jel igarate igru ili samo palamudite, dajte neke komentare o igri ili je toliko plitka da nema sta da se komentarise
kome nisu jasni argumenti zasto fo3 nevalja nek procita ceo topik, ne valja se ponavljati milion puta
Pojednostavljen je special kao i cela igra ceo sistem ceo univerzum (da bi bio prihvatljiviji za prosechnog konzolasa)
-mergovani su First Aid i Doctor (radijacija lechi crippled limbs, kao i stimpack, o jea imerzija)
-mergovani su Throwing i Traps
-mergovani su Sneak i Pickpocket (sve logichno, zar ne)
-umesto da tvikuju i izbace nepotrebne perkove oni su ostavili iste, josh pogorshali vec postojece, i ubacili neke svoje koji veze sa mozgom nemaju (al ajde Black widow je okej cak sam jednom imao opciju da to iskoristim, doduse na samom pocetku igre), ali su zato ubacili perk koji je ekivalent budzenju Luck-a za 5 poena, ili su recimo Rage samo promenili u Nerd Rage (ha kako smeshno)... Sve je overpowerd tako da pred kraj igre opet mozesh sve sa likom (oblivion?), te nema potrebe da igras igru ponovo (pogotovo sto su i kvestovi isti za dobrog/losheg lika u ogromnom broju slucajeva)
- igra ima 4 kraja a ne 200 kako su se hvalili u svojoj kampanji
-Tagovani skillovi ne udvostrucuju ulozene poene samo povecaju startan broj poena u skillovima
-Skill ne moze preko 100
-Broj oruzja je tri puta manji nego u originalima (a neko se odusevljava i sa ovom cifrom)
-Oprema nema nikakav lore, nikakve opise i zanimljivosti, samo Tezina i Damage
-VATS je overpowered, vishe stete nanosish u njemu nego van njega, na samom pocetku sa malim small gunz skillom imash 80% za pogodak u glavu
-za medjustavke u qestovima ne dobijash exp
-za obijanje jedne pisljive brave dobijash 30 expa
-nema posledica za tvoje negativne poteze u toku igre
-karmu mozesh da kupujesh
-spor si kao kornjaca prilikom trchanja
-skok ima lag
-nemas side weapon, morash svakih 30 sekundi da menjas oruzje ulaskom u pipboya i kliktanjem
-inventory mogao mnogo bolji
-nema shortcutova na tastaturi
Trenutno 7 lvl, imam 80% ranged oruzja u inventaru popravljene skoro na max kao i armor, tonu municije, oko 2k capsova, ubijam mutanta iz dva pucnja iz hunting riflea (koji je isto imba totalno, o sniperu da ne pricam)
na 3 lvlu pokupio combat armor a na 6 power armor (koji izgleda smeshno kao helloween kostim za 13ogodisnjaka... stanem pored BOS paladina i vishi sam od njega za glavu, a on sam izgleda 5 puta sitnije od supermutanta, pardon superorka... to nije to, ko misli da jeste zajbo se
- speech ne morash da budzish, jer je totalno random da li ce ti uspeti, quick load i to je to (ne ne koristim taj exploit ali je vredno spomena)
- grananje dijaloga, ravno nuli
-igra puca svima, cim malo odmaknesh sa igranjem
-AI katastrofa, zaglavljuje se na coskove i ivice, juri glavom bez obzira, gubi se kada jurni da te napadne
-"taktika" u borbi napred opali, nazad, relaod, repeat
-borba repetitivna, ne moze da se iskljuchi slowmotion
-igranje iz treceg lica nemoguce (iako su palamudili kako su to sjajno odradili)
-o grafici bilo dosta reci, nekima se svidja nekima ne, generalno nista specijalno
-nemogucnost preskakanja tutoriala
+ porpavka itema, i mogucnost pravljenja opreme od junka (doduse sama oprema je ocaj, ali opcija kao takva je super)
ko nije video i igrao bolje od ovog, razumem da mu je ovo super igra, meni je tresh za klince, bez da vredjam bilo koga jer je i sam igram ali sa muchninom
Imas jednog lika (zaboravih kako se zove) u Megatonu..ali moras da mu platis 1000 capsova da bi isli u poharu..btw mozes da ga angarzujes jedino ako imas negativnu karmu, nece sa tobom ako si dobrica.
imash vishe kompanjona, mogu se voditi max 2 u isto vreme
ja nisam nishao na dogmeat i dalje
mozes fast travel da koristish na world mapi za lokacije koje si posetio i otkrio peshke