- Učlanjen(a)
- 18.08.2004
- Poena
- 1,285
Ako ti imas ruku sa toliko prstiju to je druga pricaPa narvno da ih ima ali ih mozes nabrojati na prste jedne ruke!
Samo kad bi znao kolko se fo1 i fo2 i dan danas skidaju i igraju
Ako ti imas ruku sa toliko prstiju to je druga pricaPa narvno da ih ima ali ih mozes nabrojati na prste jedne ruke!
360junkie je napisao(la):when he walked out the vault for the first time, my breath was taken away, this game looks amazing. =)
Ti ocigledno nisi odigrao fallout 1 i 2 pa se sad odusevljavas sa ovom bedom![]()
Ma sve su napravili ko da su oni iz neke specijalne ustanove nije vredno komentara...Kakav krep od igre, gledao sam trejlere, opet su napravili modele likova ko da su iz specijalne skole...
Ma sve su napravili ko da su oni iz neke specijalne ustanove nije vredno komentara...
Ako ti imas ruku sa toliko prstiju to je druga prica
Samo kad bi znao kolko se fo1 i fo2 i dan danas skidaju i igraju
A ti očigledno ne shvataš da mene baš briga za Fallout 1 i 2, ja nisam fan te igre. Meni se ovo što prave dopada, nazovite ga kako god hoćete, ne zanima me. Ne gledam ga u kontekstu nastavka keca i dvojke već igre kao igre, zar je to tako teško shvatiti?
Naravno da ne čitamo, ne verujemo propagandi
Al ozbiljno, nit čitam privjue, nit gledam trejlere. Kad izađe igra, videću kakva je iz prve ruke i zdravo.
Al ozbiljno, nit čitam privjue, nit gledam trejlere. Kad izađe igra, videću kakva je iz prve ruke i zdravo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari