Šta je novo?

(FAQ u 1. postu) - POPUSTI - AliExpress, Temu, eBay... (samo linkovi i kratak opis)

Ma neće moći, sad nije moglo...

MK Coins:

Prilozi

• Screenshot_20241122-110750_1.png
    Screenshot_20241122-110750_1.png
    104.8 KB · Pregleda: 229
Meni lično jeste, pre bi doplatio za AMOLED ali je dobra ponuda svakako.

GTS 3 Pro koji ima AMOLED ekran bi trebalo da je tu negde oko 12$, bar je bio pre par dana za 11.11, to mu je super cena.

Veci problem na GTS (ne pro) je rezolucija, vide se pixeli, ali je ponuda svakako dobra i vredi te pare.

MK Coins:

Prilozi

• Screenshot_20241122-144418-923_1.png
    Screenshot_20241122-144418-923_1.png
    155 KB · Pregleda: 181
Dobre su te slusalice, samo je meni licno bila mana - komande na slusalicama na dodir.

Nikad ne znas koliko si puta nesto pritisnuo i da li je registrovano. Nisam proveravao postoji li neko podesavanje da dobijes neki zvuk ili nesto kao povratnu informaciju jer sam presao na P3i koji ima i ANC i fizicke dugmice na slusalicama, mnogo bolje reseno sve.

Kome to ne smeta, dobre su.

1000015098.jpg
Preko makedonije debele tople čarape za ovaj period,ima u više boja

1000015100.jpg
Jako kvalitetne sportske čarape

Da, to rade već redovno.
Ukinu uveče extra coin popuste.
Ujutro će ih opet vratiti, garantujem.
Kineski trikovi, misle da će tako učiniti nesigurnim kupce i naterati ih na mahnitu kupovinu po većim cenama.

Da li neko moze da mi preporuci proverenu prodavnicu za Micro SD kartice? U potrazi sam za 256GB ili vise. Ako je neko vec kupovao i ima iskustva, bilo bi sjajno da podeli link, hvala.

Da li neko moze da mi preporuci proverenu prodavnicu za Micro SD kartice? U potrazi sam za 256GB ili vise. Ako je neko vec kupovao i ima iskustva, bilo bi sjajno da podeli link, hvala.

Evo prodavnica, a dole ispod i sd kartica, ima dosta postova ovde gde je svi hvale, ja cekam da mi stigne jedna.

Poslednja izmena:
Kod mene coins popusti zavise od toga preko kojeg interneta se povežem. U oba slučaja je makedonski region, ali preko A1 mobilnog neta imam dobre (crvene) popuste, dok preko Supernove mi spusti na lošije (žute).

Da li moze da se nadje DDR4 4GB za oko 5$ ???
Imas jeftino PUSKILL, samo ne znam tacno koji listing, nisu skroz genericki proizvodjac i trebalo bi da su dobre memorije (u odnosu na druge sa Alija naravno).

Juce sam gledao njihov 8GB DDR3L 1600 MHz i bio je oko 5$ kroz Coins.

Da li neko ima preporuku za mini PC. Kod nas su oko 30K bez operativnog sistema a vidim da na aliju ima i za 150-200 dolara da se uzme

Vrh Dno