Šta je novo?

Fallout 3 (nastavak II) [spoiler alert]

Al`ga napljuvaste, pa nije jos ni izasao! Fo1 i 2 su bile vrh igre u svoje vrijeme, sjedio sam nocima i patio se s kvestovima i tu nema sta da se spori. Ali zar ste stvarno mislili da ce u 2008. godini neko jos uvijek praviti izometrijski RPG? Jeste da ovdje nema ni R od RPG ali meni uopste ne izgleda lose.

Poslednja izmena:
Al`ga napljuvaste, pa nije jos ni izasao! Fo1 i 2 su bile vrh igre u svoje vrijeme, sjedio sam nocima i patio se s kvestovima i tu nema sta da se spori. Ali zar ste stvarno mislili da ce u 2008. godini neko jos uvijek praviti izometrijski RPG? Jeste da ovdje nema ni R od RPG ali meni uopste ne izgleda lose.

Ako nema ni R od RPG-a, zašto mu onda dati i F od Fallout imena?

Mislim, ovo je kao da neko snimi " Maratonci trče počasni krug II "
ali odluči da to nije inteligentna satira i komedija nego akcioni film sa do zuba naoružanim nabildovanim gej švabama u glavnim ulogama.

Niko i nije mislio da ce da bude izometrijska igra, jer im se to ne bi isplatilo, ali da ga radi studio koji pravi ubedljivo najjadnije izgovore za RPG igre u poznatom svemiru i sire, to nikako nije smelo da se desi...

S obzirom da ti "izgovori" impliciraju množinu, molio bih te da pojasniš zašto je Morrowind jadan izgovor za RPG?

Ja bih bio veoma tuzan da Bethesda prestane da postoji. Ja obozavam ES serijal, to je jedan od razloga sto igram igre uopste. Isto mi je bilo krivo kad je Troika propala, dok me, s druge strane zabole za EA i njihove Battlefielde, CoD-ove, FIFE, NBA-ej, Simse, NFS-e i slicno. Te igre su go krsh.

Nije mi se dopao Oblivion, priznajem to al ako ne bude vishe ES-a ode poslednji veliki serijal RPG-ova u prvom licu u zaborav.

ma nek postoji ES i Bethesda, ali ne znam sta im je trebalo da kupuju fo licencu i da ga kalupe u nesto sto je apsolutno neodgovarajuce....

btw release date, 24 oktobar

e da prema poslednjim previewovima sa LGC-a ima nekoliko momenata koje je bethesda ubacila iz Fallout biblije, i oni su zaista interesantni i originalni u duhu prethodnih, za ostatak igre bash i nije sigurno... mrnjau

Poslednja izmena:
ma nek postoji ES i Bethesda, ali ne znam sta im je trebalo da kupuju fo licencu i da ga kalupe u nesto sto je apsolutno neodgovarajuce....

btw release date, 24 oktobar

e da prema poslednjim previewovima sa LGC-a ima nekoliko momenata koje je bethesda ubacila iz Fallout biblije, i oni su zaista interesantni i originalni u duhu prethodnih, za ostatak igre bash i nije sigurno... mrnjau

Pa ko je to nama poceo da menja misljenje...;)

ma bre vec se oblizuju samo ne smeju da priznaju ni sebi ni drugima :)

Kako niste videli pravi naslov igre "Fallout went to Oblivion" :d:d:d

Ma bre Fallout 3 je u stvari TES V :)

Ako nema ni R od RPG-a, zašto mu onda dati i F od Fallout imena?

Mislim, ovo je kao da neko snimi " Maratonci trče počasni krug II "
ali odluči da to nije inteligentna satira i komedija nego akcioni film sa do zuba naoružanim nabildovanim gej švabama u glavnim ulogama.

Pa ti zamisli da se drugacije zove pa igraj. Kao da je bitno kako se igra zove. Svi ste znali da nikada nece napraviti Fallout3 kao sto su bili 1 i 2. Stoga su mogli ili prekinut FO serijal ili uraditi ovo sto su uradili.
Al cekaj malo, nije bas tolika razlika! Koliko sam ja vidio na trejlerima i ovdje se bori protiv nekakvih kreatura i spodoba kao i u prva dva dijela, samo sto je sada iz prvog lica? Ne igram igre tako temeljito kao neki ovdje, pa dosta toga ne primjetim. Jer sam procitao ovdje komentare "ne svidja mi se slika na TV-u i sl." *** ja to ne primjecujem, takve sitne stvari. Ali mislim da se ovakav FO3 mnogima svidja (ovo tvrdim na osnovu komentara sa drugih foruma i sajtova gdje sam uglavnom nailazio na komentare tipa "jedva cekam da ovo izadje").

Poslednja izmena:
ko? gde?

bethesda smrdi, oblivion smrdi.... fo3 ce da smrdi!

G!!! masni su ti brci, poceo si da se lomis, priznaj :)
Nervoza se povecava, prsti sami igraju, zivci su nategnuti kao struna, novi Fallot je na pomolu...kriza :)

pa nije kriza, ja se ne secam da sam igde spominjao da necu igrati Shitout 3...

Nema, popustio si pod pritiskom :D :D :d
Izdao si RPG!

To je od intenzivnog rakijanja, za par dana kad se rastrezni biće opet po starom :D

jos samo da 'war. war never changes...' u introu izgovara patrik stjuart umesto rona i bethesdin prelaz na fail stranu ce biti kompletan

kao sto je neko primetio treba ga samo posmatrati odvojeno od 1. i 2. dela i bice to ok igra, samo se nadam da nece biti graficki zahtevna tj. da ce je dobro optimizovati! da moze lepo da se igra. ako bude dobra prica sve cu im oprostiti!

Sta god :)
Mene ipak brine G!!!, ili mu je ponestalo pljuvacke ili ga je Bethesda potplatila :)

Poslednja izmena:
kao sto je neko primetio treba ga samo posmatrati odvojeno od 1. i 2. dela i bice to ok igra, samo se nadam da nece biti graficki zahtevna tj. da ce je dobro optimizovati! da moze lepo da se igra. ako bude dobra prica sve cu im oprostiti!

kako bre nesto sto ima 3 u nazivu da posmatras odvojeno od prva dva dela??

Mogli su lepo da kupe licencu i nazovu ga Fallout: Legacy of Steel
ili tako nekako, em zvuči cool, em trojka u nazivu ne znači nikome ništa
osim zagriženim RPG fanovima koji će ionako biti razočarani ovom igrom.

Deca koja će biti oduševljena sa F3 ionako su imala 5-6 godina kada su F1 i F2
bili popularni, i nisu ni igrali te igre, niti ih zanima kompleksan RPG, pa im tako ni
naziv F3 ništa ne znači.

Deca koja će biti oduševljena sa F3 ionako su imala 5-6 godina kada su F1 i F2 bili popularni, i nisu ni igrali te igre, niti ih zanima kompleksan RPG, pa im tako ni naziv F3 ništa ne znači.

Kod te "dece" ce se javiti kontra efekat...odigrace Fallout 3 i odusevice se, pa ce brzo da nabave Fallout 1 i 2 i razocarace se.:)

Poslednja izmena:
Mogli su lepo da kupe licencu i nazovu ga Fallout: Legacy of Steel
ili tako nekako, em zvuči cool, em trojka u nazivu ne znači nikome ništa
osim zagriženim RPG fanovima koji će ionako biti razočarani ovom igrom.

Deca koja će biti oduševljena sa F3 ionako su imala 5-6 godina kada su F1 i F2
bili popularni, i nisu ni igrali te igre, niti ih zanima kompleksan RPG, pa im tako ni
naziv F3 ništa ne znači.

Slazem se s tobom, donekle. Nisu trebali davati 3 u nazivu. Ali ako cemo pljuvati igru samo zbog toga onda ***. Igrao sam ja i 1 i 2 i to po vise puta presao. I dan danas fallout 1i2 su mi najbolje igre koje sam ikada igrao. Ali trojka nije mogla izgledati nikako drugacije nego ovako. Ipak je ovo 2008-ma, a svi znamo sta i kako se danas prodaje igra. Mada meni ovo uopste ne izgleda lose i sa zadovoljstvom cu je odigrati.

@Jovy - cime ce se razocarati, trojom ili kecom;)

Poslednja izmena:
Potpuno netacno, izometrija moze jako lepo da izgleda u 2008. godini...;)

E sad, o ukusima je tesko raspravljati.... Pored svih ovih novih engina, tehnika k....ca - palaca, tesko da ce iko vise praviti sta u izometriji. Ovo se bolje prodaje, moras priznati;)

Na slikama taj D3 izgleda prilicno lose ali kad gledas demo to je druga prica-igra ima odlicnu fiziku i animaciju pokreta.

Ali uzmite za primer Age of Dragons:Origins,igra ima odlicnu grafiku,kameru mozes da namestis kako hoces(doduse izometrija ce biti default vecini) a izvodjenje je Baldur's Gate. Mogu da se kladim da ce se igra prodavati odlicno kad bude izasla.

Znaci moze i izometrija i lepa grafika.Sto se tice potezne borbe,moglo je recimo nesto kao real-time ali da ima veze sa SPECIAL,nesto kao u Fallout:BOS.

Poslednja izmena:
Naravno da moze izometrija lepo da izgleda ali to Bethesda ne zna da napravi,ufff kad sam video onog retarda na trejleru (ljigavi geek sa groznim smislom za humor) ogadio mi je igru.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno