Šta je novo?

Fallout: New Vegas

ne da je veoma cesto, vec je pravilo malte ne i u igrama i u filmovima recimo

Pa na primeru Fallout-a 2, to definitivno nije slucaj ;)

Ne bih rekao.

@ G jeste- no ipak nada umire poslednja :D

@ DAS ume da se poveže prvih mekoliko nastavaka-kao što je npr od novijih mass effect (po meni) no najčešće misle da ime treba da prodaje igru pa ne urade ništa.Nadam se da će da slede kvalitet NFS (jeste drugi žanr ali kvalitet nikad nije predvidiv)

No videćemo za ovo-nadamo se :D

imaju dosta dobrih ideja i velikih izgleda da ce ovo biti dosta bolje od fo3... ali svo to izvodjenje makes my eyes hurt :|

Mene bi bilo sramota da moram da se pojavim na E3 2010 sa igrom koja ima ovako raspalo kretanje, animacije i grafiku. Ajde da je dobar RPG u pitanju pa da zažmurim na te stvari ali ovo je ista glupost kao FO3 samo sa izmenjenim lokacijama, novim likovima i oružjima i onim revolucionarnim točkom...

da li je rpg ili ne tek cemo da saznamo (po svim pricama bice nesto i od toga)... raspalo kretanje je zbog konzola, engine je raspadnut vec nekoliko godina i nije njihov... mada ja kazem nema pravog erpidzija bez iso kamere :D

Pozdrav ljudi, nov sam ovde.:)
Meni se lichno fallout 3 engine svideo zbog modularnosti. Shta god vam se ne svidja, mozete vrlo lako izmeniti dodatnim modovima.(npr sa Arwen tweaks mod-om igra postaje pravi RPG)

Shta da kazem za fallout new vegas: Interesuje me kakvi ce questovi biti, ali iskreno sa editorom i gomilom fallout 3 modova, prosto ne vidim neke novine u new vegasu koje bi me odluchile za kupovinu.

nova prica novi kvestovi novi perkovi (vise nalik starim) novi skilovi sve novo a podseca na staro? osim izvodjenja :|

Pozdrav ljudi, nov sam ovde.:)
Meni se lichno fallout 3 engine svideo zbog modularnosti. Shta god vam se ne svidja, mozete vrlo lako izmeniti dodatnim modovima.(npr sa Arwen tweaks mod-om igra postaje pravi RPG)

Shta da kazem za fallout new vegas: Interesuje me kakvi ce questovi biti, ali iskreno sa editorom i gomilom fallout 3 modova, prosto ne vidim neke novine u new vegasu koje bi me odluchile za kupovinu.

Pravi RPG? Kakve promjene donosi taj mod?

nova prica novi kvestovi novi perkovi (vise nalik starim) novi skilovi sve novo a podseca na staro? osim izvodjenja :|

Da su gaming kompanije kakve su bile pre 10-ak godina, ne bi se naplacivali DLC-evi, a verovatno i ova igra bi imala neku simbolicnu cenu.
Ali, vremena se menjaju, a pohlepa raste...

Ako je tu i dalje F3 vats sistem, nema govora o nekakvom pravom RPG-u.

ne preterujte nije samo borba koja cini rpg... da bilo bi super da mora da se koristi taktika, da se manje koriste refleksi, da ima dice roll, ali ako i nema ne znaci da nije rpg. bitnije je kakva je koliko je ima i na kojim mestima, da li se moze zaobici i ostalo... sobizrom da je izvodjenje takvo kakvo je napucavanje je fps-oliko, vats je mazanje ociju niko vas ne tera da igrate sa njim

U F3 slucaju stisnes vats tipku, odredis gdje ces pogoditi neprijatelja, izvrsis napad, i sakrijes se iza nekog zaklona.

I moze li se stogod pogoditi ako ne koristis vats?

Da. Mada ja ne volim akciju, pa sam samo koristio vats.

Bez VATS je mnogo bolje... cim mi padne ruka hunting rifle pa posle lincoln repeater padaju sneak attack head shotovi samo tako... Vats je samo koristan da iskocis iza coksa pred super mutanta sa combat shotgunom i saspes mu svu sacmu u glavu...

pa to im je prva stvar pri balansiranju... vats ostaje da li ce biti upotrebljiv i zanimljiv, videcemo

BETHESDA SOFTWORKS REVEALS
STAR-STUDDED CAST FOR FALLOUT®: NEW VEGAS™

Celebrity Roles to Include Ron Perlman, Matthew Perry, Wayne Newton, Zach Levi and More

Čisto da se dopuni (od komšija sa zapada):

Iako na polju vizualnog tretmana Fallout: New Vegas neće biti nekakva poslastica, to se ne može reći i za glasovnu sinkronizaciju. Naime, otkriveno je kako novi Fallout ima uistinu impresivnu postavu glumaca koji posuđuju glas likovima u igri. Za početak, u ulozi pripovjedača ponovno je Ron Perlman (Hellboy), dok se američki kantautor Wayne Newton pojavljuje kao glas lokalnog DJ-a. Pored njih zapažene uloge imaju Matthew Perry (Čendler Bing, Friends), Danny Trejo (nadolazeći Machette, predators, GTA Vice City, Desperado, Od sumraka do svitanja... ), Kris Kristofferson (Blade trilogija), Felicia Day (The Guild), Zachary Levi (Chuck), William Sadler (Shawshank Redemption), John Doman (Mystic River), Rene Auberjonois te Michael Dorn (Lt. Warf, Star Trek). Sve u svemu, zanimljiva postava koju ćemo slušati već od 22. listopada.

sta, za manje od dva i po' meseca???

wow...

Poslednja izmena:
ovo ce biti nesto najblize originalima sto cemo da dobijemo, zaista steta sto je fps/tps fazon al ***... bar se izometrija vraca u punom sjaju a sve cesce i turn based se spominje, jos kad izadje diablo 3 svi ce da posasave :p

anyway samo da ne bude bagovito :)

Meh, i prva dva su bil bugovita pa to nije nikog sprečilo da ih igra. Sećam se koliko sam čekao da se loadje igra u drugom delu.

znam za loadovanje al to nije bio bug vec prosto problem u to vreme,a tu je bio workaround sa full instalacijom i editovanjem par fajlova, ali nestajanje gepeka je bilo fuu.... :p

u svakom slucaju obsidianove igre su daleko baogvitije od BIS-ovih, to je i bila poenta

potvrdjeno je da ce muzika iz originala biti i ovde u nekom remixovanom izdanju

Nestajanje gepeka mi se nije desilo, mora da bih popizdeo :) Meni bugovi nisu preveliki problem, ako mi se igra svidi. Kad sam V:Masquarade prešao, ništa mi više nije problem :p

Saputnici u New Vegasu

70818399a34237591d9be5816003a02c.jpg

Igrači Fallout: New Vegasa će u isto vrijeme moći imati 2 suputnika, jednog humanoidnog i jednog nešto manje vezanog uz ljudsku rasu...
Potencijalnih suradnika u New Vegasu je sve skupa osam, a poprilično su raznoliki; od liječnika, preko super mutanta i Ghoula, pa sve do pitomih tehničarki iz Brotherhood of Steela...

Posle prvih par sati igre, meni ovo deluje kao expansion pack za Fallout 3.
Za sada nema bugova :).

Nazad
Vrh Dno