Šta je novo?

Fallout 3 (nastavak II) [spoiler alert]

Pa pobio si poludelog overseera i njegove satelite i tako sačuvao Vault, naravno da si guardian :)

A da si čitao logove u overseerovom terminalu, znao bi da je on namerno puštao one delikvente da vršljaju po vaultu jer su mu radili posao :)

Poslednja izmena:
stavish str na 5
meni je bio strenght na 3, i opet sam uspeo da ih ubijem :)

ali valjda je to realno - mislim, ne bi trebalo da je teško pogoditi nekoga sa palicom? koliko damage-a pri tom nanesete je drugo. da, taj deo jeste malo nelogičan. ali, igra je odlična :p

Sto se tice onog izlaska iz Vaulta, pa morali su pobogu da stave da to bude lakse, sta je trebalo da se vucaram po vaultu pola igre dok ne nabuzim melee da mogu da pomlatim pajkane. A ako cemo iskreno i ti strazari nisu bas bogzna sta jer i oni nikad nisu izasli iz vaulta niti su se sa bilo kim mlatili pa da imaju nekog iskustva a jos su i matori. Mozda gresim ali meni se cini da igra uporedjuje skill koji ja imam sa levelom i skilom koji ima protivnik, kad mlatim one mol ratove uvek imam veoma visok procenat za headshot a dok recimo sa miralukama, mutantima pa cak i raiderima je mnogo drugacije i mnogo teze, sto bi bilo i logicno, probaj mutanta da umlatis palicom...

Poslednja izmena:
Da li postoji neka mogucnost da se izvinim ovima u Megatonu? Slucajno sam opaucio nekog Childa of Atom i sada me svi zivi jure ;))

prosetaj se van grada 5 minuta ili vise i kad se vratish sve je kul ;)

poludeli overseer? ako on deluje poludelo e onda stvarno

i sta pocetak igre je takav da zapravo dobra stvar pobiti pola vaulta i overseera i treba da osetish satsfakciju zbog toga... hmmm..

mutante roknem ocas posla :) kazem vam samo pucajte u ruku non stop iz vatsa i cao

za karavane stvarno ne znam, jedan lik stalno stoji ispred megatona (ili se menjaju, jedan ima vishemunicije a drugi vishe oruzja, treci armora, ostala veca mesta josh nisam posetio)
kod tenpenny towera sam sreo nekog sto prodaje robote i delove za njih

Poslednja izmena:
za karavane stvarno ne znam, jedan lik stalno stoji ispred megatona (ili se menjaju, jedan ima vishemunicije a drugi vishe oruzja, treci armora, ostala veca mesta josh nisam posetio)
kod tenpenny towera sam sreo nekog sto prodaje robote i delove za njih

Cekaj bre kakvi likovi, i karavani. Ja tamo videh samo nekog robata i jednog bednika koji trazi vodu. Uzgred gde da kupim municiju, nemam je ni za lek.

municija? u megatonu kod one lude sto pishe wasteland guide :)
ispred megatona ne znam u kojim terminima se nalaze trgovci sa svojim karavanom, malo nize ispod robotica, pa ulevo

jel neko provalio u armory u megatonu?

Jel neko provalio da Dži razvaljuje ovu igru i sve sa uživanjem nam prenosi detalje :D

Ona luda kod mene ima samo ono sto joj ja prodam i nema 5.56mm. Kad smo vec kod provaljivanja da li je neko provalio u onaj zakljucani deo u Super Duper martu, i kako da udjem u kucu onog Burka koga sam ubio da bih spasao serifa, i ima li negde u megatonu gde moze da se prespava osim u onom baru. Jos nesto da li se protivnici respawnuju u oblastima kroz koje smo prosli, recimo kroz onu skolu ili sl.

Poslednja izmena:
municija? u megatonu kod one lude sto pishe wasteland guide :)

Cek jel to nije ona sto me salje na taskove za knjigu? tj ima jos neko municiju? I ja sam se napatio, pa i super mutante mlatio palicom |>> Ne bas uspesno doduse...

Mnogo je gotivna ona gajba pod zemljom, ispod sewer plant-a. Možeš da rokneš lika koji živi tamo i pokupiš svašta lepo :)
Isekao sam se kada me je ujela zamka za medvede koju je postavio na prilazu, a patuljci ispred vrata su poseban touch :p

ima li negde u megatonu gde moze da se prespava osim u onom baru.

Kad budes deaktivirao onu nuklearnu bombu u Meagatonu dodelice ti sopstvenu kucu gde ces moci da spavas kad god hoces a imaces i batlera :). Takodje kucu mozes opremiti sa dodacima kao sto su stanica za lecenje i druge stvari a to ces i sam videti kad je dobijes osim ako ne odlucis da aktiviras bombu.:-devil-:

Cisto da pomenem... gos'n Kuzmanic je, u svom fazonu, napisao izuzetno "neostrascen", "objektivan" i "realan" tekst o FO3 u novom SK... :d :p Naima, frajer je napravio od fallout-a trice novo multimedijalno remek delo, o kome ce se pricati godinama, ako ne i decenijama... LOL :D Najjace mi je bilo ono: "Clanovi programersko/dizajnerskog tima su ispoljili takvu poboznu privrzenost postulatima utvrdjenim pre 10 godina, da im se klanjam..." ROFLMAO :d

Imate trade karavane na ulazu ispred megatona...svakog dana se smenjuju, mislim da ih ima 3 ili 4 razlicita..i nisam siguran ali mislim da su samo danju ispred. ne znam kako ih niste videli.

Poslednja izmena:
Cek jel to nije ona sto me salje na taskove za knjigu? tj ima jos neko municiju? I ja sam se napatio, pa i super mutante mlatio palicom |>> Ne bas uspesno doduse...

Isti problem imam i ja, ne mogu da predjem Market nema nigde municije :(

Jel neko provalio da Dži razvaljuje ovu igru i sve sa uživanjem nam prenosi detalje :D

Platila ga Bethseda... :D

Cekaj bre kakvi likovi, i karavani. Ja tamo videh samo nekog robata i jednog bednika koji trazi vodu. Uzgred gde da kupim municiju, nemam je ni za lek.

Ozbiljno ljudi gde ima jos municije? :(
I jel nasao neko vodu za onog mucenika ispred Megatona?

Naleteo sam na karavan kod onog srušenog mosta gde ima neki matori koji brani tri kuće od bandita. Došli su ko kec na deset, taman kad sam bežao od nekog mutanta koji bi me pojeo...

voda se uzima od svog robot batlera, ima jedan jadnik i ispred rivet sitija.

imate park da nalazite vise municije po sanducima, itd.. posle toga ima je na svakom koraku.. :)

Kad budes deaktivirao onu nuklearnu bombu u Meagatonu dodelice ti sopstvenu kucu gde ces moci da spavas kad god hoces a imaces i batlera :). Takodje kucu mozes opremiti sa dodacima kao sto su stanica za lecenje i druge stvari a to ces i sam videti kad je dobijes osim ako ne odlucis da aktiviras bombu.
To isto dobijaš i u tenpenny tower-u kad napraviš "pečurku."
Ja nisam bio dobar,šta ću...:-devil-:
Lepši mi je enterijer tamo nego u klošarskom Megatonu :D
A i batler mi priča dobre viceve...extra crni humor....

Poslednja izmena:
Cisto da pomenem... gos'n Kuzmanic je, u svom fazonu, napisao izuzetno "neostrascen", "objektivan" i "realan" tekst o FO3 u novom SK... :d :p Naima, frajer je napravio od fallout-a trice novo multimedijalno remek delo, o kome ce se pricati godinama, ako ne i decenijama... LOL :D Najjace mi je bilo ono: "Clanovi programersko/dizajnerskog tima su ispoljili takvu poboznu privrzenost postulatima utvrdjenim pre 10 godina, da im se klanjam..." ROFLMAO :d

Kuzma je napisao baš dobar tekstić, njegovi tekstovi me podsećaju na zlatno vreme gamer-a, nekako je iščezla ta preterana subjektivnost i humor u opisima igara, sad većina njih samo radi google transate stranih review-a....

ljudi, jel ovo valja ili ne ? Na stranu (znam da je glupo) FO2 i 1 ili sta vec, meni se licno taj tip igara ne svidja (don't hate me). Jel zabavno ?

ako ti je bio oblivion zabavan, bice ti i ovo

F3 je bolji od Obliviona, to je sigurno :)

Pa... mene ovo bas ne podseca toliko na Oblivion koliko na Morrowind. Feeling koji imam dok igram F3 je daleko blizi Morrowindu nego Oblivionu, mada to je samo subjektivna stvar.

ljudi, jel ovo valja ili ne ? Na stranu (znam da je glupo) FO2 i 1 ili sta vec, meni se licno taj tip igara ne svidja (don't hate me). Jel zabavno ?

ako ne gotivish rpg preterano bice ti zabavno :)

Kuzma je napisao baš dobar tekstić, njegovi tekstovi me podsećaju na zlatno vreme gamer-a, nekako je iščezla ta preterana subjektivnost i humor u opisima igara, sad većina njih samo radi google transate stranih review-a....

kuzma nije napisao dobar text ima 10 godina... covek se toliko nalupeta da je cudo kako opstaje

Naleteo sam na karavan kod onog srušenog mosta gde ima neki matori koji brani tri kuće od bandita. Došli su ko kec na deset, taman kad sam bežao od nekog mutanta koji bi me pojeo...

ne brani ih od bandita ;) vec od ... tri tackice...

Ona luda kod mene ima samo ono sto joj ja prodam i nema 5.56mm. Kad smo vec kod provaljivanja da li je neko provalio u onaj zakljucani deo u Super Duper martu, i kako da udjem u kucu onog Burka koga sam ubio da bih spasao serifa, i ima li negde u megatonu gde moze da se prespava osim u onom baru. Jos nesto da li se protivnici respawnuju u oblastima kroz koje smo prosli, recimo kroz onu skolu ili sl.
pa nemoj koristiti samo assault rifle :) hunting rifle je skroz ok, pa malo kombinujesh sa smg i tako u krug
ima kuca zove se common house, mozes u njoj da prespavash dok ne dobijesh svoju

pih nema sta ovde toliko da se razvaljuje, samo idesh i sve se od sebe reshava
bitno je kombinovati oruzje a ne samo jedno... i njushkajte scavengujte gde god stignete, po kutijama, stolovima, ormanima, lusterima, teglama, wc sholjama :p

nego daje li onaj matori iz minefielda kakav kvest, ja ga roknuo nervirao me jer me stalno gadjao dok sam kupio mine i tu se zezao (inache lol, ucmekao sam ga 10 mm pistoljem a on na drugom spratu sa sniperom)

jel vam se deshava da vam lik zakuca i da ne moze da normalno hoda vec ide tempom kao da je u sneak modu? svasta, pomaze samo raniji reload igre...

inache skroz opusteno popravljajte sto vise oruzje koje posedujete (ili do max % koliko mozete u zavisnost od skilla) jer se vrednost opreme prebacuje na popravljeno oruzje, time nosite manje tereta a istu vrednost u inventaru

Poslednja izmena:
Vrh Dno