Šta je novo?

Fallout 3 (nastavak II) [spoiler alert]

Zanimljivo je citati komentare i videti koliko su ljudi odusevljenim ovom igrom. Ocigledno da je u pitanju mladja publika mada ko zna...

360junkie je napisao(la):
when he walked out the vault for the first time, my breath was taken away, this game looks amazing. =)

Poslednja izmena:
pa, izgleda lepo, da se ne lažemo. i ja jedva čekam da izađe. bez obzira na nedostatke (iebalo ih prvo lice...). zove se fallout i ima da ga volim

Ovo je X-box360,na PC-u bi grafika trebalo biti vidljivo bolja.

Jeste primetili na prvom filmu (Escape),kad dobije level,gore se pojavi onaj xbox live logo...kolko lose...

to je zbog toga što svaka igra na xboxu ima neke achivementse, valjda da bi se pravile liste igrača...

Odgledah 3 od 5 novih trejelera sa gamersyde i ono je prosto fantastično:). Igra će da sabija. Koliko sam dobrih fazona poput onih, u čini mi se petom filmiću kad mu stavite u inventory aktiviranu bombu:p.

Ti ocigledno nisi odigrao fallout 1 i 2 pa se sad odusevljavas sa ovom bedom ;)

Ti ocigledno nisi odigrao fallout 1 i 2 pa se sad odusevljavas sa ovom bedom ;)

A ti očigledno ne shvataš da mene baš briga za Fallout 1 i 2, ja nisam fan te igre. Meni se ovo što prave dopada, nazovite ga kako god hoćete, ne zanima me. Ne gledam ga u kontekstu nastavka keca i dvojke već igre kao igre, zar je to tako teško shvatiti?

Pa ako nisi igrao keca i dvojku onda nije tesko.

Kakav krep od igre, gledao sam trejlere, opet su napravili modele likova ko da su iz specijalne skole...

Da,to je jedan od razloga zasto mise Bioshock smucio posle 5 sati igranja, to i glupo odradjeno respawnovanje protivnika...

Bethesda team : "We made Oblivion.We are SPECIAL" :d

Ako ti imas ruku sa toliko prstiju to je druga prica
Samo kad bi znao kolko se fo1 i fo2 i dan danas skidaju i igraju

Jeste bas, gdje god prodjem pored nekog racunara ljudi skidaju i igraju Fallout;)

A ti očigledno ne shvataš da mene baš briga za Fallout 1 i 2, ja nisam fan te igre. Meni se ovo što prave dopada, nazovite ga kako god hoćete, ne zanima me. Ne gledam ga u kontekstu nastavka keca i dvojke već igre kao igre, zar je to tako teško shvatiti?

Ma ok,nemam ja nista protiv sto se tebi svidja FO3.Ja sam reagovao na tvoj komentar kako je dobra fora sto mozes da ubacujes ljudima predmete(bombe) kada pokusas da krades,a ta fora postoji odavno u Fallout-u.

sad bas pregledao ove trejlere, ijaooo koji crap

najjace je sto su napravili grad oko neeksplodirane bombe, haha

verovatno cu igrati elder scrols: fallout, kao fps :) kao sto sam i morrowind i oblivion igrao, pretpostavljam da ga necu zavrsiti, kao sto ni prethodna dva nisam (ovde mislim na morrowind i oblivion da se razumemo) :)

Poslednja izmena:
Meni ovo ne deluje toliko lose. Cak bih da se igra drugacije zove rekao da deluje vise nego dobro.

Ništa, čim izađe mod kit, otvorite ga i promenite sve "Fallout 3" slike i tekstove u igri u nešto kao "Action Fallout" :)

Sudeci po filmovima ja cu se razbijati od ove igre - extra je - jedva chekam ...

krajem oktobra....

citate li vi rivjuove, svi kazu da je borba dosadna i repetitivna i da je ima mnogo...

Naravno da ne čitamo, ne verujemo propagandi :D
Al ozbiljno, nit čitam privjue, nit gledam trejlere. Kad izađe igra, videću kakva je iz prve ruke i zdravo.

Poslednja izmena:
Al ozbiljno, nit čitam privjue, nit gledam trejlere. Kad izađe igra, videću kakva je iz prve ruke i zdravo.

Jedina pametna na ovih 13 strana:)

Ta propaganda je namenjena publici koja placa ulaznice. Ovako nam moze sve proci kroz ruke da isprobamo.

Bas tako .
Boli vooodooa da gleda trejlere i cita opise kad svaku igru placa 0.00 al da treba da plati 50ak evra citao bi i dan i noc :)

posle toliko godina na netu valjda moze da se skapira sta je placena propaganda sta je fanaticni fanbojizam a sta istina.... ili jednostavno dal neko ko pishe rivju ima u opste mozga ... moj komentar se odnosio na neku neutralnu stranu koja je uspela da vidi kako igra izgleda, na osnovu procitanih stotina strana foruma i blogova i odgledanih trelera i komentara na isti, kao i na bajke koje developeri napisashe u poslednjih godinu dve...

Ja neutralnu stranu do sad videh jednom ili dvaput... svi rivjui su bili ili u fazonu da je apsolutno sve u Falloutu 3 neverovatno dobro, ma koliko glupo bilo, ili da je sve totalno užasno, ma koliko dobro bilo. Zato neću ni da čitam, samo se nerviram.

***, tu je pitanje sposobnosti citanja izmedju redova :)

a u ostalom takvu ravnodustnost prema medijskoj pokrivenosti razvoja neke igre moze samo da ima neko ko tu franshizu nikada nije ni voleo niti se interesovao za nju, tako da razumem...

Aj malo na temu i na megaton demo:

Lik daje quest da se digne Megaton u vazduh, iako vas prvi put u životu vidi.:wall:
Prethodnih questova koje treba odraditi za njega nema:trust: Kako da stekne poverenje u vas, nema uticaja charisme, reputacije, speechcrafta:trust: nego odma tutne eksploziv i cepaj.:trust: Onda miniranje one nuklearke i to odradi pred svim ljudima, bez sneaka:trust:, i niko se ne buni.:trust::wall:

Malo glupavo. Imaju jos vremena da ovakve gluposti isprave i bar malo osveze igru.

Nazad
Vrh Dno