Šta je novo?
Poslednja izmena:
e to je pravi konzolitis, a ne "nema dovoljno frejmova po sekundi".
ccc...

^
E bas to,ovako pola vremena provedem gledajuci gde je sta!Puno mi smeta kako je odradjeno uporedjivanje itema!Prosto ne znam dali bi neko oruzije ili deo armora bio bolji iskraftan nego trenutno ono sto nosim koji je takodje modovan!

mada ne polazem mnogo nade u to jer su mi iste stvari u NV smetale, pa opet za sve ove godine nisam nasao adekvatan mod

^
E bas to,ovako pola vremena provedem gledajuci gde je sta!Puno mi smeta kako je odradjeno uporedjivanje itema!Prosto ne znam dali bi neko oruzije ili deo armora bio bolji iskraftan nego trenutno ono sto nosim koji je takodje modovan!
Pa to vidis na armor benchu, skrolujes kroz upgrejdove i gledas poredjenje

Evo da dam moju ocenu igre za sada.
Sto se iskustva tice igrao sam sve ES i Folaut naslove kako osnovne tako i detaljno modovane verzije tako da pricam iz perspektive nekog ko je cekao nov naslov.

Prvo UI je los i nadam se da ce modovi ovo ispraviti i isto tako podesavanja su ogranicena i moraju da se vrse izmene u samom .ini fajlu sto je minus ali ne i nesto na sta nismo navikli. Generalno i Skyrim je imao los ui i moderi su odradili sjajan posao da to rese.

Sto se same igre tice najveci minus je odluka da protagonista bude full voice acted sto je znacilo da su morali da izbace ceo role play element iz dijaloga sto je zaista lose. Imam osecaj da igra nema RPG element i slobodu jer je sve vec definisano i pre nego sto startujem igru.
Ja sam otac koji zeli da nadje svoje dete i generalno sam good guy. U kvestovima nema slobode, ne mogu da uticem na dogadjaje zavaran sam sa vise opcija u dijalozima tipa sarkasticni odgovor i ostalo sto na kraju dovodi do istog ishoda.
Ako ovaj problem spojimo sa skilovima i perkovima koji sada imaju isti problem kao vanila Skyrim gde mogu da budem majstor za sve onda dolazimo do toga da ovde nema vise RPG elementa.

Vidim da se mnogo diskutuje o tome sto imamo onaj armour na pocetku kao izbor ali ne razumem bas sta je problem jer vas niko ne tera da ga koristite. Ja sam ga ostavio odmah jer igram stelt karaktera recimo.

Grafika je dobra.
Novi vats sistem je prijatna promena kao i krafting sistem koji je sjajni dodatak igri.
Izgradjivanje naselja je isto odlican dodatak i jedna od stvari na kojoj sam proveo najvise vremena. Moderi ce biti na slatkim mukama sa ovim novim mogucnostima.

U svakom slucaju jos jedan naslov u nizu za koji se izdavac uzda da ce moderi da ga zavrse i spasu. Samo se nadam da nece stim da proba ponovo za placenim modovima kao sto je pokusano neuspesno sa skyrimom.

Poslednja izmena:
Što bi se izdavač uzdao u modere kad su prvog dana zaradili 750mil od prodaje (http://www.benchmark.rs/vesti/fallout_4_zaradio_750_miliona_dolara_prvog_dana-61331)
Briga ih za igru. Sad malo kolektvini godišnji pa posle ekspanzija.

Inače naleteo sam na jednu zanimljivu foru što se tiče promene imena oružija: https://gfycat.com/SlightFarChick

Nisam siguran da to funkcionise bas tako, ima puno ljudi koji cekaju pre nego sto kupe igru a kasnije se trebaju i dlc prodavati. Ovo je samo pocetak za ovaj folaut

Ne znam da li je do win 7, ili sta, ali ja na momente, pogotovo dok sam u Dimond City-ju, imam zestoke frame rate dropove. Driveru su ovi novi BETA 15.11.

Imas 15.11.1 zadnje.

Moguće je. To je jedan od features-a naprednog Windows 10: brisanje warez-a
Zato sam se ja i vratio na 7-cu,ne zbog igara,posto i ovako 95% igram na legalan nacin,nego zbog Microsoft-ovih spijunskih programa!Gde je tu privatnost?

Pa taj shield stoji i kod mene na 8.1 sta znaci to?

ima li ondak neka opcija da se to sve iskljuci.... na nekim igricama stoji na ikonici onaj blue-yellow shield!

Na forumu od Sep 2006
Poruka 1.564

tumblr_n2qnbpYbXs1qa8sljo1_500.gif

Prilozi

• tumblr_n2qnbpYbXs1qa8sljo1_500.gif
    tumblr_n2qnbpYbXs1qa8sljo1_500.gif
    492.2 KB · Pregleda: 76
da li je moguce da mi prokletinja do windows 10-ke sama obrisala/uninstalirala narodnu verziju igre...?! nema ni ikonice ni foldera - nichega!
Nije, igram i ja i mnogo toga jos...nista do sad nije obrisalo ili zabranilo.
Defender hoce poneki fajl da blokira ali to se odobri i sve sljaka.

Ne znam sta ce vam AV na Windows 10. Frisak OS, unapredjena bezbednost u odnosu na prethodnike. Male su sanse da zapatite nesto osim ako se sami ne potrudite (kao na adroidu kada dobijes poruku da ti je sistem put virusa pa kao tele skines neki maliciozni softver da to popravi).

Vrh Dno