Šta je novo?

(FAQ u 1. postu) - POPUSTI - AliExpress, Temu, eBay... (samo linkovi i kratak opis)

Da li neko ima preporuku za mini PC. Kod nas su oko 30K bez operativnog sistema a vidim da na aliju ima i za 150-200 dolara da se uzme
Nemas garanciju+ carina/PDV. Nisam bas za taj tip lutrije.

@Lanikor

DDR3 je jeftinija i mogu da je nadjem i kod nas.
Trazim DDR4 4GB

@kopmania

Imas kod nas ( vidi KP ) mini brend polovnjake

npr. i3 8100 / 9100(T) , 4-8GB RAM , 120-256GB SSD za 100-150€

Znaci stvarno mi nekad ubiju ljudi volju da pomognem.

PUSKILL ima i jeftin 4GB DDR4 (oko 6$), video sam to dok sam za SEBE GLEDAO DDR3L, nisam ti rekao da imaju DDR3L...

@Lanikor

:( - nisam imao nameru da te smorim.

DDR3 je povoljna.
I DDR4 kitovi 2x8GB / 16GB takodje.

Ali DDR4 4GB nisam uspeo da nadjem za neku sicu :(
Na kraju cu uzeti 8GB :ROFLMAO:

Kod mene neće da smanji ovoliko, "samo 0,61 spusti" isto sve.

Jurim neku veću, min 128 pa i 256 bi mi bilo ok, to je taman :)

^
Kodak od 64GB, kupujte slobodno. Brzine i dalje iste kao na pocetku.

Drugo polje odozgo sa leve strane je TiB upisano. Sve kad se sabere izadje oko 70, plus još 5 poslednjih koje nisam skrinšotovao.
75TiB ~ 82.5TB

Kod mene neće da smanji ovoliko, "samo 0,61 spusti" isto sve.

Jurim neku veću, min 128 pa i 256 bi mi bilo ok, to je taman :)
Probaj da prebacis region na Makedoniju, meni daje za 1,55$ ovu od 64GB

• Like
Reagovanja: M J
Preko MKD uračuna Black Friday kupone u Cart, ali na Checkout ih skloni. Jel se čeka baš petak da bi radili kuponi ili uopšte ne rade za MKD?

Preko MKD uračuna Black Friday kupone u Cart, ali na Checkout ih skloni. Jel se čeka baš petak da bi radili kuponi ili uopšte ne rade za MKD?
Do sad nisu radili uopste... i prosli out kad je bilo nesto tako sa kuponima, obracuna ih na ono sto kazes "cart" ali kad dodjes do poslednji korak gde placas, obrise...takodje je i za postarinu tako, uvek promeni na zadnjem koraku ako je veca/manja za adresu na koju se salje odns Srb..

Zato sto se oni drugacije tretiraju u odnosu na kupone, popust u novcicima postoji i za nas i za MKD, kuponi sa druge strane trenutno ne postoje za nas.

Nema nikakvih problema da se prebaci region mkd, a ostavi nasa adresa?
Narucio sam nesto za 70ak dolara, posto mi je na mkd davao mnogo veci popust na onim coinima... valjda nece biti nekih peripetija?

E ***, još čitam neko je testirao i ostavlja pozitivan utisak da je zadovoljan.
Čim dođe pokušaću na šrafu slivnika u kadi koji je oblajznuo ima već 3-4 godine (pokušavao sam onaj trik sa parčetom gume preko pa onda šrafciger ma ni da mrdne) pa javljam kako je prošlo.

Mislim da ćeš morati u krajnjem slučaju da razbušiš glavu vijka nekom većom burgijom (tipa 8-10mm) da možeš da skineš rešetkicu, pa posle da uhvatiš kleštima da odvrneš.

Do pre neki dan uspevao sam da uninstaliram temu aplikaciju na tabletu ili telefonu i da ponovo instaliram sa novim emailom kako bih iskoristio popust od 30% za nove korisnike, medjutim danas nece, sta je trik da li mora sada i broj telefona da se menja?

@Luksi

Ne moze to tako sa Temu.Prate sve parametre
( IP adrese , ID uredjaja , kucnu adresu , broj kartice , broj telefona )
"vrci dedinu sliku" - tj. prvi nalog :)

Slicno je i sa AE , narocito ko preteruje ;)

@Luksi

Pa moglo je 3 puta sam uradio u zadnjih 20 dana.

Pa puste do neke granice , ali kad te sahvataju - nema vise...

@Luksi

Када сам се први пут регистровао, нисам искористио никакве погодности, плаћам преко googlepay, да ли би прошло са новим телефоном, картица уместо googlepay, ако треба и адреса. И још кад бих знао шта је добра понуда ...

Nazad
Vrh Dno