Šta je novo?

F.E.A.R. 3

Ne znam za druge ali meni se dopada!Svidja mi se to sto AI nije nimalo glup i na normal tezini nije bas lako!Totalno je igrivo!

+1

Uopste nije ocajna kako su neki krenuli da je pljuju, tu je negde po kvalitetu sa drugim delom, mozda je drugi malo bolji, ali i ovo je ok.

Uf, toliko misljenja i sva su razlicita :)
Idem veceras u kupovinu pa cu preneti moje misljenje.

Kod mene sad pocelo nesto da izbacuje memori full i izbaci na pocetak igre,druga stvar igrica je teska i na najlakse kad se igra,dva metka sprase u mene i gotovo.Pa se pitam jel tako treba i na najlakse ili kod mene neki crap od igre?

isti problem sam imao sa BETA verzijom.

Save load problem,
I ovaj problem, ako stavim i na najlaksu tezinu, padam od "pola metka", bukvalno nemoguce igrati.

Iza ponoci mi se otkljucava oficijelna verzija, pa cu videti..

Jer sve mislim da je sa ovim narodnim problem u ispravljenim fajlovima

Kod mene sad pocelo nesto da izbacuje memori full i izbaci na pocetak igre,druga stvar igrica je teska i na najlakse kad se igra,dva metka sprase u mene i gotovo.Pa se pitam jel tako treba i na najlakse ili kod mene neki crap od igre?

Ne koristis dobar lek, i uvek ti je tezina na najvecoj, ili imas BETA verziju nisam siguran.

Ovaj Firiska uopste nije los. Igram na komando nivou i balans AI-a je odlicno odradjen. Mrzelo me da napucam na fearless da se ne bi smarao oko restart checkpointa. Frejmovi su korektni za moju matoru grafikulju, sve u svemu za sada mi se svidja fluidnost. Dobro je sto su konacno odradili lean left-right (doduse konzolaski al' ajde) koji je bas nedostajao u dvojci. Inace, izleteo sam iz corke i onih tunela napolje na svez vazduh. :D. So far so good.

Ne koristis dobar lek, i uvek ti je tezina na najvecoj, ili imas BETA verziju nisam siguran.

Bas tako, potrazite skida u apoteci.

Predjoh igru. Dva puta. Nijednom se nisam strecnuo, jer igra ima taj MW2 feel, brza je i ne mozes da se udubis kako treba u storyline. Ako ovako jadno PC gaming nastavi, moracu da kupim Xbox :D

Pa ovo je i doslo odatle, sta ocekujes da ce biti tamo? :p

Poslednja izmena:
Mi smo ljudi poznati po tome da nas privlaci ono sto nam se ne dopada :d Evo vidi mene u bfbc2 : ))))))))))

Uzecu i ja najverovatnije oridjidji naravno samo zbog multiplayer-a :d nema meni buducnosti u singleplayer mode-u..osim u portal-u..

I ode F.E.A.R u k....!!!!(jadno)

Potrazi lijek + update

Може неки сцреен, мрзи ме да скидам, бар да видим како изгледа?

Evo

1308636153263.jpg

Ehhhh, jos jedna igra i nizu, koja je od fenomenalne presla u prosecnu igru, cisto da se covek malo zanima u casovima dokolice. Kad se samo setim prvog dela i expanzija, pa i drugog, ali ovo je sve gore...

posebno Perseus mandate ekspanzije, ona je bila vrh :d

Bas tako, umesto da dobijamo sve bolje i bolje nastavke a ono suprotno... Nije ni tako losa igra ali kad se setim sta je predstavljao prvi FEAR kad je izasao ovo je smejurija

Bas tako, umesto da dobijamo sve bolje i bolje nastavke a ono suprotno... Nije ni tako losa igra ali kad se setim sta je predstavljao prvi FEAR kad je izasao ovo je smejurija

Jos nisam probao ovaj treci deo ali prvi F.E.A.R. mi je omiljeni FPS, dodje mi da istetoviram boxart na ramenu (samo bez crne pozadine i sa slovima F.E.A.R. ispod Alme )
Almaart1.jpg

Poslednja izmena:
Kljuc je kupljen, pucamo se u multiplayer-u.. Hvala Wahad a ostali umesto da gundjate probajte da se malo opustite u on line igranju [ ko moze naravno ] .. ja se ne secam kada je bench bio ovoliko zadojen hejtom.. moguce da je bilo momenata kada je overklock bio popularan ali dajte bre malo opushtenijeg vidjenja.. Ti koji pricas da je nikad gora, jel da da je dobar osecaj kada to iskucas.. "sad cu ja njima da kazem da je igra ****** i da nista ne valja i da se secem na prvi deo uauauuauauaoooooo"

:d

Instalirao i posle prve epizode, deinstalirao.
Ocekivao sam vise, sve isti podnivoi. Sa tako tvrdim glavama, jer i headshot, ne pomaze, mora da su vanzemljaci...
Steta.

Igra je za sada odlična, samo *****te po inerciji...
Definitivno je bolja od dvojke, ai je olako bolji od prethodnih delova a pricao o family reunion me,iskreno, mnogo ne zanima... Na hardu mi je još uvek i prvi i drugi deo i sto se tice skriptovanih cena, strukture igre nije se ama baš ništa promenilo sem nekih manjih stvari u mehanici napucavanja(i grafici naravno), mada mi je u odnosu na dvojku ovde to korak napred. I naravno da ste smoreni i operisani ili ti imuni na Almu, kad je u međuvremenu izmužena ''pojavom'' u šurnaest ekranizacija, mislim, svaki drugi horor neka devojčica sa licem u senci i masnom kosom preko očiju ***. Na stranu sve to, igra je čist, školski fps sa odličnim ai i niko me ne može ubediti drugačije.

A kada bi nekoga pitao zbog cega mu je ovaj deo lošiji od keca ili nebi znao da objasni, ili bi poceo da mi pise o nekim metafizičkim razlozima, konzolitisu itd... A kada bi ih pitao šta bi to oni hteli ili promenili, sigurno bi ćutali, jer nebi imali pojma...mnogo ste razmaženi, to je mnogo puta pre mene neko rekao...

Head shoot radi normalno, samo ti nemaš pojma da igraš, očigledno...Šteta:)

Poslednja izmena:
Head shoot radi normalno, samo ti nemaš pojma da igraš, očigledno...Šteta

Pazi, cini mi se da on ima problem koji je bio u BETI... (los lek)

Ja sam u BETI prelazio neku scenu gde saspem 3-4 metka u glavu sa slow mo liku koji i dalje ne pada mrtav.

Nebitno, sinoc mi se otkljucala igra na steamu, odigracu popodne / uvece, i mozda okachim neki MP COOP video iz navedenih modova.

Pazi, cini mi se da on ima problem koji je bio u BETI... (los lek)

Ja sam u BETI prelazio neku scenu gde saspem 3-4 metka u glavu sa slow mo liku koji i dalje ne pada mrtav.

Nebitno, sinoc mi se otkljucala igra na steamu, odigracu popodne / uvece, i mozda okachim neki MP COOP video iz navedenih modova.

Dobro kaze covek, tvrdje glave malko imaju, znam sa sacmarom sam ispalio liku u glavu i ostao ziv :D
Cek ako su likovi Almini sinovi onda kontam da nema cega da se plasimo njene pojave, ona nas cuva :D

Nazad
Vrh Dno