Igra je za sada odlična, samo *****te po inerciji...
Definitivno je bolja od dvojke, ai je olako bolji od prethodnih delova a pricao o family reunion me,iskreno, mnogo ne zanima... Na hardu mi je još uvek i prvi i drugi deo i sto se tice skriptovanih cena, strukture igre nije se ama baš ništa promenilo sem nekih manjih stvari u mehanici napucavanja(i grafici naravno), mada mi je u odnosu na dvojku ovde to korak napred. I naravno da ste smoreni i operisani ili ti imuni na Almu, kad je u međuvremenu izmužena ''pojavom'' u šurnaest ekranizacija, mislim, svaki drugi horor neka devojčica sa licem u senci i masnom kosom preko očiju ***. Na stranu sve to, igra je čist, školski fps sa odličnim ai i niko me ne može ubediti drugačije.
A kada bi nekoga pitao zbog cega mu je ovaj deo lošiji od keca ili nebi znao da objasni, ili bi poceo da mi pise o nekim metafizičkim razlozima, konzolitisu itd... A kada bi ih pitao šta bi to oni hteli ili promenili, sigurno bi ćutali, jer nebi imali pojma...mnogo ste razmaženi, to je mnogo puta pre mene neko rekao...
Head shoot radi normalno, samo ti nemaš pojma da igraš, očigledno...Šteta