Ako niste obavesteni coop i mp rade na narodnoj verziji.
Preko tunngle?
Nemoguce da nemas, saltaj rezolucije udesno![]()
Haha, ladno su igru pretvorili u savladavanje nekih celendza i ubacili 100% ni carrot on a stick gameplay u singleplayer...a gde ode prica...atmosfera...napucavanje uz konstantno zalepljivanje za cover, omajgad.
Presao sam prva tri perioda, nivoa ili kako se vec kaze, ali vise ne mogu. Ova igra nema nicega. Nema nikakvu atmosferu, pucanje je dosta lose, protivnici se pojavljuju u talasima sa svih strana. Totalna konfuzija. U trecem nivou me napadaju neki zombiji sa bombama koji jurisaju u gomilama. Drugi deo je vec bio drugaciji od orginalne igre ali je opet imao onaj smek, ali ovaj treci nema nista.
krousnik je napisao(la):koja je fora sa FXAA antialiasingom, dali je bolja slika sa tim ili da ukljucim 4X?
Presao sam prva tri perioda, nivoa ili kako se vec kaze, ali vise ne mogu. Ova igra nema nicega. Nema nikakvu atmosferu, pucanje je dosta lose, protivnici se pojavljuju u talasima sa svih strana. Totalna konfuzija. U trecem nivou me napadaju neki zombiji sa bombama koji jurisaju u gomilama. Drugi deo je vec bio drugaciji od orginalne igre ali je opet imao onaj smek, ali ovaj treci nema nista.
koja je fora sa FXAA antialiasingom, dali je bolja slika sa tim ili da ukljucim 4X?
Pogledajte prilog 75577 Pogledajte prilog 75576
Prva je sa 4xAA a druga sa FXAA...razlika je u FPS-u (mada fxaa malo vise muti teksture na nekim mestima)...mada i ovaj obican AA mod mi je sumnjiv, nekako mutnjikavo deluje takodje, bas me podseca na Crysis 2.
Slike imaju uvrnutu boju jer FRAPS nesto ne mirise DX11 mod u ovoj igri izgleda...dok Afterburner hvata samo crne ekrane.
Mogu da ukapiram da igra nije strasna, nema nekog shtrecanja, ma sve bre, ali da je pucanje loshe? ... plz.
Pucanje u prvom delu: Odlican zvuk oruzja i odlicni efekti. Kada stojih i pucas na protivnike, oko tebe se napravi toliko dima i prasine da moras da se pomeris jer ne mozes da vidis nista. Bacis bombu, ona iskopa pod, digne prasinu i sve objekte okolo. Utrcis odmah po bacanju bombe u slowmo, i pucas na protivnike i prolazis pored objekata koji lagano padaju oko tebe. I posle napucavanja, prostoria izgleda kao svajcarski sir. Onda stanes da se divis svom remek delu.
Pucanej u trecem delu: pa nista od gore navedenog.
Pucanje u prvom delu: Odlican zvuk oruzja i odlicni efekti. Kada stojih i pucas na protivnike, oko tebe se napravi toliko dima i prasine da moras da se pomeris jer ne mozes da vidis nista. Bacis bombu, ona iskopa pod, digne prasinu i sve objekte okolo. Utrcis odmah po bacanju bombe u slowmo, i pucas na protivnike i prolazis pored objekata koji lagano padaju oko tebe. I posle napucavanja, prostoria izgleda kao svajcarski sir. Onda stanes da se divis svom remek delu.
Pucanje u trecem delu: pa nista od gore navedenog.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari