Šta je novo?

Far Cry 3

Lepo izgleda. Vidim da su opet rizikovali (kao sa FC2) sa tipom igre, sto pozdravljam. Nadam se da ce biti bolje nego FC2. Mogli su da naprave klasicne misije, ali vidim da nisu.

Ovo stvarno deluje zabavno, totalno ******ski, oruzje, gudre, zveri, neprijatelji psihopate, nadrogirane drolje :d i odlicna grafika/tropski raj (pakao).. valjda nece ostati samo dobra ideja a prosecna realizacija, kao fc2.

Mislim da nece, sudeci po onom gameplay snimku sa PAX-a.

Izgleda odlicno, mogla bi da bude dobra kao prvi deo. Jos 3 meseca...

Za sada deluje obećavajuće. Sudeći po ovim preview-ovim ima tu svega.

Nekako mi pucanje deluje neuverljivo.

^ pa da, tropsko ostrvo (ostrva), more, priroda, zivotinje.. ko jos moze tome da odoli? Ali pazi, sloboda kretanja, voznja, saniranje povreda, cak i grafika.. sve vuce na fc2 (samo sa zivljim bojama) i po mom misljenju ovako je fc2 trebao da izgleda, nemam nista protiv Afrike, cak mi je fc2 bio sasvim ok ali su ubili igru sa poznatim glupostima.. U FC3 mi napucavanje za sada deluje ipak losije od FC2.

Nažalost opet ništa od mutanata, misterioznih naučnika i tome sl... Biće ovo dosta nalik na dvojku, što se koncepcije tiče i nalik na keca što se kolorita i ambijenta tiče. Znači neka jadna simbioza FC2 i FC1 jer je iz FC1 uzeto očigledno ono što je manje bitno (barem meni)!

Nadam se da će barem dijalozi biti insteresantni... Ovaj ludak je ok lik, a za ostale ćemo tek videti. Sve u svemu nadajmo se najboljem...

Poslednja izmena:
Da, bas veliki bedak.. pa ja nisam presao ni 10% naslova koje ste vi presli a muka mi je od cudovista, mutanata.. :) Uostalom ovde imas nadrogirane ljude, zveri.. meni je to odlicno :d

U open world igrama meni je najbolje napucavanje u Stalker serijalu. Balistika skroz dobra. Ovde mi oruzje oponasa laser tag igracke

Da, bas veliki bedak.. pa ja nisam presao ni 10% naslova koje ste vi presli a muka mi je od cudovista, mutanata.. :) Uostalom ovde imas nadrogirane ljude, zveri.. meni je to odlicno :d

Šta je tu odlično! Napucavanje ljudi u rambo fazonu sve je samo ne zanimljivo! Sijaset igara je koncipirano na tom fazonu, a nešto baš i nevidim da se mutanti eksploatišu po igrama tako često da bi nam pripalo muka od istih! Što se tiče prvog dela, cenim da je glavna draž pored izvesnog open world koncepta zapravo bila baš u toj simbiozi realnog i irealnog! Ovde to ne vidim za sada, mada opet ne znači da toga neće biti samo možda u nekoj drugoj formi.

Mnogima je draz napucavanja realnih protivnika u prvom delu bila ta sto su imali osecaj da ti protivnici imaju neke naznake inteligencije i lukavosti protivnika, kriju se, odlaze u zaklon, odatle te napucavaju, pozivaju pojacanje, sasvim suprotno od mutanata koji odjednom skacu po 20 metara i gadjaju te raketama sa kilometarske razdaljine.

Mnogima je draz napucavanja realnih protivnika u prvom delu bila ta sto su imali osecaj da ti protivnici imaju neke naznake inteligencije i lukavosti protivnika, kriju se, odlaze u zaklon, odatle te napucavaju, pozivaju pojacanje, sasvim suprotno od mutanata koji odjednom skacu po 20 metara i gadjaju te raketama sa kilometarske razdaljine.
Pa i u drugom delu su protivnici bili vrhunski, kretali se odlicno, opkoljavali te, ukrsatali pozicije... bili daleko "pametniji" od Modern Warfare ili Bad Company AI...
Sta se ostalo svidelo ili... nije svidelo fanovima keca... to je druga prica

Ai u dvojci vrhunski?! Pa to je najpokvareniji AI sto postoji! Vidi koroz zidove, zilav - prima 5 metaka u glavu opusteno, spawnuje se na svakih minut dva, na kilometar cuje najmanji pokret...

Ai u dvojci vrhunski?! Pa to je najpokvareniji AI sto postoji! Vidi koroz zidove, zilav - prima 5 metaka u glavu opusteno, spawnuje se na svakih minut dva, na kilometar cuje najmanji pokret...

Bas tako :D

(njmanji sum, ne pokret. Pardon) Zato ce u trojci da bude glup do bola. Ima da ga osakate, moci ce da vidi i cuje tek u precniku od 2 metra...:D

Mrzim takve igre, setim se odmah i Sniper Ghost Warrior gde je bilo tih sunjackih misija i takav izvestaceni AI koji te vidi ma bilo gde ti bio mi ide na zivce.:)

To jeste bedak ali meni je bolje i da ai bude poremecen kao u fc2 nego da bude glup kao k.... u crysis 2 npr, vide te, zapucaju i posle 2 sekunde ''false alarm'' i nastave da blenu i kuliraju :d

hahahahahahah
true

To jeste bedak ali meni je bolje i da ai bude poremecen kao u fc2 nego da bude glup kao k.... u crysis 2 npr, vide te, zapucaju i posle 2 sekunde ''false alarm'' i nastave da blenu i kuliraju :d

Pa taj fazon, realno :)

***, ovo izgleda previse dobro! :)

[YOUTUBE]8k5PBn11k80[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]82hiwCrMcx4&feature[/YOUTUBE]

Onaj bradati lik u havajskoj kosulji isti Max Payne! :d

Vrh Dno