Treba mi par odgovora vezanih za ovu igru... Nikad u zivotu nisam igrao neku Fallout igru, pa sad o cemu se tu radi? Osim sto je pala neka atomska bomba i sad svi zive u nekim jazbinama, sta je cilj? Spasiti covecanstvo ili...? Sto se FPS dela tice, jel dobro napucavanje? Posto je open world ima li slicnosti sa FC 3i4 (ne mislim o craftingu vec slobodi, misijama i tako to), ili je suvoparni RPG, gomila price malo akcije? Sta mene ustvari zanima. Zanima me da li moze da se igra kao FC? Znaci price i dijaloga samo koliko treba, sa dosta pucanja i naravno open world? Mozda bih uzeo igru, ali samo ako moze malo da se zaobidju neki RPG elementi, tj da se napravi vise kao open world akciona avantura![]()
Treba mi par odgovora vezanih za ovu igru... Nikad u zivotu nisam igrao neku Fallout igru, pa sad o cemu se tu radi? Osim sto je pala neka atomska bomba i sad svi zive u nekim jazbinama, sta je cilj? Spasiti covecanstvo ili...? Sto se FPS dela tice, jel dobro napucavanje? Posto je open world ima li slicnosti sa FC 3i4 (ne mislim o craftingu vec slobodi, misijama i tako to), ili je suvoparni RPG, gomila price malo akcije? Sta mene ustvari zanima. Zanima me da li moze da se igra kao FC? Znaci price i dijaloga samo koliko treba, sa dosta pucanja i naravno open world? Mozda bih uzeo igru, ali samo ako moze malo da se zaobidju neki RPG elementi, tj da se napravi vise kao open world akciona avantura![]()
pa da bi se igra kao fallout odigrala kako valja (ne ulazim u to dal ce se neko smoriti posle 10 sati ili sta god), ne moze da se igra ispod 100 sati, a za to bar neki mali nivo posvete mora da postoji... fallout nije bas kao FC, ali nacin igre moze da se prilagodi, pa da podseca na FC sto meni iskreno nije gust... najbolje ti overi besplatnu kopiju, pa ako ti se cini da je to to, pazari je na nekom popustu za par meseci, nije da ti se negde ultra zuri... valjda![]()
Just Cause 3 - ako te interesuje gejmplej sličan Falloutu 4 , samo sa boljom fizikom
Ne vidim problem.
nije lepo što se ne ponašaju u skladu sa svojim dužnostima, nego podilaze svojim privilegijama. kamo lepe sreće da svi imaju odmeren pristup kao recimo ti.Svejedno, i dalje su moderatori i nije lepo da pišeš tako. Sem toga, imali su mišljenje i pre nego što su postali moderatori, ne bi imalo smisla da ga menjaju zbog titule i odgovornosti.
Ako te interesuje na šta da potrošiš pare, imam par predloga:
Just Cause 3 - ako te interesuje gejmplej sličan Falloutu 4, samo sa boljom fizikom
Deu Sex Mankind Divided - verovatno najbolja igra koja će se pojaviti u narednih 6 meseci, ali to je ipak preorder
Fallout 3 ili Fallout New Vegas - kao Fallout 4, samo što grafički deluju kao da su jedno 6 meseci stariji naslovi.
Killing Floor 2 - monstrumi, mutanti i zombiji kao u Falloutu, ali je coop multiplej igra i oružja se lepo ponašaju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari