Šta je novo?

Fallout 3 (nastavak II) [spoiler alert]

ja sam pokupio nekog paladina u citadel-u, Cross ili tako nesto

jel igarate igru ili samo palamudite, dajte neke komentare o igri ili je toliko plitka da nema sta da se komentarise
komentarisaću kad završim ;)

voodoo komedijas :)

generalno slazes se za Gjem, jos bio dodao kao minus fatboy (mini nuke) hah

vezano za power armor, nasao sam ih par, ali ne mogu da ih nosim, kaze mi da nemam skill, gledao sam prilikom lvlovanja, nigde nema nista vezano za power armor. Jel to treba neki od npcova da me nauci?

Poslednja izmena:
Da, mislim da se zove Gunny, nalazi se u Citadel-i.

Poslednja izmena:
Zasto se nalupetao? Sve sto je napisao je istina,jedino sto mu je post kratak,ima tu jos dosta stvari. :)
Npr. izaso ja iz vaulta,posle minut naletih na deathclaw i ubih ga ladno pomocu VATS-a! Na prvom levelu ubih Deathclaw! Sramota.

Zasto se nalupetao? Sve sto je napisao je istina,jedino sto mu je post kratak,ima tu jos dosta stvari. :)
Npr. izaso ja iz vaulta,posle minut naletih na deathclaw i ubih ga ladno pomocu VATS-a! Na prvom levelu ubih Deathclaw! Sramota.

pa lupetanje je kad das ocene za neke stvari koje nikome nisu vazne a i licne su prirode a na to je 90% tvojih primedbi upuceno, tek ostalih 10% su konstruktivne zamerko koje stoje :)

pa lupetanje je kad das ocene za neke stvari koje nikome nisu vazne a i licne su prirode a na to je 90% tvojih primedbi upuceno, tek ostalih 10% su konstruktivne zamerko koje stoje :)

Ne mozes tako da razmisljas kad je u pitanju Fallut3, nastavak legendarnih FO1 i FO2. Sve kritike su na mestu jer ipak igra uzima elemente iz prethodnika. Drugo je posmatranje igre sa stanovista samostalne igre koja nema veze sa citavom fransizom, sto je nemoguce.

primedba za vats ne stoji, sve zavisi od tvog skilla to shto je izabrao small arms na pochetku i stao na metar od protivnika pa mu pishe 80%, to nije problem do vats-a. shto se tiche pucanja igre gashenje ffdshow audio decodera za fallout provereno radi, neko je to napisao josh na pochetku teme ali ochigledno niko ne chita.

primedba za vats ne stoji, sve zavisi od tvog skilla to shto je izabrao small arms na pochetku i stao na metar od protivnika pa mu pishe 80%, to nije problem do vats-a. shto se tiche pucanja igre gashenje ffdshow audio decodera za fallout provereno radi, neko je to napisao josh na pochetku teme ali ochigledno niko ne chita.

Ne kod svih, meni su falili neki dll fajlovi (ponovonapunjena verzija), a nasao sam ih na gamecopyworld.

ili lepo popijes lekic iz GCW apoteke

ko vam je kriv kad koristite "lekove" ja problema sa pucanjem nemam a u letu sam igrao po 7-8h bez prestanka... a i ffdshow mrzim jel se trpa tamo gde mu nije mesto...
pa svaka fransiza narocito posle 10 godina mora da evoluira (pozitivno ili negativno)......

ali nema groin... fail

kako ne razumes igra mora da evoluira, iako je zapravo degradirana... fallout -3 :d

ako u vatsu sa 20m mogu da pogodim sa 80 %(bilo koji deo tela, jer kada njemu potroshish skalu protivnik umire)... znachi spucash mu u nogu on nece biti crippled kao ti vec ce da umre na licu mesta jer u 99% slucajeva pogadjash kritikal i on je mrtav... ovo sam testirao na superorcima sa luck na 5...

igra svima puca, procitajte reviewove i forume, nista ne izmishljam... meni nije strashno zakucalo se mozda 3-4 puta (moze da se izadje u meni ali kada se vrati zakucano sve)

pazi igra se zove fallout 3 i ja lupetam sto sam naveo sve njihove greshke i gluposti (ne vidim sta je tu subjektivno, samo sam vam predochio koliko je igra pojednostavljena, i sta se zapravo sve od nje ocekivalo)... da samo znate kako lep i sjajan treba da bude power armor ;)

zashto uvek izvrtjesh chinjenice. prvo jednostavno nije istina. a to da puca svima igra je istina ako imaju ffdshow a ako nemaju ne puca uopshte.

na kompu gde nemam ffdshow nije pukla nijednom za 10 sati igre

Ni kod mene nema vise tih problema od kako sam doradio ffdshow :)

A 'de dugasim ffdshow? Mislim radi mi za sad ok, pitam zbog preventive. :)

Evo i kod mene radi sve besprekorno. Imam instaliran ffdshow.
Inače moram da se pohvalim da sam konačno rešio jedan quest (Blood Ties) bez upotrebe oružija. :D

idi u star, nadji folder svog codec packa, tu nadji ffdshow i dodaj fallout u do not use ffdshow in

idi u star, nadji folder svog codec packa, tu nadji ffdshow i dodaj fallout u do not use ffdshow in

Nemam ja to druzhe, nisam chekirao da mi kreira u start/all programs kad sam install.
Evo shta je unutra:

Prilozi

• untitled.jpg
    untitled.jpg
    137.8 KB · Pregleda: 74
Dosta pomoci oko fallouta
Ja sam resio tako sto sam Zabranio igri da koristi ffdshow i za sada fercera kako dolikuje!!!

Fallout 3 Freezing randomly in the game, sometimes permanently.
Solution :
1. Click Start
2. Click “All Programs” (or just Programs, depending on the version of Windows, whether they’re using “classic,” etc.)
3. Go to the ffdshow folder.
4. Click “Audio decoder configuration.”
5. In the left hand pane, click “Info & debug.” This is the second entry in the list.
6. In the right hand pane, near the bottom, find a check box labelled “Don’t use ffdshow in:”
7. Check that box, and in the text box underneath (it lights up when you check the check box), add “fallout3.exe” (don’t include the quotes). If there is already something in that box, put a semi-colon ( ; ) after what’s already there, and fallout3.exe after that. Do NOT use spaces, since ffdshow will think that’s part of the filename. A valid entry would be “explorer.exe;fallout3.exe” (without quotes).
8. Finally, click “Ok” and start Fallout 3.

P.s. ako ni ovo ne pomogne, ima jedna stwar, stawite u windowed mod ako vam zakucava na istom mestu! Evo sada sam uspeo da bajpasujem problem i lepo radi, posle "kritichnog" dela ALT+ENTER!

Poslednja izmena:
Nadao sam se da su sve ove price o degradiranju i pljuvanja samo losi jezici, ali kada sam okusio na sopstvenoj kozi mogu samo da se slozim sa G!!!-jem.
Nemam nikakav problem sa pogledom - igra jednostavno posle toliko godina mora da evoluira. Cak stavise prvo lice sam mrzeo, u ovoj igri mi je vise nego ok jedino me nervira sto je trece lice tesko upotrebljivo.
Kada se posmatra kao samostalna igra je iznad proseka, ali ne jer je stvarno dobra vec zbog trovanja trzista uzasnim naslovima.
Naspram starih naslova moze se kategorisati kao igra koja nije ni do kolena kecu i dvojci.
Na stranu zastarelu grafiku, poteznu borbu (koja je bila jedan od glavnih aduta ranijih delova) veliki deo nove igre ostaje u debeloj senci prethodnika. Ako budem imao vremena zavrsicu je, mada posle ovakvog razocarenja cisto sumnjam.

Nisam graphic whore i nije mi problem ni da igram igre sa sege na emulatorima, cak stavise to volim, tako da me je sa tog segmenta zadovoljila igra. Pogled napustaru i unistene gradove je bas onakav kakav treba da bude, kakvog sam ga zamisljao u 3d-u.

Nema potrebe da tupim vise G!!! je rekao vecinu.
Ali opet, to sam samo ja.

Igra je , sto bi reko, do evnuhovih ja*a, bar da je tehnicki odradjen FPS kako valja nego je i tu fail totalni.

Da li se meni cini ili su malo preterali kod levelovanja? Sada sam level 6, a speech mi je vec na 100.
Sve u svemu, meni se ovo vishe svidja od Obliviona.

Nadao sam se da su sve ove price o degradiranju i pljuvanja samo losi jezici, ali kada sam okusio na sopstvenoj kozi mogu samo da se slozim sa G!!!-jem.

Sad sam ti narezao neku igru i zaboravi za sledeći put:mad:.

Poslednja izmena:
evo da onasjnim koliko je sistem velika rupa

krenesh igru, stavish str na 5 (sto je bash malo) i imash melee na 15%, krenu da te jure po vaultu da te ubiju (i zaborave da pogledaju u tvojoj sobi), svi znaju gde je izlaz iz vaulta osim tebe, drugarica ti daje stoljpi, ali ti ipak dohvatish baseball bat, dodjesh do prvog protivnika i u vatsu ga nanishasnish i imash 84% ! khm praktichno u gacama i sa palicom pobijesh i shefa vaulta i pola vaulta, i u karmi ti pishe da si Vault Guardian :d

da nije fallot, ne bih ni primetio ovako nesto, ali posto jeste moram da vas smaram :D

Nazad
Vrh Dno