ljudi, jel ovo valja ili ne ? Na stranu (znam da je glupo) FO2 i 1 ili sta vec, meni se licno taj tip igara ne svidja (don't hate me). Jel zabavno ?
ako ne gotivish rpg preterano bice ti zabavno
Kuzma je napisao baš dobar tekstić, njegovi tekstovi me podsećaju na zlatno vreme gamer-a, nekako je iščezla ta preterana subjektivnost i humor u opisima igara, sad većina njih samo radi google transate stranih review-a....
kuzma nije napisao dobar text ima 10 godina... covek se toliko nalupeta da je cudo kako opstaje
Naleteo sam na karavan kod onog srušenog mosta gde ima neki matori koji brani tri kuće od bandita. Došli su ko kec na deset, taman kad sam bežao od nekog mutanta koji bi me pojeo...
ne brani ih od bandita

vec od ... tri tackice...
Ona luda kod mene ima samo ono sto joj ja prodam i nema 5.56mm. Kad smo vec kod provaljivanja da li je neko provalio u onaj zakljucani deo u Super Duper martu, i kako da udjem u kucu onog Burka koga sam ubio da bih spasao serifa, i ima li negde u megatonu gde moze da se prespava osim u onom baru. Jos nesto da li se protivnici respawnuju u oblastima kroz koje smo prosli, recimo kroz onu skolu ili sl.
pa nemoj koristiti samo assault rifle

hunting rifle je skroz ok, pa malo kombinujesh sa smg i tako u krug
ima kuca zove se common house, mozes u njoj da prespavash dok ne dobijesh svoju
Jel neko provalio da Dži razvaljuje ovu igru i sve sa uživanjem nam prenosi detalje
pih nema sta ovde toliko da se razvaljuje, samo idesh i sve se od sebe reshava
Cek jel to nije ona sto me salje na taskove za knjigu? tj ima jos neko municiju? I ja sam se napatio, pa i super mutante mlatio palicom |>> Ne bas uspesno doduse...
bitno je kombinovati oruzje a ne samo jedno... i njushkajte scavengujte gde god stignete, po kutijama, stolovima, ormanima, lusterima, teglama, wc sholjama
nego daje li onaj matori iz minefielda kakav kvest, ja ga roknuo nervirao me jer me stalno gadjao dok sam kupio mine i tu se zezao (inache lol, ucmekao sam ga 10 mm pistoljem a on na drugom spratu sa sniperom)
jel vam se deshava da vam lik zakuca i da ne moze da normalno hoda vec ide tempom kao da je u sneak modu? svasta, pomaze samo raniji reload igre...
inache skroz opusteno popravljajte sto vise oruzje koje posedujete (ili do max % koliko mozete u zavisnost od skilla) jer se vrednost opreme prebacuje na popravljeno oruzje, time nosite manje tereta a istu vrednost u inventaru