Pozdrav ljudi, nov sam ovde.
Meni se lichno fallout 3 engine svideo zbog modularnosti. Shta god vam se ne svidja, mozete vrlo lako izmeniti dodatnim modovima.(npr sa Arwen tweaks mod-om igra postaje pravi RPG)
Shta da kazem za fallout new vegas: Interesuje me kakvi ce questovi biti, ali iskreno sa editorom i gomilom fallout 3 modova, prosto ne vidim neke novine u new vegasu koje bi me odluchile za kupovinu.
nova prica novi kvestovi novi perkovi (vise nalik starim) novi skilovi sve novo a podseca na staro? osim izvodjenja :|
Pravi RPG? Kakve promjene donosi taj mod?
Ako je tu i dalje F3 vats sistem, nema govora o nekakvom pravom RPG-u.
BETHESDA SOFTWORKS REVEALS
STAR-STUDDED CAST FOR FALLOUT®: NEW VEGAS™
Celebrity Roles to Include Ron Perlman, Matthew Perry, Wayne Newton, Zach Levi and More
Igrači Fallout: New Vegasa će u isto vrijeme moći imati 2 suputnika, jednog humanoidnog i jednog nešto manje vezanog uz ljudsku rasu...
Potencijalnih suradnika u New Vegasu je sve skupa osam, a poprilično su raznoliki; od liječnika, preko super mutanta i Ghoula, pa sve do pitomih tehničarki iz Brotherhood of Steela...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari