od PC Gamera 89, izgleda da je stvarno dobra igra ili su svi dobili svoj deo.

http://www.pcgamer.com/review/far-cry-3-review/

Cak je i RPS nahvalio, kaze treca u redu za igru godine. Posle Dishonored-a i Borderlands 2. Ako mene pitate to je odlicno. Inace opljuvao je novog Hitmena samo tako.

Po svemu sudeci, ovo je bolji sandbox od Skyrima.

http://www.escapistmagazine.com/articles/view/editorials/reviews/10059-Far-Cry-3-Review.2

Cetiri i po zvezdice od pet, opet odlicno. Jel ima neka losa ocena za ovu igru?

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]0SPFU1S2in0[/YOUTUBE]

Od PC Gamera 89, izgleda da je stvarno dobra igra ili su svi dobili svoj deo.

http://www.pcgamer.com/review/far-cry-3-review/

Cak je i RPS nahvalio, kaze treca u redu za igru godine. Posle Dishonored-a i Borderlands 2. Ako mene pitate to je odlicno. Inace opljuvao je novog Hitmena samo tako.

Po svemu sudeci, ovo je bolji sandbox od Skyrima.

http://www.escapistmagazine.com/articles/view/editorials/reviews/10059-Far-Cry-3-Review.2

Cetiri i po zvezdice od pet, opet odlicno. Jel ima neka losa ocena za ovu igru?

Prvo probati, a zna se kako, pa tek onda vidjeti sta dalje :)

Danas sve dobija visoke ocjene, pa je i isti slucaj sa retardiranim Skyrimom.

Nazad
Vrh Dno